.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یاد یه جوک افتادم از یه لامپ میپرسن احوالت چطوره؟ میگه : چه احوالی بابا ؟ کار به جاهای خوبش که میرسه منو خاموش میکنن :persiana__hahaha: تاپیک مثبت هیژده داره میشه:164: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اروم نشدم :icon_pf (34):میدونم اخرش میفرستم بعد جوابم نمیگرم حس خریت بم دس میده افسرده میشم بعدم معتاد میشم... اغا عذاب وجدان گرفتم ناراحت نباش اصلا جمله خوبی نبود کاش نمینوشتم اینجا عاقا ولش کن اصن بیخیااااااااااللل.. چرا انقد دستت کنده.. نقل بگیر دیگه.. لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانی گرفتیمون؟سپی اصن نیس تو تاپیک جواب داد جالا؟ بیحیال شدی؟ نه فعلا که سند نکردم ولی مثه روز واسم روشن جواب نمیده یا فوقش میگه میگذره درست میشه ... بعضیا خیلی باحالن ییهو میتونن چند سال خاطره رو از یاد ببرن پشت سرشونم نگاه نکنن.... بچه ها بیاین ببینین باباتون چی میگه بیاین بغلتون کنیم برین تو اتاقتون دیگه عــــــــــــــه بچه ی توام بی پدر بود؟ بچه های ولنتینا هم بی پدر بودن البته اونا دروقاع پدر دارن و پدرشون آقای هواس عه نمیدونسم پس بوخشید من فکر کردم چون من گفتم الان اشتباه شده... لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپی میری صورتتو لاغر میکنی واگرنه من میدونم و تو لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هویتِ مجهول این سری کسی نیست بجز: . . . . . . . . . . Sepideh.mt و کاشفِ هویت : . . . . . . . . . . *mina* لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه جاااااااااااان من سپیده آرووومهههه.. نه آخه این آرومی رو از کجا آوردی پانییییییییییی؟؟!!!:w58: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپی میری صورتتو لاغر میکنی واگرنه من میدونم و تو چرا؟؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه جاااااااااااان من سپیده آرووومهههه.. نه آخه این آرومی رو از کجا آوردی پانییییییییییی؟؟!!!:w58: از اونجا که من خودم باهاش صمیمیم و میدونم شخصیتِش آرومه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا؟؟؟ چونمن تصورم ازت صورت لاغر بود لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از اونجا که من خودم باهاش صمیمیم و میدونم شخصیتِش آرومه خعلیم شیطونه.. لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه توضیحی بدم: asalsadra حدسِ سومش گفت پس برنده نفرِ بعدیه(*mina*) که حدس میزنه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خعلیم شیطونه.. خیلیم آرومه لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه توضیحی بدم:asalsadra حدسِ سومش گفت پس برنده نفرِ بعدیه(*mina*) که حدس میزنه خداروشکر پرتو نبود توام نبودی من راضیم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چونمن تصورم ازت صورت لاغر بود حالا با واقعیتا روبرو شو خاله شایدم تو عکس خوب افتاده ... خودمم میگم صورتم لاغره خعلیم شیطونه.. نیسم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خداروشکر پرتو نبود توام نبودی من راضیم فدات شم که اینقدر قانعی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا با واقعیتا روبرو شو خاله شایدم تو عکس خوب افتاده ... خودمم میگم صورتم لاغره نیسم باشه.. :164: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه فعلا که سند نکردم ولی مثه روز واسم روشن جواب نمیده یا فوقش میگه میگذره درست میشه ... بعضیا خیلی باحالن ییهو میتونن چند سال خاطره رو از یاد ببرن پشت سرشونم نگاه نکنن.... میفهممت ته تهش خیلی بخوان همدردی کنن میگن یه مدت سخته فک میکنی همیشه اینجوری میمونه نه نیس نه نه اونا دیگه خیلی خانومن هویت مجهول اونقدرام خانوم نی احوال خانوم آروم؟ بابا یه سری یه صدایی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده