Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسی شاد و خرم و سرزنده گشتیم از زیارت دوستان نواندیشانیمون... خوش گذشت فقظ حیف ک باس میرفتم کتاب میخریدم وسطش برگشتم نصفشون رفته بودنعکسم همون موقع گرفتنبابا و عمومم برن دعا کنن ک دستم بهشون نرسه آرپاک: این دختر ما هم که عوض بشو نیست. اصلاً معلوم نشد کی رفت به باباش رفته قندِ عسلتنرفتم بابای خنگولمرفتم کتاب بخرم برگشتم تا خیلی وخته زیادم باز مونده بودیم با بقیه بشه ها آلوچه ها رو چرخوندن دوره بعدی که به من و جاوید رسید دیگه گذاشتیمش بین خودمون دیگه ندشتیم بچرخه و خودمون خوردیمش. پاستیل خرسی هم که قرار بود دوره بچرخه و همه بردارن به من که رسید من گذاشتمش کنار خودم و خوردمش و کسی هم پیگیرش نبود . آخراشم به آرپاک دادم اون یکی پاستیل رو هم از دستم آرپاک کش رفتم. بستنی هم 2 تا خودروم. کجا گذاشتی رفتی؟:w000:5 تومنت موند دستم آخرای پاستیل و تو به من دادی یا من از دستت کش رفتم؟ الان افتخار میکنی به این قضیه؟(حیف ک اسلام دست و بالم و بسته بود)من به تو اعتماد کرده بودمکلاه قرمزی منو امینِ خودش دونست ک اونو داده بود بهم ابوذر دستِ حمید سی اف دی رو بسه بود از پشت تو خوردن ابوذر... خدائیش هر چی بود میخورد هر چی بود ک خوبه عزیزم هر چی نبودم میخورد 11 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسی شاد و خرم و سرزنده گشتیم از زیارت دوستان نواندیشانیمون... خوش گذشت فقظ حیف ک باس میرفتم کتاب میخریدم وسطش برگشتم نصفشون رفته بودنعکسم همون موقع گرفتنبابا و عمومم برن دعا کنن ک دستم بهشون نرسه به باباش رفته قندِ عسلتنرفتم بابای خنگولمرفتم کتاب بخرم برگشتم تا خیلی وخته زیادم باز مونده بودیم با بقیه بشه ها کجا گذاشتی رفتی؟:w000:5 تومنت موند دستم آخرای پاستیل و تو به من دادی یا من از دستت کش رفتم؟ الان افتخار میکنی به این قضیه؟(حیف ک اسلام دست و بالم و بسته بود)من به تو اعتماد کرده بودمکلاه قرمزی منو امینِ خودش دونست ک اونو داده بود بهم ابوذر دستِ حمید سی اف دی رو بسه بود از پشت تو خوردن هر چی بود ک خوبه عزیزم هر چی نبودم میخورد ولی دلم سوخت سر اون لواشک دادنه بدجور سر به سرت گذاشتما اصن حواسم نبود بابات ادمین سایته 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بـا توجـه به روز پنج شنبــه احساس کـردم بعضی از بچه ها با این عکس حس مشتـرکی دارن!! 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بـا توجـه به روز پنج شنبــه احساس کـردم بعضی از بچه ها با این عکس حس مشتـرکی دارن!! :ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان اون کی بود مُهر زده بود پای برگه؟ ادمیـن... همه چی خوب بود. فقط من و پولاریس نهار نخوردیم علیرضا چرا از من این سوالا رو نپرسیدی بنزین تموم نشد که داداشی؟ و در اخر از فرانه ی عزیز سپاس گذارم آخرش خیلی شیک و مجلسـی تلافی کردیم کـه! از منم نپرسید گیر داد به یه اس ام اس که نمیشد خوندش! ای کاش تموم میشد، مسئله ی شلاق روش اجراء میشد...! من نیز دوباره تشکر می کنم چون خیلی راحت و زودتر رسیدم خونــه... نه آبجی مثل مرد تا دورترین پمب بنزین ما رو رسوند پرایدها الکی که نیس....حالا هی بگو تا بزنم از وسط نصفت کنممن کی حرف زدم ؟ جو رو بر علیه من درست کرده بودن وگرنه جاوید از من بیشتر حرف میزد دمش گــرم،پس مراقب بــاش دوبـاره گمش نکنــی...! آره شما که مظلــوم... این مظلومیت تو خار شده رفته تو چشم مــا! 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این صفدر هم خوب ضایع میشدا من از هرکی سوال میکردم نمیخواست جواب بده روشو میکرد به صفدر میگفت فضولی(نمونه پلاریس بووود) 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این صفدر هم خوب ضایع میشدا من از هرکی سوال میکردم نمیخواست جواب بده روشو میکرد به صفدر میگفت فضولی(نمونه پلاریس بووود) یعنی من تــا شب یاده حرف خودم و چهره ی حمید و خودت میفتآدم ولــو میشدم رو زمین! 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی من تــا شب یاده حرف خودم و چهره ی حمید و خودت میفتآدم ولــو میشدم رو زمین! خعلی قشنگ گفتی آخه.حمید دقیقا بووود :biggrin::lol::2i1d1co::4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این صفدر هم خوب ضایع میشدا من از هرکی سوال میکردم نمیخواست جواب بده روشو میکرد به صفدر میگفت فضولی(نمونه پلاریس بووود) من نمیدونم یکی دیگه داره سوال میکنه اونوخت این به من میگه تو فضولیاونم با اون شدت و نگاه غضبناکش یعنی من تــا شب یاده حرف خودم و چهره ی حمید و خودت میفتآدم ولــو میشدم رو زمین! خعلی قشنگ گفتی آخه.حمید دقیقا بووود:biggrin::lol::2i1d1co::4chsmu1: تو حرف نزن با اون پای چندشتیه بطری آب خالی کردی رو من خجالت نمیکشی،حالا خوبه من جنبم بالاس:vahidrk:یاد هیلدا افتادم شپیده هم اون حرکت پلاریس رو انجام داد:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من نمیدونم یکی دیگه داره سوال میکنه اونوخت این به من میگه تو فضولیاونم با اون شدت و نگاه غضبناکش تو حرف نزن با اون پای چندشتیه بطری آب خالی کردی رو من خجالت نمیکشی،حالا خوبه من جنبم بالاس:vahidrk:یاد هیلدا افتادم شپیده هم اون حرکت پلاریس رو انجام داد:icon_razz: شپیده نه سپیده.آره دیگه دقیقا 2 بار این بلا سرت اومد اصن ساخته شدی واسه تخریب شدن.چرا جو میدی آخه همش یه ذره آب ریختم روت ک خنک شی.آخی هیلدا.زانوی من هم خیلی خووبه تا چشت در بیاد. 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شپیده نه سپیده.آره دیگه دقیقا 2 بار این بلا سرت اومد اصن ساخته شدی واسه تخریب شدن.چرا جو میدی آخه همش یه ذره آب ریختم روت ک خنک شی.آخی هیلدا.زانوی من هم خیلی خووبه تا چشت در بیاد. چیکارت کنم دیگه شهرسازی،همه که نباید پیشرفت کنن میدم خالم برات قطعش کنه جاش چوب بذاره برات غصه نخور:there: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ کس دیگه ای نبود منو با این ممت ادمین عوض کنی؟ 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نگفتی چرا لباسم تو روز روشن عوض شدهبازم گیردادین به من خدایا این حمید رو از ما نگیر ک دیگه کسی رو نداریم سوژه کنیم 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نگفتی چرا لباسم تو روز روشن عوض شدهبازم گیردادین به من اوا تو چرا خودتو قاطی ماجرا میکنی خودت خودتو هل میدی تو سوژه 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی بیاد عکس ما رو بده و این اسپم کنندگان عزیز رو به درک واصل کنه eee بس دیگه چقدر حرف میزنید این حمید صفدر انگار تاس حمومش رو اینجا گم کرده هی میاد ور ور میکنه میره:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی بیاد عکس ما رو بده و این اسپم کنندگان عزیز رو به درک واصل کنه eee بس دیگه چقدر حرف میزنید این حمید صفدر انگار تاس حمومش رو اینجا گم کرده هی میاد ور ور میکنه میره:vahidrk: eeeeeeee عکسارو نداری؟ اخی عب نداره حالا 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ eeeeeeee عکسارو نداری؟ اخی عب نداره حالا کجاش خنده داشت؟!! :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی بیاد عکس ما رو بده و این اسپم کنندگان عزیز رو به درک واصل کنه eee بس دیگه چقدر حرف میزنید این حمید صفدر انگار تاس حمومش رو اینجا گم کرده هی میاد ور ور میکنه میره:vahidrk: تخریب زیبایی بوود لذت بردیم 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای این خاطره هم جالبه سر همین 10 خرداد و 7 تیرو اینا داشتیم دعوا میکردیم واسه روز تور یهو مینی داد زد که نـــــــــه من هفت تیر نمیامحالا یه دقیقه قبلش میگفت بندازین تو تیر که بتونم بیام بعد شد 7 تیر یهو داد زد گفت نمیام میگم چرا ؟؟؟؟ میگه میدون هفت تیر دوره بندازید آرژانتین من راحت بیام....همونجا بود که تو افق نمایشگاه محو شدم رفتم به سمت سالن b:ws28: بترکی گفتم ارژانتین نمیتونم بیام سخته 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده