panisa 12132 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 منم شمالی بلدم بوشو بوشو تره نخوام لالا لایلا لایلا ... :dancegirl2: حالا در سری های بعدی بیشتر کشف میشی .:gnugghender: بلایی تِرِ نخوام صد در صد کی جوابا میاد؟ هروقت خیلی تابلو شه جواب هنوز که کسی نگفته کیه فکر کنم بازم پانی ه . اگر پانی باشه چکار میکنی؟ الـــــِکی میگه من نیستم باز چشم . مرسی واقعا مار باید میگفتی : تی دَس درد نکِنه مار جان خواهش عزیزم :*
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 باید میگفتی : تی دَس درد نکِنه مار جان خواهش عزیزم :* تی دَس درد نکِنه مار جان :hapydancsmil:
asal sadra 3752 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 راست میگی .... خب حدس چندینومم سپیده باو اینجا هیشگی اروم نیست این نکته انحرافی بود یا واقعنی اهان شهدخت ...اصلا تکراری هس یا من دچار سو تفاوت شدم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 تی دَس درد نکِنه مار جان :hapydancsmil: می قِشَنگِ کیــــــجاااا
partow 25305 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 هروقت خیلی تابلو شه جواب هنوز که کسی نگفته کیه کسی نگفتههههههه ؟ راست میگی .... خب حدس چندینومم سپیده باو اینجا هیشگی اروم نیست این نکته انحرافی بود یا واقعنی اهان شهدخت ...اصلا تکراری هس یا من دچار سو تفاوت شدم کی گفته هیشکی آروم نیست؟ بچه های پزشکی و ادبیات و اینا همشون آرومن . برعکس بچه های معماری:vahidrk:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 کی گفته هیشکی آروم نیست؟ بچه های پزشکی و ادبیات و اینا همشون آرومن . برعکس بچه های معماری:vahidrk: بچه هایِ کامپیوترم آرومن یادت رفت بگی
Valentina 13664 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 کسی نگفتههههههه ؟ کی گفته هیشکی آروم نیست؟ بچه های پزشکی و ادبیات و اینا همشون آرومن . برعکس بچه های معماری:vahidrk: ینی پولاریسه؟؟
partow 25305 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 بچه هایِ کامپیوترم آرومن یادت رفت بگی آره . کامپیوتر رو یادم رفت بگم ینی پولاریسه؟؟ نمیدونم باور بفرمایید ؛ شاید
Valentina 13664 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 بچه های مندسی پزشکی که از همه آروم ترن.. از دیوار صدا در میاد از اینا در نمیاد.. :164:
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 بچه های مندسی پزشکی که از همه آروم ترن.. از دیوار صدا در میاد از اینا در نمیاد.. :164: اوریونه
panisa 12132 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 آره . کامپیوتر رو یادم رفت بگم یادِت نره این مظلوما رو دیگه با این راهنمایات.. خیلی هم خوبه
ارسال های توصیه شده