.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوووف زدی تو خال اصن همه ابتکارا یه طرف این یه طرف دیگه باید بگم بهت مدال بدن بابتِ این ابتکارت بدجوری به دلم نشست به دل خودمم نشست اصن از دفه دیگه نه عکس بذارید نه راهنمایی کنید به جااااان خودم زودتر میفهمیم کیه سپیده رفته گل بچینه آیا؟ لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارک باشه ، تو کی ازدواج کردی؟ چرا من همیشه فک میکردم سپیده صورتش لاغر تره مگه گفتم به جون شوهرم که میگی ازدواجم کجا بود من اعصابه این قرتی بازیا ندارم به جون بچه ی یتیمم بچه ام بی پدرئه سپیده رفته نقل قول بگیره نیسش لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به چی میخند؟؟؟ دنیز اصلا عکسشو نمیزاره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به دل خودمم نشست اصناز دفه دیگه نه عکس بذارید نه راهنمایی کنید به جااااان خودم زودتر میفهمیم کیه سپیده رفته گل بچینه آیا؟ والا بقرعان عکس که نیست عملا راهنمایم که وقتی بگه سپیده آرومه دیگه ببین چه جوریه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه گفتم به جون شوهرم که میگی ازدواجم کجا بود من اعصابه این قرتی بازیا ندارم به جون بچه ی یتیمم بچه ام بی پدرئهسپیده رفته نقل قول بگیره نیسش مگه سپی نقل قول میگیره؟ مامی من میگیره که لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه سپی نقل قول میگیره؟ مامی من میگیره که مامیت حال نداشت ابتکار به خرج داد که مجهول سپیده با سبک خودش نقل قول بگیره و هرچی دلش خواست بمون بگه (از این حرکت خوشم اومده ) لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به دل خودمم نشست اصناز دفه دیگه نه عکس بذارید نه راهنمایی کنید به جااااان خودم زودتر میفهمیم کیه سپیده رفته گل بچینه آیا؟ بترکی پری پوکیدم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقت دارین هیچ کدوم از گزینه های انتخابیه ما آروم نیستن.. عسل صدرا نیس؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ والا بقرعان عکس که نیست عملا راهنمایم که وقتی بگه سپیده آرومه دیگه ببین چه جوریه به قــــــــرعاااااااان 5896214756 بار اومد این توک زبونم بگم سپیدس هی گفتم نههههههههههههههه این آرووومه لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقت دارین هیچ کدوم از گزینه های انتخابیه ما آروم نیستن.. عسل صدرا نیس؟ اصن مگه قراره آروم باشن؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بگین دیگه:w874: فدایِ خانومم الان میگیم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقت دارین هیچ کدوم از گزینه های انتخابیه ما آروم نیستن.. عسل صدرا نیس؟ واسه اینکه دختر اروم نداریم من از اول هی گفتم هی کسی توجه نکرد به قــــــــرعاااااااان5896214756 بار اومد این توک زبونم بگم سپیدس هی گفتم نههههههههههههههه این آرووومه والا منم دچار دوگانگی شده بودم هی گفتم این اروم انحرافی ... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدایِ خانومم الان میگیم شما راحت بشین رو تخت شاهی که آب تو دلت تکون نخوره عیزم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما راحت بشین رو تخت شاهی که آب تو دلت تکون نخوره عیزم آخ چه خانومِ ناز و مهربونی دارم میبینی؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واسه اینکه دختر اروم نداریم من از اول هی گفتم هی کسی توجه نکرد والا منم دچار دوگانگی شده بودم هی گفتم این اروم انحرافی ... زودتر نقل قول بگیر دیگه باباااا..:w000: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ چه خانومِ ناز و مهربونی دارم میبینی؟ چه لاوی میترکونن.. خونواده رد میشه هااا.. لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه لاوی میترکونن.. خونواده رد میشه هااا.. فری جونم چرا عصبی شده؟ خونواده جلو چشاشو بگیره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده