Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احوال خانوم آروم؟ بابا یه سری یه صدایی مخلصیم دیگه کاریه ک از دستم برمیاد ولی من جدی شیطنت فیزیکی ندارم...شیطنتم زبونیه ... باور بفرمایید لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدات شم که اینقدر قانعی انقد نگران بودم که نکنه زهرا پرتو باشه که نگو میفهممتته تهش خیلی بخوان همدردی کنن میگن یه مدت سخته فک میکنی همیشه اینجوری میمونه دقیقا .............................................. پ.ن:دوسه تان که هی میگفتین من دستم کنده چطور منو باور نکردین عجب رنجی کشیدم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها اصرار نکنید امشب تاپیک نمیزنم اعتراض نکن فرداشب من خیلی خستم بچز برم بخوابم شبِتون جینگول لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها اصرار نکنید امشب تاپیک نمیزنم اعتراض نکن فرداشب من خیلی خستم بچز برم بخوابم شبِتون جینگول شب خوش مار جان لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مخلصیم دیگه کاریه ک از دستم برمیاد ولی من جدی شیطنت فیزیکی ندارم...شیطنتم زبونیه ... باور بفرمایید پس اینکه کفش پرت میکنی تو سر اقاهه همسایه چه جور شیطنتی اگه فیزیکی نیست به نظر من که خیلی صورتت پر اصلا عکس اول که گذاشتن گفتم فقط سپیده رو میشناسم که صورتش پر میباشد لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپیده جان دوست داری آلبوم عکسهات دچار حریق شه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مخلصیم دیگه کاریه ک از دستم برمیاد ولی من جدی شیطنت فیزیکی ندارم...شیطنتم زبونیه ... باور بفرمایید شیطنت زبونی ینی آروم بودن دیگه؟ اصن من ادبیاتمم داره تقویت میشه تو این تاپیک ولی جدی موش بخوره تو و پانی رو باهم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس اینکه کفش پرت میکنی تو سر اقاهه همسایه چه جور شیطنتی اگه فیزیکی نیست به نظر من که خیلی صورتت پر اصلا عکس اول که گذاشتن گفتم فقط سپیده رو میشناسم که صورتش پر میباشد نمیدونم لابد دیگه سپیده جان دوست داری آلبوم عکسهات دچار حریق شه؟؟؟؟ واسه چی شاروک جان؟ شیطنت زبونی ینی آروم بودن دیگه؟اصن من ادبیاتمم داره تقویت میشه تو این تاپیک ولی جدی موش بخوره تو و پانی رو باهم آره دیگه هراز گاهی یه چی میپرونم همینتوام بیا سه تاییمونو باهم بخوره لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپیده جان میشه ی توضیحی بدی که چجوری تو انجمن میشه شیطنت فیزیکی داشت؟؟ دچار تناقض شدم.. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مخلصیم دیگه کاریه ک از دستم برمیاد ولی من جدی شیطنت فیزیکی ندارم...شیطنتم زبونیه ... باور بفرمایید مثلا من تو انجمن پشتک بارو میزنم بهم میگن شیطون؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپیده جان میشه ی توضیحی بدی که چجوری تو انجمن میشه شیطنت فیزیکی داشت؟؟ دچار تناقض شدم.. مثلا من تو انجمن پشتک بارو میزنم بهم میگن شیطون؟ دوستان پانی از اون لحاظ گفت آرومم بقیه اش به من چ اصن لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان پانی از اون لحاظ گفت آرومم بقیه اش به من چ اصن پ منم ارومم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سریه بعدی پرتوئه شک نکنید.. نمیخواد تاپیک بزنی..جایزمو بده برم.. لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عه؟ سپی بود؟ بابا من با این ضعیفه زیر یه سقف زندگی کردمااا. والله ما که ارومی ندیدم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عه؟ سپی بود؟ بابا من با این ضعیفه زیر یه سقف زندگی کردمااا. والله ما که ارومی ندیدم قابل توجه مار جان لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواخر بیا مار جان پانی ما را شمالی یاد دِه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من الآن سرم رو تو کدوم دیوار بکوبونم دقیقاً ؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من الآن سرم رو تو کدوم دیوار بکوبونم دقیقاً ؟ تو یه فکری به حال من بکن فردا میتینگ داریییییییییییییییم لینک به دیدگاه
parsa1448 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید سالها در این انجمن باشین تا حدس بزنین من تازه وارد که بلد نیستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده