رفتن به مطلب

مســـابقه تشخیص هویت شماره هفتاد و هشت

panisa

ارسال های توصیه شده

یاد یه جوک افتادم :ws28:

از یه لامپ میپرسن احوالت چطوره؟ میگه : چه احوالی بابا ؟ کار به جاهای خوبش که میرسه منو خاموش میکنن :whistle:

:persiana__hahaha:

تاپیک مثبت هیژده داره میشه:164:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 360
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اروم نشدم :icon_pf (34):میدونم اخرش میفرستم بعد جوابم نمیگرم حس خریت بم دس میده افسرده میشم بعدم معتاد میشم...:sad0:

اغا عذاب وجدان گرفتم ناراحت نباش اصلا جمله خوبی نبود:sad0: کاش نمینوشتم اینجا:sigh:

عاقا ولش کن اصن بیخیااااااااااللل..:w02:

چرا انقد دستت کنده.. نقل بگیر دیگه..:w000:

لینک به دیدگاه
پانی گرفتیمون؟:w000:

سپی اصن نیس تو تاپیک:w000:

جواب داد جالا؟:hanghead:

بیحیال شدی؟:hanghead:

نه فعلا که سند نکردم ولی مثه روز واسم روشن جواب نمیده یا فوقش میگه میگذره درست میشه ... بعضیا خیلی باحالن ییهو میتونن چند سال خاطره رو از یاد ببرن پشت سرشونم نگاه نکنن....:hanghead:

بچه ها بیاین ببینین باباتون چی میگه بیاین بغلتون کنیم برین تو اتاقتون دیگهgrouphugg.gif

عــــــــــــــه بچه ی توام بی پدر بود؟

بچه های ولنتینا هم بی پدر بودن البته اونا دروقاع پدر دارن و پدرشون آقای هواس:ws28:

عه نمیدونسم پس بوخشید من فکر کردم چون من گفتم الان اشتباه شده...

لینک به دیدگاه
نه جاااااااااااان من سپیده آرووومهههه.. نه آخه این آرومی رو از کجا آوردی پانییییییییییی؟؟!!!:w58::w58::w58:

از اونجا که من خودم باهاش صمیمیم و میدونم شخصیتِش آرومه :w16:

لینک به دیدگاه
نه فعلا که سند نکردم ولی مثه روز واسم روشن جواب نمیده یا فوقش میگه میگذره درست میشه ... بعضیا خیلی باحالن ییهو میتونن چند سال خاطره رو از یاد ببرن پشت سرشونم نگاه نکنن....:hanghead:

میفهممت

ته تهش خیلی بخوان همدردی کنن میگن یه مدت سخته

فک میکنی همیشه اینجوری میمونه:hanghead:

نه نیس :ws3:

نه نه اونا دیگه خیلی خانومن هویت مجهول اونقدرام خانوم نی 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

احوال خانوم آروم؟:banel_smiley_4:

بابا یه سری یه صدایی:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...