آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ asal sadra گفته است: اورینتو ارومی عایا؟ راستشو بگو نوچ ، معلومه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: نوچ ، معلومه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به چشم من همه اروم میاین ولی گویی همتون شیطونین پس ارومه کیه من اول فکر میکردم تو خیلی اروم و تریپ خانومی سرسنگین و البته مذهبی هسی الان نظرم عوض شده خیلی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ asal sadra گفته است: به چشم من همه اروم میاین ولی گویی همتون شیطونین پس ارومه کیه من اول فکر میکردم تو خیلی اروم و تریپ خانومی سرسنگین و البته مذهبی هسی الان نظرم عوض شده خیلی ینی میخوای بگی خانوم نیستم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: ینی میخوای بگی خانوم نیستم غلط بخورم این چه حرفیه ازاین خانوما فکر میکردم نه از این خانوما لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ asal sadra گفته است: غلط بخورم این چه حرفیه ازاین خانوما فکر میکردم نه از این خانوما عزیز خودمی بانو نه بابا اونجوری نیستم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچز بچز با نی نی صوبَت کردیم عکس گرفتیم ازش تغییر هم دادیم عکسِشو با فتوشاپ که شناخته نشه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا بوارفضر ینی مامان خوب شده تو رو نبردن طراح کنکور شیا :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: یا بوارفضر ینی مامان خوب شده تو رو نبردن طراح کنکور شیا :icon_pf (34): یعنی شانس آوردینااا وَاِلا هیچکومِتون رنگِ دانشگاهو نمیدیدین لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: عزیز خودمی بانو نه بابا اونجوری نیستم تی قربان ژیگر اره تازگیا فهمیدم نیسی panisa گفته است: بچز بچز با نی نی صوبَت کردیم عکس گرفتیم ازش تغییر هم دادیم عکسِشو با فتوشاپ که شناخته نشه مینی است عایا اخه من از کجا بدونم این بچز جریانش چیه ؟کی باید بچزه ؟چرا باید بچزه؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: یعنی شانس آوردینااا وَاِلا هیچکومِتون رنگِ دانشگاهو نمیدیدین بچز ینی چی مامی ؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ asal sadra گفته است: مینی است عایا اخه من از کجا بدونم این بچز جریانش چیه ؟کی باید بچزه ؟چرا باید بچزه؟ عزیزم بِچِز نه بَچز جمعِ بچه؛ با اسِ آخر که نشون دهنده ی جمعِ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: بچز ینی چی مامی ؟ یعنی بچه ها دخملم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: عزیزم بِچِز نه بَچز جمعِ بچه؛ با اسِ آخر که نشون دهنده ی جمعِ اهان عجب من یه مدت درگیر این بچز ت بودم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ asal sadra گفته است: اهان عجب من یه مدت درگیر این بچز ت بودم:icon_pf (34): آخی نه معنیش همون بچه هاس Sepideh.mt گفته است: میلاده از کجا تو آخه میفهمی اینقد زود اصن؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ Sepideh.mt گفته است: میلاده قربونت خاله اره میلاده لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: آخی نه معنیش همون بچه هاس از کجا تو آخه میفهمی اینقد زود اصن؟ واقعا چرا ؟ اینم اِشناسِمبه که لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده