رفتن به مطلب

استقبال کم نظیر نواندیشانی ها از نمایشگاه کتاب سال 92

ارسال های توصیه شده

بسی شاد و خرم و سرزنده گشتیم از زیارت دوستان نواندیشانیمون... خوش گذشت :icon_gol:فقظ حیف ک باس میرفتم کتاب میخریدم وسطش برگشتم نصفشون رفته بودن:banel_smiley_4:عکسم همون موقع گرفتن:banel_smiley_4:بابا و عمومم برن دعا کنن ک دستم بهشون نرسه:banel_smiley_4:

آرپاک: این دختر ما هم که عوض بشو نیست. :banel_smiley_4: اصلاً معلوم نشد کی رفت :banel_smiley_4:

به باباش رفته قندِ عسلت:w02:نرفتم بابای خنگولم:w000:رفتم کتاب بخرم برگشتم تا خیلی وخته زیادم باز مونده بودیم با بقیه بشه ها:w000:

آلوچه ها رو چرخوندن دوره بعدی که به من و جاوید رسید دیگه گذاشتیمش بین خودمون دیگه ندشتیم بچرخه و خودمون خوردیمش.

پاستیل خرسی هم که قرار بود دوره بچرخه و همه بردارن به من که رسید من گذاشتمش کنار خودم و خوردمش و کسی هم پیگیرش نبود . آخراشم به آرپاک دادم

اون یکی پاستیل رو هم از دستم آرپاک کش رفتم.

بستنی هم 2 تا خودروم.

کجا گذاشتی رفتی؟:w000:5 تومنت موند دستم:w000:

آخرای پاستیل و تو به من دادی یا من از دستت کش رفتم؟:banel_smiley_4:

الان افتخار میکنی به این قضیه؟(حیف ک اسلام دست و بالم و بسته بود):banel_smiley_4:من به تو اعتماد کرده بودم:sad0:کلاه قرمزی منو امینِ خودش دونست ک اونو داده بود بهم:sad0:

ابوذر دستِ حمید سی اف دی رو بسه بود از پشت تو خوردن:whistle:

ابوذر... خدائیش هر چی بود میخورد:ws3:

هر چی بود ک خوبه عزیزم هر چی نبودم میخورد:whistle:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 288
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بسی شاد و خرم و سرزنده گشتیم از زیارت دوستان نواندیشانیمون... خوش گذشت :icon_gol:فقظ حیف ک باس میرفتم کتاب میخریدم وسطش برگشتم نصفشون رفته بودن:banel_smiley_4:عکسم همون موقع گرفتن:banel_smiley_4:بابا و عمومم برن دعا کنن ک دستم بهشون نرسه:banel_smiley_4:

به باباش رفته قندِ عسلت:w02:نرفتم بابای خنگولم:w000:رفتم کتاب بخرم برگشتم تا خیلی وخته زیادم باز مونده بودیم با بقیه بشه ها:w000:

کجا گذاشتی رفتی؟:w000:5 تومنت موند دستم:w000:

آخرای پاستیل و تو به من دادی یا من از دستت کش رفتم؟:banel_smiley_4:

الان افتخار میکنی به این قضیه؟(حیف ک اسلام دست و بالم و بسته بود):banel_smiley_4:من به تو اعتماد کرده بودم:sad0:کلاه قرمزی منو امینِ خودش دونست ک اونو داده بود بهم:sad0:

ابوذر دستِ حمید سی اف دی رو بسه بود از پشت تو خوردن:whistle:

هر چی بود ک خوبه عزیزم هر چی نبودم میخورد:whistle:

ولی دلم سوخت سر اون لواشک دادنه بدجور سر به سرت گذاشتما اصن حواسم نبود بابات ادمین سایته:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان اون کی بود مُهر زده بود پای برگه؟:w58:

ادمیـن... :ws37:

همه چی خوب بود. فقط من و پولاریس نهار نخوردیمicon_pf%20(34).gif

علیرضا چرا از من این سوالا رو نپرسیدی:ws28:

بنزین تموم نشد که داداشی؟

و در اخر از فرانه ی عزیز سپاس گذارم:whistle:

آخرش خیلی شیک و مجلسـی تلافی کردیم کـه! :ws3:

از منم نپرسید گیر داد به یه اس ام اس که نمیشد خوندش! :whistle:

ای کاش تموم میشد، مسئله ی شلاق روش اجراء میشد...! :ws28:

من نیز دوباره تشکر می کنم چون خیلی راحت و زودتر رسیدم خونــه... :icon_gol:

نه آبجی مثل مرد تا دورترین پمب بنزین ما رو رسوند پرایدها الکی که نیس:ws3:

....حالا هی بگو تا بزنم از وسط نصفت کنم:w02:من کی حرف زدم ؟ جو رو بر علیه من درست کرده بودن وگرنه جاوید از من بیشتر حرف میزد:ws3:

دمش گــرم،پس مراقب بــاش دوبـاره گمش نکنــی...! :whistle:

آره شما که مظلــوم... این مظلومیت تو خار شده رفته تو چشم مــا! :ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

این صفدر هم خوب ضایع میشدا من از هرکی سوال میکردم نمیخواست جواب بده روشو میکرد به صفدر میگفت فضولی:ws28:(نمونه پلاریس بووود):ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه
این صفدر هم خوب ضایع میشدا من از هرکی سوال میکردم نمیخواست جواب بده روشو میکرد به صفدر میگفت فضولی:ws28:(نمونه پلاریس بووود):ws28:

یعنی من تــا شب یاده حرف خودم و چهره ی حمید و خودت میفتآدم ولــو میشدم رو زمین! :ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یعنی من تــا شب یاده حرف خودم و چهره ی حمید و خودت میفتآدم ولــو میشدم رو زمین! :ws28:

خعلی قشنگ گفتی آخه:ws28:.حمید دقیقا w58.gif بووود

:ws28::ws47::biggrin::lol::2i1d1co::4chsmu1:

• Like 5
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4:

من نمیدونم یکی دیگه داره سوال میکنه اونوخت این به من میگه تو فضولی:w58:اونم با اون شدت و نگاه غضبناکش:ws28:

:banel_smiley_4::ws3:

خعلی قشنگ گفتی آخه:ws28:.حمید دقیقا w58.gif بووود

:ws28::ws47::biggrin::lol::2i1d1co::4chsmu1:

تو حرف نزن با اون پای چندشت:whistles:یه بطری آب خالی کردی رو من خجالت نمیکشی،حالا خوبه من جنبم بالاس:vahidrk:یاد هیلدا افتادم:sigh:

شپیده هم اون حرکت پلاریس رو انجام داد:icon_razz:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

من نمیدونم یکی دیگه داره سوال میکنه اونوخت این به من میگه تو فضولی:w58:اونم با اون شدت و نگاه غضبناکش:ws28:

:banel_smiley_4::ws3:

تو حرف نزن با اون پای چندشت:whistles:یه بطری آب خالی کردی رو من خجالت نمیکشی،حالا خوبه من جنبم بالاس:vahidrk:یاد هیلدا افتادم:sigh:

شپیده هم اون حرکت پلاریس رو انجام داد:icon_razz:

شپیده نه سپیده.آره دیگه دقیقا 2 بار این بلا سرت اومد اصن ساخته شدی واسه تخریب شدن:ws28:.چرا جو میدی آخه همش یه ذره آب ریختم روت ک خنک شی:whistle:.آخی هیلداhanghead.gif.زانوی من هم خیلی خووبه تا چشت در بیادw000.gif.

• Like 5
لینک به دیدگاه
شپیده نه سپیده.آره دیگه دقیقا 2 بار این بلا سرت اومد اصن ساخته شدی واسه تخریب شدن:ws28:.چرا جو میدی آخه همش یه ذره آب ریختم روت ک خنک شی:whistle:.آخی هیلداhanghead.gif.زانوی من هم خیلی خووبه تا چشت در بیادw000.gif.

چیکارت کنم دیگه شهرسازی،همه که نباید پیشرفت کنن2525s.gif

میدم خالم برات قطعش کنه جاش چوب بذاره برات غصه نخور:there:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:نگفتی چرا لباسم تو روز روشن عوض شده:w58:بازم گیردادین به من:w000:

اوا تو چرا خودتو قاطی ماجرا میکنی:w000:

خودت خودتو هل میدی تو سوژه:ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

یکی بیاد عکس ما رو بده و این اسپم کنندگان عزیز رو به درک واصل کنه:banel_smiley_4:

eee

بس دیگه چقدر حرف میزنید این حمید صفدر انگار تاس حمومش رو اینجا گم کرده هی میاد ور ور میکنه میره:whistles::vahidrk:

:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
یکی بیاد عکس ما رو بده و این اسپم کنندگان عزیز رو به درک واصل کنه:banel_smiley_4:

eee

بس دیگه چقدر حرف میزنید این حمید صفدر انگار تاس حمومش رو اینجا گم کرده هی میاد ور ور میکنه میره:whistles::vahidrk:

eeeeeeee عکسارو نداری؟ اخی عب نداره حالا619120_sarcastic.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

eee

تخریب زیبایی بوود لذت بردیم619120_sarcastic.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
وای این خاطره هم جالبه سر همین 10 خرداد و 7 تیرو اینا داشتیم دعوا میکردیم واسه روز تور یهو مینی داد زد که نـــــــــه من هفت تیر نمیام:w58:حالا یه دقیقه قبلش میگفت بندازین تو تیر که بتونم بیام بعد شد 7 تیر یهو داد زد گفت نمیام میگم چرا ؟؟؟؟ میگه میدون هفت تیر دوره بندازید آرژانتین من راحت بیام....همونجا بود که تو افق نمایشگاه محو شدم رفتم به سمت سالن b:ws28:

:ws28:بترکی

گفتم ارژانتین نمیتونم بیام سخته

• Like 7
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...