hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر روز برایت رویایی باشد در دست، نه دور دست، عشقی باشد در دل، نه در سر، و دلیلی باشد برای زندگی نه برای روز مره گی.... لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :626gdau::cakesmileyf: :w70::w70::w70::w70::w70::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:happy::happy::happy::happy::happy::happy::w14::w14::w14::w14::w155::w155::w155::w155::w155::w31::w31::w31: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به آقا امیرتولدتون مبارک مرسی میم شیم دستت درد نکنههههههه تو شادیات جبران کنمممممممم کادو کو پس؟ بــــــــــــه تولدت مبارک مستر ان وای سی همیشه شاد و موفق باشی مستر ان وای سی مرسی میس ولنتینا همچنین شماااااااااااااا میس ولنتینا:w14: دست خالی میان تولد؟ اوووووووووووووووووو شهرو چراغ کنید ، ایینه بندون کنید امیر اومده دنیا ، عزیز کی ؟ عزیزما ببخشید اگه تابلو ضایع بود :4uboxsmiley:تولدت مبارکایشالا به هر چی میخوای برسی بهترینا واسه تو :4uboxsmiley: مرسی فاطمهههههههههههه دستت درد نکنه.:w14: ایشالا تاپیک قبولی تو ارشد دانشگاه شهید بهشتی رو خودم برات بزنمممممممم مرسی کیک آوردی این بالایی ها یاد بگیرن تولدت مبارک امیر جان....... امیدوارم به تمام آرزوهای زیبایت برسی دوست خوبم........ مرسییییییییییییییییییییییی دنیز عزیززززززززززززز:icon_gol::icon_gol: همچنین شماااااااا:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] تقدیم به اقا امیر گل :hapydancsmil: ایشالا صد ساله شی 100 نه هزارساله شی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریــک می گم آقا امیــر! امیدوارم همیشه شادو سلامت و خوشبخت باشید! لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دست و جیغ و هورراااااااااااااااااااااااااای بلـــــــــــــــــند :w31: تولدت تولدت...تولدت مبارک B! امیدوارم همیشه یه عالمه شاد باشی :aghosh::w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بسته ...گُمجو مرسی دیییییییییییی:w14: منم برات آرزوی خوشحالی دارممممممم:hapydancsmil: خجالت نمیکشی با اون همه دلار دست خالی اومدییییییِییییییییی؟ من گفتم دیگه زیر آیپد برام نمیاری به به ....جناب آقا امیر گلسالهای سال زنده باشی با همین روحیه شاد وخوبت .... دور ترین روز های عمرت به خوشبختی و موفقیت وروشنایی ومسیر عمرت به خوشی وشادکامی وتلاش مزین باد مرسی رفیق عزیز و با شخصیت خودمممممممممم اصن کارت خیلی درسته امیدوارم خوشبخت تر از اینی که هستی باشییییی الهههههههههههههییییییییییییییی من قرببببببببببببببببوووووووووووووووووووووووووووووووووونت برمممممممممممممممم. وووووووووووووووولددددددددددددددددددددددت مباااااااااااااااااااااااااااررررررررررررررررککککککککککککککککک. ایشاللللللللللللللللللههههههههههههه 1000 ساله بشیییییییییییییی. :w42::w42::w42::w42::w14::w14::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::w31::w31::w31::w31::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::w42::w42::w42: برم واست کادووووو بخرممممممممممممم دودو آبجی صبا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دو دو دو آبجی صبااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ایشالا خوشبخت بشیییییییییییی همکلاسی فاطمه تو شهید بهشتی بشیییییییییی بعد تو اتوبوس من دارم میرم دانشگاه شریف همدیگه رو ببینیم هرروز. برو قربون دستت یه کادوی خوب بخر بقیه یاد بگیرناااااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مبارکا باشـــــــــه مرسیییییییییییی سحربانووووووووووووووووو:w14: دستت درد نکنه:w14: ایشالا تو عروسیت جبران کنمممممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v میام برات اون وسط با آهنگ گلپری جون برات بندری میزنم حال کنن همه لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تـــــــــــــــــــــــــــــــــولــــــــــــــــــــــــــــــــدت مــــبــالـــــک بهتــــــــــــــــریـــــــــن دوزت مــــــــــیدالـــــــم دوســـــــــــــی ام مرسی لپووووووووووووووووووو:w14: دستت درد نکنه ایچالا درست تموم شه بعدشم ارشد قبول شی دلمونو شاد کنییییییییییی:TAEL_SmileyCente: تولدت همه جوره مبارک. :w14::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :icon_gol: تولدت مبارک امیر جان :icon_gol: مرسی وفا خانوووووووووووووووووووممممممممممم:w14: دستت درد نکنههههههههه همه جورهههههه تو شادیات جبران کنم. ایشالا تو هم دانشگاه شیراز قبول شییییییییی رتبه 1 معماری وفا خانوم از شیراز بعد از طرف گاج بیان باهات مصاحبه کنن بگی نه من پولکی نیستم تولدت مبارک.امیدوارم به بهترینهایی که تو ذهنت داری برسی :icon_gol: مرسی همچنین سارا خانوم هم از قبل خوشبخت تر بشییییییییی :icon_gol::icon_gol::w14: تولدتون مبارک . امیدوارم همیشه سالم و سربلند باشین . مرسیییییییییی ویولت عزیز.:w14: امیدوارم همیشه شاد موفق سلامت و خوشبخت باشی در کنار کسایی که دوستشون داری لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااااااااااا ی ی ی تولده امیره:ws3: تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیاااااااا شمعارو فوت کن که صد سال زنده باشی اینم کادو مرسی مینا خانومممممممممممممممم:hapydancsmil: کادوتم که قشنگهههههههههه چی توش بیده؟؟؟ امیر جان با آرزوی بهترین ها براتامیدوارم شونصد سال زنده باشی و زندگی خوب کنی شونصد دقیقاً میشه چند سال؟ مرسی همچنین تو در کنار خانواده و کسایی که دوسشون داری یه زندگی خوب و خوشبختی داشته باشی. مبارک باشه تولد اقایخنده بازارd: لااقل ما که اینجوری برداشت کردیم:) امیدوارم دلتون همیشه شاد باشه وهرجا که هستید سالم وتندرست. مرسی ندا خانوم:w14: این کمترین کاریه که میتونم برای دوستای نتیم بکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v با اون تاپیک داستانش که دیگه ادامه ندادی چرا؟ مبارک باشه تولد اقایخنده بازارd: لااقل ما که اینجوری برداشت کردیم:) امیدوارم دلتون همیشه شاد باشه وهرجا که هستید سالم وتندرست. مرسی ندا خانوم:w14: این کمترین کاریه که میتونم برای دوستای نتیم بکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v با اون تاپیک داستانش که دیگه ادامه ندادی چرا؟ لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدت مبارک دوس جون :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی پانیسا خانوووووووووووووووم:w14: دستت درد نکنه امیدوارم هرسال خوشبخت تر از پارسال بشییییییی مهمون به این میگنا هم کیک آورده هم کادو هپی برد دی تو یوووووووووووووووووووووووووووووووووو هپی برد دی تو یووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو هپی برد دی تو یوووووووووووو(برد یا برت) امیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ببخشید دیر شد دوست عزیزم بهترینا رو از خداوند برات میخوام چون لایق بهترینایی(خودتم میدونی) خیلیییییییییییییی دوست دارممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممحرف نداری مرسی فاطمه عزیززززززززززززز:w42: دستت درد نکنه فکر کنم برث درست تر از همه باشه ولی شما هرچی بگی ما قبول دارییییییییییییییم منم برات آرزوی روزای خیلی خوب و خوشبختی رو دارممممممم تولدتون مبارک ایشالله 200ساله بشین و عمر با عزتی داشته باشین:icon_gol:[/img]:ws3: وااااااااااای این آرتاش اومد ینی من دارم از تو چشمای این شکلکات شرارت و شیطونی رو میخونم الان تو واقعیت بود تو یا کیک میزدی تو کله من یا میزدی بادکنی میترکوندی یا ترقه ای چیزی میذاشتی تو کیک مرسیییییییییی آرتاشِ گلللللللللللللللللللل ایشالا تو هم خوشبخت و خوشحال در کنار خانواده و افرادی که دوسشون داری باشی لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر روز برایت رویایی باشد در دست، نه دور دست، عشقی باشد در دل، نه در سر، و دلیلی باشد برای زندگی نه برای روز مره گی.... مرسی هستییییییییییییییییییییییی:w14::w70: دستت درد نکنهههههههههههه:flowerysmile: مرسی چه دعای خوبی کردی براممممممممممممممم:w42: :cakesmileyf: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::w14::w14::w31::w31::w31: :4uboxsmiley: ببین چه چراغونیم کردههههههههه:w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تو باید برای عروسی و تولد دعوتم کنیم کل مراسمو بترکونی :w330: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] تقدیم به اقا امیر گل :hapydancsmil: ایشالا صد ساله شی 100 نه هزارساله شی :hapydancsmil: دستت درد نکنه چه کادوهای خوبیییییییییییییییی:hapydancsmil: چه ساعتاییییییییی ووووووووووی:icon_pf (34): دست شما درد نکنه چرا زحمت کشیدی چرا ویلا ندادین کنار دریا ندادین؟ لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریــک می گم آقا امیــر!امیدوارم همیشه شادو سلامت و خوشبخت باشید! مرسی دست شما درد نکنه منم براتون آرزوی خوشبختی و خوشحالی تو تک تک مراحل زندگی دارمممممممممممم فاطمه نه به اون خاله ریزه نه به این آخریه از این آخریه دعوت کن تو مراسم اصلاً ثواب مجلس به مهموناشه از اون پیرزنا هم دعوت کن براداری بسیج محل اومدن اونا بفرستیم جلو در ختمتشون باشن لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدت مبارک امیر انشاالله همیشه سلامت وموفق باشی لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست خوبم تولدت مبارک برات بهترین هارو آرزو می کنم لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا مبارکت باشه سلامت باشی رفیخ. سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس خدمت : خ (خواری) د (دوری) م (منت) ت (تنهایی) جات خالی چند روز پیش با یه ماشین نظامی تصادف کردم راننده اش سرباز بود. طرف تو اضاف بود 5 روز مونده بود اضافه اش تموم شه تصادف کردیم.:icon_pf (34): هیچی رفتم پادگانشون دیگه کلی خاطرات پادگان و خدمت زنده شد. تولدت مبارک امیرانشاالله همیشه سلامت وموفق باشی مرسی حنانه خانوم دست شما درد نکنه. همچنین شما عزیززززززززز دوست خوبم تولدت مبارک برات بهترین هارو آرزو می کنم مرسی آقا وحیییییییییییییییییییییید.:w139: مخلص همه بدن کارا هم هستیم ما. 3 تا ده تا پشت بازو لاری دست جمع خم باز سوئدی بغل بسته خوابیده از کنار لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیرجان، عزیز دل ، تولدت مبارک با آرزوهای بهترین ها برای تو لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به ببین تولد کیه! تفلدت مبارک مهندس:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه بهترین ها کمترین سهمت از زندگی باشه لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تولدت مبارک دوست عزیز ،1000 ساله شی:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده