NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاشکی آدم شرایطی داشته باشه که حداقل بتونه یکبار همچین جاهایی رو تجربه کنه. 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاشکی آدم شرایطی داشته باشه که حداقل بتونه یکبار همچین جاهایی رو تجربه کنه. آره دقیقا 6 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره دقیقا ما بچه بودیم - به خاطر بارون های فصلی بعضی از برکه ها پر میشد و تابستونها با دوچرخه میرفتیم کلی حال میکردیم با شن های اطراف و آفتاب جِنگش برامون حکم جزایر هاوایی رو داشت ... الان دیگه اون رودخونه و برکه ها خشک شده ... ولی در کل چند برابر سانس ویژه ی استخر و سنا و جکوزی حال میداد . 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما بچه بودیم - به خاطر بارون های فصلی بعضی از برکه ها پر میشد و تابستونها با دوچرخه میرفتیم کلی حال میکردیم با شن های اطراف و آفتاب جِنگش برامون حکم جزایر هاوایی رو داشت ... الان دیگه اون رودخونه و برکه ها خشک شده ... ولی در کل چند برابر سانس ویژه ی استخر و سنا و جکوزی حال میداد . خوش به حالتون بابا 2 لینک به دیدگاه
Armita66 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من با دبدن اینها روحم جلا پیدا کرد اگر برم که فکر کنم سکته کنم از شدت ذوق و هیجان 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاشکی آدم شرایطی داشته باشه که حداقل بتونه یکبار همچین جاهایی رو تجربه کنه. آره دقیقا مرسی زهرا جونم بسیار زیبا بود ارزوهاتون تو حلقم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده