partow 25305 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 یا امام بیژن الان ینی چی این مکالمات اخر عسک اریو ست!!!!! امام نه عزیزم . امامزاده بیژن . نمره دینی ت چند شد ؟ برو یه بار دیگه مرور کن که امشب ازت میپرسم مامانتو با قاتل زنجیره ای اشتباه گرفتیاعکس بذار سپید خوده خودتی . عکستو بزار .
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 امام نه عزیزم . امامزاده بیژن . نمره دینی ت چند شد ؟برو یه بار دیگه مرور کن که امشب ازت میپرسم سپید خوده خودتی . عکستو بزار . بله میدونم امامزاده بید ولی امامش قوی تره
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 این خلاقیتتون توی تشخیص هویت دقیقا توی لوزه سومم این چه مدلشه دیگه؟؟؟؟؟
partow 25305 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 :icon_razz: چرا اخم کردی؟ یا تویی یا سپید یا آریودخت دیگه معلوم نشد؟ نیوچ پانی بیا بگو کیه . ما همه منتظریم .
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 چرا اخم کردی؟یا تویی یا سپید یا آریودخت دیگه نیوچ پانی بیا بگو کیه . ما همه منتظریم . تو نباشی فقط من مکشلی ندارم پانی هم نباشه دیگه خیلی ضایع میشه
panisa 12132 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2013 ولی جداً قیافش آشناست . شبیه یه بازیگری نیست ؟ پانی از بچه های انجمنه اصلاً ؟ شایدم بازیگر باشه از کجا میدونی اصن مار جان مَرا کُشانه کُشِنه این خلاقیتتون توی تشخیص هویت دقیقا توی لوزه سومم این چه مدلشه دیگه؟؟؟؟؟ مدلِ جدیدِشه پانی بیا بگو کیه . ما همه منتظریم . عکسِ دومو بذارم آخرِ شب میگم کیه
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 پرتو دیدی من گفتم پانیسا گفته یه عکسه دیگه ام میخواد بزاره خب بزار عکسو
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 شیطونه میگه عکسمو بذارم سردر نواندیشان ببینم بازم میگین سپیده؟! اعوذو بالله من الشیطان رجیم والا
memmar 6829 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 شیطونه میگه عکسمو بذارم سردر نواندیشان ببینم بازم میگین سپیده؟! اعوذو بالله من الشیطان رجیم والا یعنی شیطانه رجیمه؟
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 شیطونه میگه عکسمو بذارم سردر نواندیشان ببینم بازم میگین سپیده؟! اعوذو بالله من الشیطان رجیم والا باووووووووووووو اخه چه جوری تو راهنمایها گفتن تو ارومی... این دومی دیگه خیلی تابلو شد منم که هیچکسو ندیدمو نمیشناسم فهمیدم تازه مطمئنم هسم :vahidrk:
ارسال های توصیه شده