sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۵ این از تاپیک معرفی هنر زری بافی که در تالار استارت شد: معرفی: هنر زری بافی+فایل pdf بفرمایید این تصویر مربوط به چه هنری هست؟ پ.ن: یک راهنمایی...با خونه ی مادربزرگه هزار تا قصه داره یک ربط هایِ بی ربطی داره این هنر!(یعنی راهنمایی هست در مقام انحراف) جهت راهنمایی و جلوگیری از رکود رفتن تاپیک: در راستای راهنمایی اولم شخصیت های خونه ی مادربزرگه رو برمی شمارم: مادربزرگه مُراد مخمل آقا حنایی و گل باقالی خانوم نوک سیاه و نوک طلا نبات هاپوکومار حلزون حالا کدوم یکی از این اسم ها می تونن ربطی به این هنر داشته باشن؟! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ جهت راهنمایی و جلوگیری از رکود رفتن تاپیک: در راستای راهنمایی اولم شخصیت های خونه ی مادربزرگه رو برمی شمارم: مادربزرگه مُراد مخمل آقا حنایی و گل باقالی خانوم نوک سیاه و نوک طلا نبات هاپوکومار حلزون حالا کدوم یکی از این اسم ها می تونن ربطی به این هنر داشته باشن؟! این هنر مخمل بافی هست من اولش فکرکردم زیلو بافیه یا جاجیم ولی بعد فهمیدم مخمل بافی هست . من تا حالا نشنیده یا ندیده بودم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ این هنر مخمل بافی هست من اولش فکرکردم زیلو بافیه یا جاجیم ولی بعد فهمیدم مخمل بافی هست . من تا حالا نشنیده یا ندیده بودم کاملا درسته... من هم با هن آشنا نبودم..وقتی داشتم در مورد هنر زری بافی مطلب پیدا می کردم برای معرفی ش با این هنر مواجه شدم که اعلام شده بود در معرض انقراض هست... گفتم خوب هست که معرفی بشه... تصویر بعدی با شما 2 لینک به دیدگاه
artlover 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۸ سلام چه تاپیک زیبایی واقعا. ممنون که هنرها و صنایع دستی ایران رو معرفی کردید. فقط حیف که بعضی عکسا پاک شدن من خودم از بین صنایع دستی ایران میناکاری و فیروزه کوبی و کاشی هفت رنگ رو خیلی دوست دارمممم. مخصوصا فیروزه کوبی خیلی کادوی دهن پر کن و زیبایی هست. من خودم برای پاتختی خواهر از صنایع دستی حامد کریمی توی میدون امام اصفهان شیرینی خوری فیروزه کوب خرید کردم. خواهرم خیلی دوستش داشت و ذوقشو کرد. واقعا محشره این هنر. ترکیب مس و فیروزه و ظرافت فوق العاده... کاشی هفت رنگ هم خیلییییی ناز و ملوسه. خیلی دوست دارم مثلا کاشیای توی کاخ گلستان تهران و یا بقیه کاشی های اثار تاریخی. خیلی نااااااااااازن مثلا این: ♥ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده