NYC 20977 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 کاشکی آدم شرایطی داشته باشه که حداقل بتونه یکبار همچین جاهایی رو تجربه کنه. 6
.Apameh 25173 سازنده ارسال شده در 9 مرداد، 2013 کاشکی آدم شرایطی داشته باشه که حداقل بتونه یکبار همچین جاهایی رو تجربه کنه. آره دقیقا 6
ShaMoh 3002 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 آره دقیقا ما بچه بودیم - به خاطر بارون های فصلی بعضی از برکه ها پر میشد و تابستونها با دوچرخه میرفتیم کلی حال میکردیم با شن های اطراف و آفتاب جِنگش برامون حکم جزایر هاوایی رو داشت ... الان دیگه اون رودخونه و برکه ها خشک شده ... ولی در کل چند برابر سانس ویژه ی استخر و سنا و جکوزی حال میداد . 3
.Apameh 25173 سازنده ارسال شده در 9 مرداد، 2013 ما بچه بودیم - به خاطر بارون های فصلی بعضی از برکه ها پر میشد و تابستونها با دوچرخه میرفتیم کلی حال میکردیم با شن های اطراف و آفتاب جِنگش برامون حکم جزایر هاوایی رو داشت ... الان دیگه اون رودخونه و برکه ها خشک شده ... ولی در کل چند برابر سانس ویژه ی استخر و سنا و جکوزی حال میداد . خوش به حالتون بابا 2
Armita66 245 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 من با دبدن اینها روحم جلا پیدا کرد اگر برم که فکر کنم سکته کنم از شدت ذوق و هیجان 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 کاشکی آدم شرایطی داشته باشه که حداقل بتونه یکبار همچین جاهایی رو تجربه کنه. آره دقیقا مرسی زهرا جونم بسیار زیبا بود ارزوهاتون تو حلقم 4
ارسالهای توصیه شده