asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زودتر نقل قول بگیر دیگه باباااا..:w000: سر من چرا داد میزنی سپیده داره نقل قول میگره هولش نکنید ................. جهت سرگرمی اس اومده واسم: نمیدانم چه سری در این جمله هست (دوستت دارم ) که هرکسی میگوید وابسته تر میشود وهر که میشنود بی احساس تر.... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فری جونم چرا عصبی شده؟خونواده جلو چشاشو بگیره خو نمیگین کیه دیگه..:164: این عسل دستش کنده.. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سر من چرا داد میزنی سپیده داره نقل قول میگره هولش نکنید ................. جهت سرگرمی اس اومده واسم: نمیدانم چه سری در این جمله هست (دوستت دارم ) که هرکسی میگوید وابسته تر میشود وهر که میشنود بی احساس تر.... این چه سرگرمی ای بود آخه..چرا با احساسات من بازی میکنین؟؟ لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو نمیگین کیه دیگه..:164: این عسل دستش کنده.. به جون خودم من اگه لپ های سپیده و این صورت پرشو داشتم دیگه غم نداشتم نه یکی دوتا غم دیگه ام باز داشتم ولی این جز ارزوهامه... دخترم من که اینجام این سپیده نیستش زیرا دارد نقل قول نه نقل غول میگیرد لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو نمیگین کیه دیگه..:164: این عسل دستش کنده.. خوب عزیزم 29 صفحست حق داره عسل لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ چه خانومِ ناز و مهربونی دارم میبینی؟ شما راحت بشین رو تخت شاهی که آب تو دلت تکون نخوره عیزم بابایی مامانی اینو واستون آوردم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ چه خانومِ ناز و مهربونی دارم میبینی؟ فدای شوورم چه لاوی میترکونن.. خونواده رد میشه هااا.. شما دیگه چرا خودت بچه داری اونم از هواااا پدر بچه هات هواس برو قربون صدقه هوا برو لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این چه سرگرمی ای بود آخه..چرا با احساسات من بازی میکنین؟؟ خب با احساس منم بازی شد الان شیطونه اومده رو مخم میگه اینو واسه یکی سندش کن گفتم جهت جلوگیری از شر شیطان اینجا بزارم شاید بیخیال شدم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابایی مامانی اینو واستون آوردم بچه روشن فکرِ میبینی تو رو قرآن؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابایی مامانی اینو واستون آوردم برو تو اتاقت بچم فدای شوورم خدانکنهههه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه روشن فکرِ میبینی تو رو قرآن؟ میبینم ؛ بچه برو تو اتاقت لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب با احساس منم بازی شد الان شیطونه اومده رو مخم میگه اینو واسه یکی سندش کن گفتم جهت جلوگیری از شر شیطان اینجا بزارم شاید بیخیال شدم خوب کاری کردی.. لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوسه تان عزیزان من نیســـــم به جون بچم من نیســـــــــــــم ...>آپامه دقت کن بچه ی من بی پدر بود نه ولنتینا بابا سپیدست پیرم کردین لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بزنه من باشم و تا خودِ علی آباد خنده کنیم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میبینم ؛ بچه برو تو اتاقت برو تو اتاقت بچم خدانکنهههه بچه روشن فکرِ میبینی تو رو قرآن؟ یاد یه جوک افتادم از یه لامپ میپرسن احوالت چطوره؟ میگه : چه احوالی بابا ؟ کار به جاهای خوبش که میرسه منو خاموش میکنن لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانی گرفتیمون؟ سپی اصن نیس تو تاپیک خب با احساس منم بازی شد الان شیطونه اومده رو مخم میگه اینو واسه یکی سندش کن گفتم جهت جلوگیری از شر شیطان اینجا بزارم شاید بیخیال شدم جواب داد جالا؟ بیحیال شدی؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میبینم ؛ بچه برو تو اتاقت بچه ها بیاین ببینین باباتون چی میگه بیاین بغلتون کنیم برین تو اتاقتون دیگه دوسه تان عزیزان من نیســـــم به جون بچم من نیســـــــــــــم ...>آپامه دقت کن بچه ی من بی پدر بود نه ولنتینابابا سپیدست پیرم کردین عــــــــــــــه بچه ی توام بی پدر بود؟ بچه های ولنتینا هم بی پدر بودن البته اونا دروقاع پدر دارن و پدرشون آقای هواس لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بزنه من باشم و تا خودِ علی آباد خنده کنیم نهههههههههههههه ، مار من تو را شِناسه لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب کاری کردی.. اروم نشدم :icon_pf (34):میدونم اخرش میفرستم بعد جوابم نمیگرم حس خریت بم دس میده افسرده میشم بعدم معتاد میشم... اغا عذاب وجدان گرفتم ناراحت نباش اصلا جمله خوبی نبود کاش نمینوشتم اینجا لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بزنه من باشم و تا خودِ علی آباد خنده کنیم بزنه تو باشی و تا خود علی آباد بزنیمت.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده