panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این شما و این هم سریِ جدیدِ مسابقاتِ تشخیص هویت سلام تو این مسابقه بر خلاف همیشه عکس نداریم اینجوریه که بر اساس راهنمایی ها حدس میزنید ؛ هر کسی هم عکس داره بفرسته واسه سری های بعدی ( ) قانونِ مهمِ این سری (حتما بخونید) هر کسی حق داره فقط و فقط 2تا حدس بزنه نه بیشتر. البته اگه مثلا یکی 3 تا حدس زد عیبی نداره اما حدسِ سومِش اگه درست باشه دیگه به حساب نمیاد... به طورِ مثال اگه یکی حدسِ سومِش درست بود و نفرِ بعدی به عنوانِ حدسِ اول یا دومِش حدسِ سومِ نفرِ قبل رو بزنه نفرِ دوم برندست پس سعی کنید حدساتونو حروم نکنید ویرایش هم نداریم بقیه قوانین تویِ سریِ قبل نوشته شده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ راهنمایی ها: 1- جنسیت : دختر 2- درجه ی احساسات : 68 (توضیحات : ابراز احساساتِش فقط برایِ نزدیکاشه ) 3- درجه ی شیطَنَت : 8 (توضیحات : آرومه بچم ) 4- نوعِ فعالیت : در حالِ حاضر عمومی :coffee: (توضیحات : هر جا پاش بیفته ) 5- خصوصیتِ بارز : آروم و دوست داشتنی 6- روابط عمومیشم خوبه راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... هویتِ مجهول تابلو بازي در نياره .... که من و زهرا ميكشیمش ... دیگه قرار شد یواشکی بریم سراغِ نی نی ها ؛ شاید شما نی نیِ موردِ نظر باشید اصن...:biggrin: خودِتونو حدس نزنین اینم نی نیِ ماااا :(50): (عکسِشو تغییر دادیم با فتوشاپ که شناخته نشه :persiana__hahaha:) XXXXXXXXXXX هویتِ مجهول این سری کسی نیست بجز: . . . . . . . . . . Sepideh.mt و کاشفِ هویت : . . . . . . . . . . *mina* 21 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یواشکی میرین سراغ نی نی ها ینی خودشم خبر نداره؟؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوشتی آرومه فک کردم نوشتی آپامه میخواستم تریپ قهر بردارم مثه علی لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یواشکی میرین سراغ نی نی ها ینی خودشم خبر نداره؟؟ نع لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نع اگه خبر نداره پ چجوری تابلو بازی دراره؟؟ بش بگین که یکم تابلو بازی دراره.. لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوشتی آرومه فک کردم نوشتی آپامهمیخواستم تریپ قهر بدارم مثه علی تو هم همسرم؟ عکسش کو؟ یکم تاپیک بره جلو به خودِ نی نی میگیم عکس اگه خواست میده میذاریم اگه نخواست راهنماییِ تابلو میکنیم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکسش کو؟ نداره آقا جان نداره..آلبومش ته کشیده..برو علم غیب یاد بگیر.. لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو هم همسرم؟ یکم تاپیک بره جلو به خودِ نی نی میگیم عکس اگه خواست میده میذاریم اگه نخواست راهنماییِ تابلو میکنیم غِلَط کردم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقده شبیه منه شاید تو باشی از کجا میدونی اصن بدری جون اگه خبر نداره پ چجوری تابلو بازی دراره؟؟ بش بگین که یکم تابلو بازی دراره.. نکته انحرافیش همین بود که تابلو نکنه دیگه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نداره آقا جان نداره..آلبومش ته کشیده..برو علم غیب یاد بگیر.. غِلَط کردم دیگه تکرار نکن لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آروم نمیشناسم کسی رو الا خودم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر کن یکی هم هویت مجهول باشه هم کاشف خودِتونو حدس نزنین دیگه لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجوری خــــــــعلی سخته بابا عکس بذارید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده