.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 نی نی شخد نازه... با من دوز شو نی نی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هرکی هستی:5c6ipag2mnshmsf5ju3
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 خا پس چون استقبال میکنی میگم هویتِ مجهولِمون به جایِ من بره نقلِ قول بگیره از همه و هرچی دوس داره بگه به همه و اعلامِ برنده کنه خدا وکیلی اینو واسه ابتکار گفتی یا حال نداری صفه ورق بزنی! باشه بگو بره من استقبال کردم سپیده برو ببین کی برنده شده
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 اوخی پریمون گنا داره دیگه مبتکر نمیشم نه این ابتکارت باحال بود نیس خعــــــــــــــــــــــــــــــــلی آرومه نقل قولاشم شیرینه بچم مبتکر باشید با هم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2013 خدا وکیلی اینو واسه ابتکار گفتی یا حال نداری صفه ورق بزنی! باشه بگو بره من استقبال کردم سپیده برو ببین کی برنده شده خـــــــداوکیـــــلی حال نداشتم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2013 نه این ابتکارت باحال بود نیس خعــــــــــــــــــــــــــــــــلی آرومه نقل قولاشم شیرینه بچم مبتکر باشید با هم قربونِ شما :TAEL_SmileyCente:
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 خـــــــداوکیـــــلی حال نداشتم قربون صداقتت سپیدس پسمدیونین اگه زودتر از من حدس زده باشین باوشه هنوز هیشکی نفهمیده خودت برنده ای
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 قربون صداقتت باوشه هنوز هیشکی نفهمیده خودت برنده ای چی چی هیشکی نفهمیده میگم زهرا پرتو
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 قربونِ شما :TAEL_SmileyCente: قربون دستت:TAEL_SmileyCente: یه ابتکار دیگه هم پیشنهاد میدم خرج کن جای راهنماییا همه رو نقطه چین بذار
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 قربون دستت:TAEL_SmileyCente:یه ابتکار دیگه هم پیشنهاد میدم خرج کن جای راهنماییا همه رو نقطه چین بذار پریساس
panisa 12132 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2013 قربون دستت:TAEL_SmileyCente:یه ابتکار دیگه هم پیشنهاد میدم خرج کن جای راهنماییا همه رو نقطه چین بذار اوووف زدی تو خال اصن همه ابتکارا یه طرف این یه طرف دیگه باید بگم بهت مدال بدن بابتِ این ابتکارت بدجوری به دلم نشست
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 چی چی هیشکی نفهمیده میگم زهرا پرتو سپیده است باور کن سپیده است به جان بچم سپیدست
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سپیده است باور کن سپیده است به جان بچم سپیدست مبارک باشه ، تو کی ازدواج کردی؟ چرا من همیشه فک میکردم سپیده صورتش لاغر تره
ارسال های توصیه شده