Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 احوال خانوم آروم؟ بابا یه سری یه صدایی مخلصیم دیگه کاریه ک از دستم برمیاد ولی من جدی شیطنت فیزیکی ندارم...شیطنتم زبونیه ... باور بفرمایید
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 فدات شم که اینقدر قانعی انقد نگران بودم که نکنه زهرا پرتو باشه که نگو میفهممتته تهش خیلی بخوان همدردی کنن میگن یه مدت سخته فک میکنی همیشه اینجوری میمونه دقیقا .............................................. پ.ن:دوسه تان که هی میگفتین من دستم کنده چطور منو باور نکردین عجب رنجی کشیدم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2013 بچه ها اصرار نکنید امشب تاپیک نمیزنم اعتراض نکن فرداشب من خیلی خستم بچز برم بخوابم شبِتون جینگول
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 بچه ها اصرار نکنید امشب تاپیک نمیزنم اعتراض نکن فرداشب من خیلی خستم بچز برم بخوابم شبِتون جینگول شب خوش مار جان
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 مخلصیم دیگه کاریه ک از دستم برمیاد ولی من جدی شیطنت فیزیکی ندارم...شیطنتم زبونیه ... باور بفرمایید پس اینکه کفش پرت میکنی تو سر اقاهه همسایه چه جور شیطنتی اگه فیزیکی نیست به نظر من که خیلی صورتت پر اصلا عکس اول که گذاشتن گفتم فقط سپیده رو میشناسم که صورتش پر میباشد
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 مخلصیم دیگه کاریه ک از دستم برمیاد ولی من جدی شیطنت فیزیکی ندارم...شیطنتم زبونیه ... باور بفرمایید شیطنت زبونی ینی آروم بودن دیگه؟ اصن من ادبیاتمم داره تقویت میشه تو این تاپیک ولی جدی موش بخوره تو و پانی رو باهم
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 پس اینکه کفش پرت میکنی تو سر اقاهه همسایه چه جور شیطنتی اگه فیزیکی نیست به نظر من که خیلی صورتت پر اصلا عکس اول که گذاشتن گفتم فقط سپیده رو میشناسم که صورتش پر میباشد نمیدونم لابد دیگه سپیده جان دوست داری آلبوم عکسهات دچار حریق شه؟؟؟؟ واسه چی شاروک جان؟ شیطنت زبونی ینی آروم بودن دیگه؟اصن من ادبیاتمم داره تقویت میشه تو این تاپیک ولی جدی موش بخوره تو و پانی رو باهم آره دیگه هراز گاهی یه چی میپرونم همینتوام بیا سه تاییمونو باهم بخوره
Valentina 13664 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سپیده جان میشه ی توضیحی بدی که چجوری تو انجمن میشه شیطنت فیزیکی داشت؟؟ دچار تناقض شدم..
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 مخلصیم دیگه کاریه ک از دستم برمیاد ولی من جدی شیطنت فیزیکی ندارم...شیطنتم زبونیه ... باور بفرمایید مثلا من تو انجمن پشتک بارو میزنم بهم میگن شیطون؟
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سپیده جان میشه ی توضیحی بدی که چجوری تو انجمن میشه شیطنت فیزیکی داشت؟؟ دچار تناقض شدم.. مثلا من تو انجمن پشتک بارو میزنم بهم میگن شیطون؟ دوستان پانی از اون لحاظ گفت آرومم بقیه اش به من چ اصن
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 دوستان پانی از اون لحاظ گفت آرومم بقیه اش به من چ اصن پ منم ارومم
Valentina 13664 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سریه بعدی پرتوئه شک نکنید.. نمیخواد تاپیک بزنی..جایزمو بده برم..
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 عه؟ سپی بود؟ بابا من با این ضعیفه زیر یه سقف زندگی کردمااا. والله ما که ارومی ندیدم
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 عه؟ سپی بود؟ بابا من با این ضعیفه زیر یه سقف زندگی کردمااا. والله ما که ارومی ندیدم قابل توجه مار جان
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 من الآن سرم رو تو کدوم دیوار بکوبونم دقیقاً ؟ تو یه فکری به حال من بکن فردا میتینگ داریییییییییییییییم
parsa1448 151 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 باید سالها در این انجمن باشین تا حدس بزنین من تازه وارد که بلد نیستم
ارسال های توصیه شده