partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 4- نوعِ فعالیت : در حالِ حاضر عمومی (توضیحات : هر جا پاش بیفته ) این راهنمایی منو یاد یه نفر میندازه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این راهنمایی منو یاد یه نفر میندازه کی؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آمدم دیقا باید به کی امتیازو بدم؟ به عسل صدرا چون گفت من دختر آرومیم .... اصن هرچی میتونی بهش امتیاز بده این حقیقت وجود منو درک کرده هی وای من اینجا یه دختر اروم پیدا نمیشه خب حتما نکته انحرافی بوده اصلا من نمیدونم من قرار هر دفه از شما 4 تا حتما یکیو بگم :2i1d1co: چرا دیگه .... فقط یه دونه پیدا میشه که توام نام بردی ( مـــــــــن ) لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به عسل صدرا چون گفت من دختر آرومیم .... اصن هرچی میتونی بهش امتیاز بده این حقیقت وجود منو درک کرده چرا دیگه .... فقط یه دونه پیدا میشه که توام نام بردی ( مـــــــــن ) دست شما درد نکنه :girl_in_dreams: شاروک دختر آرامی است . لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دست شما درد نکنه :girl_in_dreams: شاروک دختر آرامی است . شیمــــی فدا الان اشک تو چشمام جمع شده بهم گفتی آروم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شیمــــی فدا الان اشک تو چشمام جمع شده بهم گفتی آروم دختر آرام بیت اول ترجمه اش چی میشه نفهمیدم :| الان من بگم ارومی میشه به حرف من استناد کرد عایا لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دختر آرام بیت اول ترجمه اش چی میشه نفهمیدم :|الان من بگم ارومی میشه به حرف من استناد کرد عایا منم نفهمیدم .... قبلا پانی ازش استفاده کرده بود منم گفتم بگم چرا که نه !! حرف شما سنده عزیز دل برادر لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم نفهمیدم .... قبلا پانی ازش استفاده کرده بود منم گفتم بگم چرا که نه !! حرف شما سنده عزیز دل برادر هان ینی شمالی بود!! من این همه دوس شمالی داشم فقط ازشون کدو پیلا یاد گرفتم پانی رشتی است عایا؟ احتمالا ینی فدای شما بنابراین ..شیمی قربان لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمی دونم کیه ولی یا بدریه (یاپراک) یا خود شاروک لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمی دونم کیه ولی یا بدریه (یاپراک) یا خود شاروک مـــــرسی وحید :hapydancsmil: اصن هرچی امتیاز داری بده به وحید و عسل لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هان ینی شمالی بود!! من این همه دوس شمالی داشم فقط ازشون کدو پیلا یاد گرفتم پانی رشتی است عایا؟ احتمالا ینی فدای شما بنابراین ..شیمی قربان آره فک کنم شمالی بود یه تیکه دیگه هم بلت بودم الان هول شدم یادم رفته لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره فک کنم شمالی بود یه تیکه دیگه هم بلت بودم الان هول شدم یادم رفته باشه اروم باش هروقت یادت اومد بگو لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه اروم باش هروقت یادت اومد بگو آهــــــا یادم افتاد دیشب یاد گرفتم * الهی من تیرِ غَش * لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به عسل صدرا چون گفت من دختر آرومیم .... اصن هرچی میتونی بهش امتیاز بده باوشه همه امتیازارو میدم بهش دختر آرام بیت اول ترجمه اش چی میشه نفهمیدم :| یعنی فداتون شم من هان ینی شمالی بود!! من این همه دوس شمالی داشم فقط ازشون کدو پیلا یاد گرفتم پانی رشتی است عایا؟ احتمالا ینی فدای شما بنابراین ..شیمی قربان آره عیزم معنیش همون میشه آورین اصن هرچی امتیاز داری بده به وحید و عسل خا آره فک کنم شمالی بود یه تیکه دیگه هم بلت بودم الان هول شدم یادم رفته میگه الهی من تیرا غَش مامی چرا عکس نمیزاری شب میذارم دخترم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهــــــا یادم افتاد دیشب یاد گرفتم * الهی من تیرِ غَش * بارِکَلا دارنه دختر لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بارِکَلا دارنه دختر فدای شما خانوم گل لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهــــــا یادم افتاد دیشب یاد گرفتم * الهی من تیرِ غَش * افرین حالا ینی چی!! ینی الهی واست بمیرم !! عایا باوشه همه امتیازارو میدم بهش یعنی فداتون شم من آره عیزم معنیش همون میشه آورین خا میگه الهی من تیرا غَش شب میذارم دخترم ژونم دختر شمال لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ افرین حالا ینی چی!! ینی الهی واست بمیرم !! عایا ژونم دختر شمال ینی من واست غش کنم الهی تی قُربان لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی من واست غش کنم الهی تی قُربان اورین توام بلد شدی تو ارومی عایا؟ راستشو بگو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده