Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ جای کمک کردنته؟ میای فقط جو میدی:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ آواتارشوحالابلخره کدومش؟نکنهه با اواترت شوخی شده ناراحت شدی تغییرش دادی خودت میدونی که کار من نبوده عکسها اول باید داوری بشن و انتخاب بشن بهترین ها بعد هم ادیت بشن و سپس نمایشگاه برگرار میشه ملت میان بازدید[/color] بده آواتار به این قشنگی؟ سلسله مراتب مقامات انجمنو گذاشتم تازه واردا بتونن آیندشونو ببینن به نفعته که کار تو نبوده باشه :gnugghender: همه عکسای من باید تو نمایشگاه باشنااااا حواست باشه :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ جای کمک کردنته؟ میای فقط جو میدی:vahidrk: خو چیکار کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. منتظر شاهکارهام هستم کوشن؟؟؟ کی نمایشگاه برگزار میشه؟؟؟هوووووووومممممم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اگه تا شب وقت باشه منم میفرستم یکتا 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اگه تا شب وقت باشه منم میفرستم یکتا بفرست :دی 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اگه تا شب وقت باشه منم میفرستم یکتا باشه صبا جون منتظرم 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ خو چیکار کنم؟ تو فعلا اورجینال اون عکس مذکور رو بفرس... تا بگم بعد چیکار کنی 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ شب یادم بنداز بفرستم الان حال ندارم بگردم 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ شب یادم بنداز بفرستم الان حال ندارم بگردم نفرستادی حذف میشه ...ولی حیفه عکس قشنگیه الان بگرد بفرس دیگه،من خودم اِندِشم تو دیگه برای من بیحال بازی در نیار عاموووو 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ هر کی عکس نفرستاده نهااااااایت تا اخره امشب بفرسهحالا یکم از آخر امشب هم گذشت عیب نداره ولی فردا دیگه نهههه 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ د چی یادت رفت؟ که بقیه عکسارو بفرستم...وقتم هس ولی پشیمون شدم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ نکنه عکسارو دادین سازمان سنجش بررسی کنه ؟؟؟؟ چی شد پس ؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ نکنه عکسارو دادین سازمان سنجش بررسی کنه ؟؟؟؟ چی شد پس ؟ اینو خوب اومدی 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ نکنه عکسارو دادین سازمان سنجش بررسی کنه ؟؟؟؟ چی شد پس ؟ هنوز در دست بررسی میباشد عکسهاعاقا خو درگیر بودم ی مدت ایشالا بزودی 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ هنوز در دست بررسی میباشد عکسهاعاقا خو درگیر بودم ی مدت ایشالا بزودی باشه. کوتاه میام زود تند سریع در ضمن نمیخواد عکسای منو چک کنی. همشون قشنگن.... همشونو بزار تو نمایشگاه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ اگه نمیخای برگزار کنی واسه چی آدمو داغ میکنی یه دفه بره عکس بفرسه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ اگه نمیخای برگزار کنی واسه چی آدمو داغ میکنی یه دفه بره عکس بفرسه؟؟؟ بپا شوما زیادی داغ نکنی هااااااااااااااا!!! اونوخ میسوزی! فهلا که همه در انتظارن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده