Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربونت خاله اره میلاده فدات شم ،شایدم وحیده اونم آرومه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا چرا ؟ اینم اِشناسِمبه که نِدُمبه یَقِن دانا بویی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نِدُمبه یَقِن دانا بویی واقعا چرا ؟ اینم اِشناسِمبه که ینی من هر تاپیکی رفتم به زبون و لهجه خودشون حرف میزدن منم بر و بر نیگا میکردم فقط لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی من هر تاپیکی رفتم به زبون و لهجه خودشون حرف میزدن منم بر و بر نیگا میکردم فقط سپی که لهجَش این نیس ؛ منم لهجم این نیس ولی بَلَدیم حرف میزنیم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپی که لهجَش این نیس ؛ منم لهجم این نیس ولی بَلَدیم حرف میزنیم به منم یاد بدین خو لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپی که لهجَش این نیس ؛ منم لهجم این نیس ولی بَلَدیم حرف میزنیم ینی من هر تاپیکی رفتم به زبون و لهجه خودشون حرف میزدن منم بر و بر نیگا میکردم فقط غیر شمالی من ترکی و همدانی هم بلدم ایران سرای من است لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی شدی؟ هیچی . از دست این خلاقیت های تو :jawdrop: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به منم یاد بدین خو شبی 1 ساعت بیا پروفم بِت یاد بدم :xbex7jmjnhtbacgrr3x لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچی . از دست این خلاقیت های تو :jawdrop: کجاشو دیدی هنوز لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ غیر شمالی من ترکی و همدانی هم بلدم ایران سرای من است منم شمالی بلدم بوشو بوشو تره نخوام لالا لایلا لایلا ... :dancegirl2: کجاشو دیدی هنوز حالا در سری های بعدی بیشتر کشف میشی .:gnugghender: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم شمالی بلدم بوشو بوشو تره نخوام لالا لایلا لایلا ... :dancegirl2: من شمالی مازندرانی بلدم ... رشتی نه:dancegirl2: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من شمالی مازندرانی بلدم ... رشتی نه:dancegirl2: فرقی ندارن . کی جوابا میاد؟ فکر کنم بازم پانی ه . اگر پانی باشه چکار میکنی؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبی 1 ساعت بیا پروفم بِت یاد بدم :xbex7jmjnhtbacgrr3x چشم . مرسی واقعا مار لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرقی ندارن . فکر کنم بازم پانی ه . اگر پانی باشه چکار میکنی؟ شوخی نکن من الان تنها نگرانیم اینه که عکس تو باشه عجب بسوزم دیوانه شدم دخترم از دست شماها لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شوخی نکن من الان تنها نگرانیم اینه که عکس تو باشه عجب بسوزم دیوانه شدم دخترم از دست شماها اصلاً نگران نباش . زهراست ( پرتو) آریودخته حدس دومم : فکر کنم آپامه باشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده