shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اینم توضیحات بیشتر برای عکس قبلی : [h=3]معرفی: دارایی بافی[/h] هنر چهل و سوم : 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ خب یک مدت مدیدی هست کسی اینجا نیومده حالا که سرتون خلوت تر شده بیاید بازم شروع کنیم. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ با درود به همگی بازم اومدیم تا هم به معرفی هنرها بپردازیم هم مسابقه هست جایزه بدهیم هم جایزه بگیریم از شما دوستان این هنر چیست ؟ 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ هنر چهل و سوم : این چه هنری هست ؟ معرفی : گره چینی 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ هنر چهل و سوم :این چه هنری هست ؟ گره چینی هست شاهدخت بانو؟ 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ گره چینی هست شاهدخت بانو؟ بله گره چینی هست کاملا درسته طبق روال قبلا بتونید یک تاپیک در مورد این هنر بزنی و عکس هنر دیگه ای هم بذاری ممنون میشم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ بله گره چینی هست کاملا درستهطبق روال قبلا بتونید یک تاپیک در مورد این هنر بزنی و عکس هنر دیگه ای هم بذاری ممنون میشم گفتم والا بی زحمت به آدم مزد نمی دن...مزد آن گرفت جانِ خواهر که کار کرد یک فایل پی دی اف واسه ترسیم و و یک فایل اتوکد آماده از گره ها برای استارت معرفی تاپیک به دستم اومد که به درد این دنیا و اون دنیام می خوره(قرار دادم تو تاپیک معرفی)..مخصوصا برای این سنتی بازها که هر چی بهشون نما نشون می دیم..می گن سنتی باشه... بفرمایید: معرفی: هنر گره چینی این تصویر پایین چه هنری ست؟(توجه:تکراری نیست...قلم زنی نیست...به این نکته توجه کنید که کل این مجموعه حاصل این هنر هست و فقط تزئین اثر نیست) 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ گفتم والا بی زحمت به آدم مزد نمی دن...مزد آن گرفت جانِ خواهر که کار کرد یک فایل پی دی اف واسه ترسیم و و یک فایل اتوکد آماده از گره ها برای استارت معرفی تاپیک به دستم اومد که به درد این دنیا و اون دنیام می خوره(قرار دادم تو تاپیک معرفی)..مخصوصا برای این سنتی بازها که هر چی بهشون نما نشون می دیم..می گن سنتی باشه... بفرمایید: معرفی: هنر گره چینی این تصویر پایین چه هنری ست؟(توجه:تکراری نیست...قلم زنی نیست...به این نکته توجه کنید که کل این مجموعه حاصل این هنر هست و فقط تزئین اثر نیست) دیگه این از رسم و رسومات هنرمندان هست همینکه جواب بدهید و یه دور هم تو نت بزنید اطلاعات همه دور همی زیاد میشه و بیشتر بهتون میچسبه اینجا همینکه یه تاپیک ارزشمند از هنر خودتون یا دیگران رو بذارید و ممنون که در دوتا پست تقسیمش کردی و همه رو یکجا نذاشتی حجم زیاد باعث میشه آدم نخونه یا زود رد بشه . و جایزه اش هم باز بودن دکمه تشکر هست . جوابو میدونم ولی صبر میکنم تا دوستان دیگه هم جواب بدهند و صد البته این سیستم خیلی گیر داره اجازه نمیده اطلاعات را راحت گذاشت. 8 لینک به دیدگاه
Coral_Mary 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ این ویترای هستش، تو انگلیسی بهش می گن: vitrail با درود به همگی بازم اومدیم تا هم به معرفی هنرها بپردازیم هم مسابقه هست جایزه بدهیم هم جایزه بگیریم از شما دوستان این هنر چیست ؟ 5 لینک به دیدگاه
Coral_Mary 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ ببخشید اینا تکه های سرامیک هستن که روشون نقاشی شده؟ هنر چهل و سوم :این چه هنری هست ؟ معرفی : گره چینی 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ ببخشید اینا تکه های سرامیک هستن که روشون نقاشی شده؟ به این سبک هنر میگند گره چینی و دوست خوبمون سام عزیز لطف کردن و تاپیک مربوطشو زدن غیر از نقاشیها نحوه چیدمان رو در کل بهش گره چینی می گویند. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ این ویترای هستش، تو انگلیسی بهش می گن: vitrail بله کاملا درسته ویترای هست 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ این تصویر پایین چه هنری ست؟(توجه:تکراری نیست...قلم زنی نیست...به این نکته توجه کنید که کل این مجموعه حاصل این هنر هست و فقط تزئین اثر نیست) این ویترای هستش، تو انگلیسی بهش می گن: vitrail این تصویر بالا رو حدس بزنید ؟ 5 لینک به دیدگاه
Coral_Mary 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ این تصویر بالا رو حدس بزنید ؟ دواتگری هستش، درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ دواتگری هستش، درسته؟ ببخشید من نقل قول می گیرم ازتون... ولی طبق روال چون من سوال رو طرح کردم باید تایید کنم... فک کنم برای همین شاهدخت عزیز احترام گذاشتن و با اینکه می تونستن تایید کنن تا حالا تایید نکردن.. جواب شما درسته دوست خوبم...آفرین به این دقت. طبق روال تاپیک لطف کنین...یک تاپیک در مورد این هنر در تالار استارت کنین... و البته تصویر هنر بعدی رو شما قرار بدین. آرامش پیشکش لحظه هاتون 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ دست رو هنر اصیلی گذاشتین(البته اگه درست حدس زده باشم)..از اون قدیمی هاش...بسیار عالی پ.ن: شاهدخت بانو می گم این تاپیک نکه زحمت داره کلا صرف نمی کنه انگار... 5 لینک به دیدگاه
Coral_Mary 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ بله کاملا درست حدس زدین... عالی... اگه اشتباه نکنم هنر زری بافی هست..یا زربفت دوزی (نام زربفت یکم اصیل تره).... دست رو هنر اصیلی گذاشتین(البته اگه درست حدس زده باشم)..از اون قدیمی هاش...بسیار عالی پ.ن: شاهدخت بانو می گم این تاپیک نکه زحمت داره کلا صرف نمی کنه انگار... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ این از تاپیک معرفی هنر زری بافی که در تالار استارت شد: [h=3]معرفی: هنر زری بافی+فایل pdf[/h] بفرمایید این تصویر مربوط به چه هنری هست؟ پ.ن: یک راهنمایی...با خونه ی مادربزرگه هزار تا قصه داره یک ربط هایِ بی ربطی داره این هنر!(یعنی راهنمایی هست در مقام انحراف) 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ با تشکر از همه دوستان اینجا چون امتیازها خیلی زیاد نیست یهویی چندتایی باهم بهتون تقدیم حضورتون میشه. خیلی خوبه هنرهای اصیل و قدیمی و از نظر شناخت جدید رو میذارید و راضیم ازتون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده