آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو یه فکری به حال من بکن فردا میتینگ داریییییییییییییییم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپیده جان دوست داری آلبوم عکسهات دچار حریق شه؟؟؟؟ اون آلبومی که باید به آتیش کشیده شه آلبومِ توِ عیزم شیطنت زبونی ینی آروم بودن دیگه؟اصن من ادبیاتمم داره تقویت میشه تو این تاپیک ولی جدی موش بخوره تو و پانی رو باهم پری تو دیگه چرا؟ مگه نمیشناسی سپی رو؟ آرومه دیگه سپیده جان میشه ی توضیحی بدی که چجوری تو انجمن میشه شیطنت فیزیکی داشت؟؟ دچار تناقض شدم.. چشم بصیرت میخواد که آروم بودنِ سپی رو ببینه که شماها ندارین مثلا من تو انجمن پشتک بارو میزنم بهم میگن شیطون؟ یله من خودم به شخصه دیدم پشتک باروتو دوستان پانی از اون لحاظ گفت آرومم بقیه اش به من چ اصن ببین الانم که دارن بهش تهمتِ شلوخ بودن میزنن صداش درنمیاد :w36: پ منم ارومم عمرا سریه بعدی پرتوئه شک نکنید.. نمیخواد تاپیک بزنی..جایزمو بده برم.. رو چه حسابی داری میگی اینو؟ من خودم تنهایی نی نی پیدا میکنم به پرتو میگم اگه باشه؛ بعد میرم سراغِشون لطفا داوطلب نشین عه؟ سپی بود؟ بابا من با این ضعیفه زیر یه سقف زندگی کردمااا. والله ما که ارومی ندیدم میگم که چشمِ بصیرت میخواد قابل توجه مار جان لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون آلبومی که باید به آتیش کشیده شه آلبومِ توِ عیزم چرا اونوخت ؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا اونوخت ؟؟ به همون دلیلی که میخواستی آلبومِ سپی رو بسوزونی اونوخ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به همون دلیلی که میخواستی آلبومِ سپی رو بسوزونی اونوخ آهـــــــا .... تاپیک بعدی رو بزن لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهـــــــا .... تاپیک بعدی رو بزن هیئت اُمَنا نیس الان :biggrin: شب یام غروب لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیئت اُمَنا نیس الان :biggrin:شب یام غروب من تیرا غَش منتظر میمونم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تیرا غَش منتظر میمونم تی جانِرِ بخارِم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خداروشکر پرتو نبود توام نبودی من راضیم حیف شد این دفعه نشد ، ایشاا... سری های بعدی سریه بعدی پرتوئه شک نکنید.. نمیخواد تاپیک بزنی..جایزمو بده برم.. دقیقاً قول نمیدم سری بعدی باشما . ولی به خاطر تو سعی میکنم سری های بعدی بعدیش باشم تو یه فکری به حال من بکن فردا میتینگ داریییییییییییییییم باشه . من تمام تلاشم رو میکنم . ولی تا خودت نخوای که نمیشه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه . من تمام تلاشم رو میکنم . ولی تا خودت نخوای که نمیشه هرچی به فردا نزدیک تر میشیم بیشتر مطمئن میشم که نباید برم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرچی به فردا نزدیک تر میشیم بیشتر مطمئن میشم که نباید برم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تی جانِرِ بخارِم مار جان این ینی چی؟ ینی بخورمت؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مار جان این ینی چی؟ ینی بخورمت؟ این معنیش +18 ؛ به دردِ تو نمیخوره لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این معنیش +18 ؛ به دردِ تو نمیخوره من فک کردم ینی جونتو بخار پز کنم ،نوشتم فرستادم واسه یه پسر :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فک کردم ینی جونتو بخار پز کنم ،نوشتم فرستادم واسه یه پسر :icon_pf (34): باز خودِشو با سپی مقایسه میکنه :| باز میگه آرومم :| ببین خودِت ثابت کردی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باز خودِشو با سپی مقایسه میکنه :|باز میگه آرومم :| ببین خودِت ثابت کردی من چه میدونستم به بچه ات + 18 یاد میدی اونم بدون معنی کردن؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرچی به فردا نزدیک تر میشیم بیشتر مطمئن میشم که نباید برم بیا من یه فیلم ترسناک بهت نشون بدم ، تا فرق آدم ترسناک و جدی رو متوجه بشی با فرار کردن که حل نمیشه ... تو الآن زیاد بزرگ کردی قضیه رو . باید کوچیکش کنی. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیا من یه فیلم ترسناک بهت نشون بدم ، تا فرق آدم ترسناک و جدی رو متوجه بشی با فرار کردن که حل نمیشه ... تو الآن زیاد بزرگ کردی قضیه رو . باید کوچیکش کنی. اتفاقا الان دارم فیلم ترسناک میبینم من اصن به این موضوع فک نمیکنم ولی صفدر هی به روم میاره این قضیه روووووووووووووو لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتفاقا الان دارم فیلم ترسناک میبینم من اصن به این موضوع فک نمیکنم ولی صفدر هی به روم میاره این قضیه روووووووووووووو صفدر که کوشولهه . فردا یه سوسک مصنوعی یا واقعی بزار تو جیبش تا حساب کار بیاد دستش لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صفدر که کوشولهه . فردا یه سوسک مصنوعی یا واقعی بزار تو جیبش تا حساب کار بیاد دستش سوسک واقعی دارم .... ببرم براش؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده