panisa 12132 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 سپیده جان دوست داری آلبوم عکسهات دچار حریق شه؟؟؟؟ اون آلبومی که باید به آتیش کشیده شه آلبومِ توِ عیزم شیطنت زبونی ینی آروم بودن دیگه؟اصن من ادبیاتمم داره تقویت میشه تو این تاپیک ولی جدی موش بخوره تو و پانی رو باهم پری تو دیگه چرا؟ مگه نمیشناسی سپی رو؟ آرومه دیگه سپیده جان میشه ی توضیحی بدی که چجوری تو انجمن میشه شیطنت فیزیکی داشت؟؟ دچار تناقض شدم.. چشم بصیرت میخواد که آروم بودنِ سپی رو ببینه که شماها ندارین مثلا من تو انجمن پشتک بارو میزنم بهم میگن شیطون؟ یله من خودم به شخصه دیدم پشتک باروتو دوستان پانی از اون لحاظ گفت آرومم بقیه اش به من چ اصن ببین الانم که دارن بهش تهمتِ شلوخ بودن میزنن صداش درنمیاد :w36: پ منم ارومم عمرا سریه بعدی پرتوئه شک نکنید.. نمیخواد تاپیک بزنی..جایزمو بده برم.. رو چه حسابی داری میگی اینو؟ من خودم تنهایی نی نی پیدا میکنم به پرتو میگم اگه باشه؛ بعد میرم سراغِشون لطفا داوطلب نشین عه؟ سپی بود؟ بابا من با این ضعیفه زیر یه سقف زندگی کردمااا. والله ما که ارومی ندیدم میگم که چشمِ بصیرت میخواد قابل توجه مار جان
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 اون آلبومی که باید به آتیش کشیده شه آلبومِ توِ عیزم چرا اونوخت ؟؟
panisa 12132 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 چرا اونوخت ؟؟ به همون دلیلی که میخواستی آلبومِ سپی رو بسوزونی اونوخ
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 به همون دلیلی که میخواستی آلبومِ سپی رو بسوزونی اونوخ آهـــــــا .... تاپیک بعدی رو بزن
panisa 12132 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 آهـــــــا .... تاپیک بعدی رو بزن هیئت اُمَنا نیس الان :biggrin: شب یام غروب
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 هیئت اُمَنا نیس الان :biggrin:شب یام غروب من تیرا غَش منتظر میمونم
partow 25305 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 خداروشکر پرتو نبود توام نبودی من راضیم حیف شد این دفعه نشد ، ایشاا... سری های بعدی سریه بعدی پرتوئه شک نکنید.. نمیخواد تاپیک بزنی..جایزمو بده برم.. دقیقاً قول نمیدم سری بعدی باشما . ولی به خاطر تو سعی میکنم سری های بعدی بعدیش باشم تو یه فکری به حال من بکن فردا میتینگ داریییییییییییییییم باشه . من تمام تلاشم رو میکنم . ولی تا خودت نخوای که نمیشه
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 باشه . من تمام تلاشم رو میکنم . ولی تا خودت نخوای که نمیشه هرچی به فردا نزدیک تر میشیم بیشتر مطمئن میشم که نباید برم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 مار جان این ینی چی؟ ینی بخورمت؟ این معنیش +18 ؛ به دردِ تو نمیخوره
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 این معنیش +18 ؛ به دردِ تو نمیخوره من فک کردم ینی جونتو بخار پز کنم ،نوشتم فرستادم واسه یه پسر :icon_pf (34):
panisa 12132 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 من فک کردم ینی جونتو بخار پز کنم ،نوشتم فرستادم واسه یه پسر :icon_pf (34): باز خودِشو با سپی مقایسه میکنه :| باز میگه آرومم :| ببین خودِت ثابت کردی
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 باز خودِشو با سپی مقایسه میکنه :|باز میگه آرومم :| ببین خودِت ثابت کردی من چه میدونستم به بچه ات + 18 یاد میدی اونم بدون معنی کردن؟
partow 25305 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 هرچی به فردا نزدیک تر میشیم بیشتر مطمئن میشم که نباید برم بیا من یه فیلم ترسناک بهت نشون بدم ، تا فرق آدم ترسناک و جدی رو متوجه بشی با فرار کردن که حل نمیشه ... تو الآن زیاد بزرگ کردی قضیه رو . باید کوچیکش کنی.
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 بیا من یه فیلم ترسناک بهت نشون بدم ، تا فرق آدم ترسناک و جدی رو متوجه بشی با فرار کردن که حل نمیشه ... تو الآن زیاد بزرگ کردی قضیه رو . باید کوچیکش کنی. اتفاقا الان دارم فیلم ترسناک میبینم من اصن به این موضوع فک نمیکنم ولی صفدر هی به روم میاره این قضیه روووووووووووووو
partow 25305 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 اتفاقا الان دارم فیلم ترسناک میبینم من اصن به این موضوع فک نمیکنم ولی صفدر هی به روم میاره این قضیه روووووووووووووو صفدر که کوشولهه . فردا یه سوسک مصنوعی یا واقعی بزار تو جیبش تا حساب کار بیاد دستش
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 صفدر که کوشولهه . فردا یه سوسک مصنوعی یا واقعی بزار تو جیبش تا حساب کار بیاد دستش سوسک واقعی دارم .... ببرم براش؟؟
ارسال های توصیه شده