noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باسلام. هر کاربر چندتا عکس میتونه بفرسته؟ ممنون. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باسلام.هر کاربر چندتا عکس میتونه بفرسته؟ ممنون. با اجازه مدیر.محدودیتی نداره.شما هرچی عکس داری بفرست.اونایی که تایید شن نمایش داده میشن 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بی زحمت محبت کنید یه آماری بدید ببینیم چند نفر شرکت کردند تاکنون سلام ... 6نفر تا الان عکس فرستادن با اجازه مدیر.محدودیتی نداره.شما هرچی عکس داری بفرست.اونایی که تایید شن نمایش داده میشن مرسی حمید...صاب اجازه ای شوما ،هوای تاپیک رو هم باید داشته باشی 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان زودتر عکسهاتون رو بفرستید یهو دیدی وقت ارسال عکسها تموم شد چون من یهویی تصمیم میگیرم 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان زودتر عکسهاتون رو بفرستید یهو دیدی وقت ارسال عکسها تموم شد چون من یهویی تصمیم میگیرم :ws28: تصورش برات محاله که بدونی چقد عاشقتم یکتا اصن یه وضیا 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28:تصورش برات محاله که بدونی چقد عاشقتم یکتا اصن یه وضیا دل به دل راه داره ولی کوه به کوه نمیرسه برای شوما استثنا ً یه تبصره بوجود اومد الان که میگه تا هر وقت دوس داشتی میتونی عکسهاتو ارسال کنی ژیگر 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان زودتر عکسهاتون رو بفرستید یهو دیدی وقت ارسال عکسها تموم شد چون من یهویی تصمیم میگیرم تا این حدی خعیلی باحالیییییییییییییییییییییییییییییییییی:aghosh::aghosh:ییییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا این حدی خعیلی باحالیییییییییییییییییییییییییییییییییی:aghosh::aghosh:ییییییییییییییییییییییی اره ...مدیر باید با جدیت و یهویی تصمیم بگیره تا همه رو غافلگیر کنه پری جونم:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دل به دل راه داره ولی کوه به کوه نمیرسه برای شوما استثنا ً یه تبصره بوجود اومد الان که میگه تا هر وقت دوس داشتی میتونی عکسهاتو ارسال کنی ژیگر باوشه ژیگر 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اره ...مدیر باید با جدیت و یهویی تصمیم بگیره تا همه رو غافلگیر کنهپری جونم:aghosh: خب حالا 500 تومن وشه اسپم کردم تاپیک اومد بالا 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چاپ میشه عایا؟ یا اینکه نمیشه احتمالا. 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چاپ میشه عایا؟ یا اینکه نمیشه احتمالا. چاپ که نمیشه همینجا تاپیکشو میزنیم 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا حالا ده نفر عکسهاشونو ارسال کردن بزودی ،عکسها برای راه یابی به نمایشگاه به داوری گذاشته میشوند 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکسا باید چجوری باشن؟؟فرق نمیکنه؟؟ مثلا عکس بچه زیاد میندازم....اینجور عکسا هم میشه فرستاد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ببخشید که بنده جواب میدم تصاویری که به نظر خودتون از مابقی عکس هایی که انداختید بهتر شدند را ارسال بفرمایید البته از بین تصاویری که ارسال کردید باز هم انتخاب صورت میگیره و ممکنه همه عکس هاتون و یا بخشی از اون ها به نمایش گذاشته بشه هیچ فرقی نمیکنه که موضوع عکس شما چی باشه چون موضوع این دوره آزاده چه جالب منم به عکاسی از کودکان علاقمندم به شرط این که خیلی شیطون و یا گریه او نباشند 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا حالا ده نفر عکسهاشونو ارسال کردن بزودی ،عکسها برای راه یابی به نمایشگاه به داوری گذاشته میشوند سلام تاریخی هم مشخص کنید اینجوری که نمیشه من همینجور پشت سر هم تا 20 خرداد امتحان دارم بزارید 21 خرداد :sorry: الان دوستان دیگه هم حتما امتحان دارند 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام تاریخی هم مشخص کنید اینجوری که نمیشه من همینجور پشت سر هم تا 20 خرداد امتحان دارم بزارید 21 خرداد :sorry: الان دوستان دیگه هم حتما امتحان دارند ینی تا 21خرداد عکس بفرستن ؟زیاد نیس وقتش؟ 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی تا 21خرداد عکس بفرستن ؟زیاد نیس وقتش؟ ببینید به نظر بنده چون موضوع آزاده و مسابقه ای هم در کار نیست و همه اعضاء انجمن نواندیشان میتونن شرکت کنند زمان شرکت در گالری بیشتر بشه بهتره فکر میکنم 10 نفر واقعا کم باشند تازه از همه مهم تر الان فصل امتحانات و اکثر بچه ها مشغول خوندن درس و امتحاناشونند و نمیرسند که شرکت کنند یه خورده تخفیف بدید و اندکی صبر بفرمایید انشاءالله از خجالتتون در میایم البته میشه توی این مدت پیام بازرگانی هم پخش کنید 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چون دلایلتون بشدت قانع کننده بودن مهلت ارسال آثار تا 25ام خرداد(که رُند بشه تاریخش) پست اول ویرایش شد==>مهلت ارسال آثار تا 25 خرداد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده