*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همینجـا تشکر می کنم از اون آقایی که فکر می کردن من پســرم! ( صبــا تو رو نمیگم... یکی بود خیلی هنگ کرده بود! ) 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها به نظرتون این شکلک شبیه کی بود توی میتینگ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من امضا نکردم باید کتک بخوری بخاطر اینکه در رفتی از زیر امضاء:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من امضا نکردم جیگر افتخـار ندادی بهشون؟! 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید نظرت رو بگو! منو میگی حتما 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین بیا از دره وحشت بگو.. 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جیگر افتخـار ندادی بهشون؟! منتظر بودم اصرار کنن باید کتک بخوری بخاطر اینکه در رفتی از زیر امضاء:vahidrk: در نرفتم.. سرجام نشسته بودم به همین لپ تاپ قسم 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منو میگی حتما نه بابا خیالت راحت حالا من حواسم نبود اگه فکر میکنی تو رو هم میشه به عنوان نفر سوم انتخاب کرد تعارف نکن 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من امضا نکردم گهرم باهات! :viannen_38: الان دارم امضاها رو نیگا میکنم ! بعضی های معلوم نیست مال کیه!!! یه هفته فقط باید تشخیص هویت انجام بدیم! 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا خیالت راحتحالا من حواسم نبود اگه فکر میکنی تو رو هم میشه به عنوان نفر سوم انتخاب کرد تعارف نکن نه بابا من در کل انگاری زیادی پر حوذم اما در حقیقت از گنجشک هم کمتره غذام 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین بیا از دره وحشت بگو.. یعنی 4تاییمون اینجوری بودیم 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در نرفتم.. سرجام نشسته بودم به همین لپ تاپ قسم آخ الهی که اون لپ تاپت بترکه:girl_angel: 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گهرم باهات! :viannen_38: الان دارم امضاها رو نیگا میکنم ! بعضی های معلوم نیست مال کیه!!! یه هفته فقط باید تشخیص هویت انجام بدیم! حالا گهر نکن یه عکس ازشون بگیر .. من دقیق میدونم مال ِکی کیه 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ الهی که اون لپ تاپت بترکه:girl_angel: الهی کفشات گلی شه 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا من در کل انگاری زیادی پر حوذم اما در حقیقت از گنجشک هم کمتره غذام ای جان منظورت از گنجشک میناست 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای جانمنظورت از گنجشک میناست 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقد حرف میزنید :| خوش گذشت ، خوشحال شدیم از زیارت اکثر دوستان و از این صوبتا راستی وقتی رفته بودین وافن هم اومد دلتون بسوزه ندیدینش 15 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا گهر نکن یه عکس ازشون بگیر .. من دقیق میدونم مال ِکی کیه من امضا خودتو میخوام! و اونایی که نزدن! نمیخواد واسم تشخیص بدی! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده