رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• 6 ماه بعد...
  • 2 سال بعد...

با درود به همگی

بازم اومدیم تا هم به معرفی هنرها بپردازیم هم مسابقه هست جایزه بدهیم هم جایزه بگیریم از شما دوستان

این هنر چیست ؟

index.php?module=thumbnail&file=mfe4je72iru44hwgwqwx.jpgmfe4je72iru44hwgwqwx.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه
گره چینی هست شاهدخت بانو؟:ws38:

بله گره چینی هست کاملا درسته:icon_gol:

طبق روال قبلا بتونید یک تاپیک در مورد این هنر بزنی و عکس هنر دیگه ای هم بذاری ممنون میشم:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله گره چینی هست کاملا درسته:icon_gol:

طبق روال قبلا بتونید یک تاپیک در مورد این هنر بزنی و عکس هنر دیگه ای هم بذاری ممنون میشم:w02:

گفتم والا بی زحمت به آدم مزد نمی دن...مزد آن گرفت جانِ خواهر که کار کرد:whistle:

یک فایل پی دی اف واسه ترسیم و و یک فایل اتوکد آماده از گره ها برای استارت معرفی تاپیک به دستم اومد که به درد این دنیا و اون دنیام می خوره(قرار دادم تو تاپیک معرفی)..مخصوصا برای این سنتی بازها که هر چی بهشون نما نشون می دیم..می گن سنتی باشه...

بفرمایید: معرفی: هنر گره چینی

این تصویر پایین چه هنری ست؟(توجه:تکراری نیست...قلم زنی نیست...به این نکته توجه کنید که کل این مجموعه حاصل این هنر هست و فقط تزئین اثر نیست:w16:)

6tdm1nrqdykchy4awia.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه
گفتم والا بی زحمت به آدم مزد نمی دن...مزد آن گرفت جانِ خواهر که کار کرد:whistle:

یک فایل پی دی اف واسه ترسیم و و یک فایل اتوکد آماده از گره ها برای استارت معرفی تاپیک به دستم اومد که به درد این دنیا و اون دنیام می خوره(قرار دادم تو تاپیک معرفی)..مخصوصا برای این سنتی بازها که هر چی بهشون نما نشون می دیم..می گن سنتی باشه...

بفرمایید: معرفی: هنر گره چینی

این تصویر پایین چه هنری ست؟(توجه:تکراری نیست...قلم زنی نیست...به این نکته توجه کنید که کل این مجموعه حاصل این هنر هست و فقط تزئین اثر نیست:w16:)

6tdm1nrqdykchy4awia.jpg

دیگه این از رسم و رسومات هنرمندان هست همینکه جواب بدهید و یه دور هم تو نت بزنید اطلاعات همه دور همی زیاد میشه و بیشتر بهتون میچسبه :w02:

اینجا همینکه یه تاپیک ارزشمند از هنر خودتون یا دیگران رو بذارید و ممنون که در دوتا پست تقسیمش کردی و همه رو یکجا نذاشتی حجم زیاد باعث میشه آدم نخونه یا زود رد بشه . و جایزه اش هم باز بودن دکمه تشکر هست .

جوابو میدونم ولی صبر میکنم تا دوستان دیگه هم جواب بدهند و صد البته این سیستم خیلی گیر داره اجازه نمیده اطلاعات را راحت گذاشت.:whistle:

• Like 8
لینک به دیدگاه

این ویترای هستش، تو انگلیسی بهش می گن: vitrail

با درود به همگی

بازم اومدیم تا هم به معرفی هنرها بپردازیم هم مسابقه هست جایزه بدهیم هم جایزه بگیریم از شما دوستان

این هنر چیست ؟

index.php?module=thumbnail&file=mfe4je72iru44hwgwqwx.jpgmfe4je72iru44hwgwqwx.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببخشید اینا تکه های سرامیک هستن که روشون نقاشی شده؟

به این سبک هنر میگند گره چینی و دوست خوبمون سام عزیز لطف کردن و تاپیک مربوطشو زدن

غیر از نقاشیها نحوه چیدمان رو در کل بهش گره چینی می گویند.

• Like 5
لینک به دیدگاه

6tdm1nrqdykchy4awia.jpg

این ویترای هستش، تو انگلیسی بهش می گن: vitrail

این تصویر بالا رو حدس بزنید ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
دواتگری هستش، درسته؟

ببخشید من نقل قول می گیرم ازتون...:icon_redface:

ولی طبق روال چون من سوال رو طرح کردم باید تایید کنم...:w16:

فک کنم برای همین شاهدخت عزیز احترام گذاشتن و با اینکه می تونستن تایید کنن تا حالا تایید نکردن..:icon_redface:

جواب شما درسته دوست خوبم...آفرین به این دقت.love070.gif

طبق روال تاپیک لطف کنین...یک تاپیک در مورد این هنر در تالار استارت کنین...

و البته تصویر هنر بعدی رو شما قرار بدین.

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol::icon_redface:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:ws38:

دست رو هنر اصیلی گذاشتین(البته اگه درست حدس زده باشم)..از اون قدیمی هاش...بسیار عالی:w16:

پ.ن: شاهدخت بانو می گم این تاپیک نکه زحمت داره کلا صرف نمی کنه انگار...:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بله کاملا درست حدس زدین... عالی...:w16:

اگه اشتباه نکنم هنر زری بافی هست..یا زربفت دوزی (نام زربفت یکم اصیل تره)....:ws38:

دست رو هنر اصیلی گذاشتین(البته اگه درست حدس زده باشم)..از اون قدیمی هاش...بسیار عالی:w16:

پ.ن: شاهدخت بانو می گم این تاپیک نکه زحمت داره کلا صرف نمی کنه انگار...:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه

این از تاپیک معرفی هنر زری بافی که در تالار استارت شد:

[h=3]معرفی: هنر زری بافی+فایل pdf[/h]

بفرمایید این تصویر مربوط به چه هنری هست؟

gybkibffy4yk4ye8emhj.jpg

پ.ن: یک راهنمایی...با خونه ی مادربزرگه هزار تا قصه داره یک ربط هایِ بی ربطی داره این هنر!:ws3:(یعنی راهنمایی هست در مقام انحراف:whistle:)

• Like 4
لینک به دیدگاه

با تشکر از همه دوستان :ws3:

اینجا چون امتیازها خیلی زیاد نیست یهویی چندتایی باهم بهتون تقدیم حضورتون میشه.:w02:

خیلی خوبه هنرهای اصیل و قدیمی و از نظر شناخت جدید رو میذارید و راضیم ازتون :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...