رفتن به مطلب

مســـابقه تشخیص هویت شماره هفتاد و هشت

panisa

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 360
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w58: باووووووووووووو اخه چه جوری تو راهنمایها گفتن تو ارومی... این دومی دیگه خیلی تابلو شد منم که هیچکسو ندیدمو نمیشناسم فهمیدم تازه مطمئنم هسم :vahidrk:
خو ندیدی از کجا مطمئنی؟ :ws28:
لینک به دیدگاه
خو ندیدی از کجا مطمئنی؟ :ws28:

تورو دیدم دارم فکر میکنم کجا ولی یادم نمیاد لابد اف بی نمیدونم قبلنا شایدم اوموقه که میرفتین کوه عکس میزاشتین دو سال پیشا یادم نمیاد ولی تویی

الان به من بگو اروم اخه اروم اخه تو اروم:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
تورو دیدم دارم فکر میکنم کجا ولی یادم نمیاد لابد اف بی نمیدونم قبلنا شایدم اوموقه که میرفتین کوه عکس میزاشتین دو سال پیشا یادم نمیاد ولی تویی

الان به من بگو اروم اخه اروم اخه تو اروم:icon_pf (34):

خو دیگه پ من نیستم وقتی اینجوری میگی تو آروم hanghead.gif
لینک به دیدگاه
خو دیگه پ من نیستم وقتی اینجوری میگی تو آروم hanghead.gif

من هیچی یادم نیاد اینو یادم قبلا قضیه کفشت بود و داداشت همسایه اینا که یه بار تعریف کرده بودی تو یه تاپیکی انقد خندیدم هنوز تو ذهنمه شیطون مال یه دیقته خودتی اصلا دیگه خودتو خسته نکن من مطمئنم:ws3:

لینک به دیدگاه
من هیچی یادم نیاد اینو یادم قبلا قضیه کفشت بود و داداشت همسایه اینا که یه بار تعریف کرده بودی تو یه تاپیکی انقد خندیدم هنوز تو ذهنمه شیطون مال یه دیقته خودتی اصلا دیگه خودتو خسته نکن من مطمئنم:ws3:
یا خدا اینو خودم یادم نمیاد :ws28:
لینک به دیدگاه
یا خدا اینو خودم یادم نمیاد :ws28:

دقیق یادم نیست یه درگیری یادمه و اینکه کفشت پرت شد خرد تو سر اقای همسایه :ws28:بعد قرار شد داداشت به پسر همسایه بگه کفشو بگیره :ws3:

لینک به دیدگاه
من از این ابتکارات استقبال میکنم نیست من ندیدم اکثر شمارو اینه که هرچی سخترش کنی بهتره :ws3: اصلا داریم میرسیم به غول اخر

خا پس چون استقبال میکنی میگم :w02:

هویتِ مجهولِمون به جایِ من بره نقلِ قول بگیره از همه و هرچی دوس داره بگه به همه و اعلامِ برنده کنه :whistle:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...