partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهان همون که هر کی برا اون یکی خریده بود؟بخر دیگه 20 میلیون میخوام برا پانی پیژامه بخرم 20 میلیون یه پیژامه ؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بگردم خانوممو بیژامه دوس ندارم جوراب بخر لدفن فدات شم عب نداره که اصن بازم عکسِتو میذارم چشاتو ببند عکس بگیر نمیشناسَنِت جورابم میخرم سِت بشه با پیژامت جفتشو بپوش من قربون صدقت برم هی ( فک کن پیژامه باجوراب عجب صحنه ی خنده داری بشه) لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 20 میلیون یه پیژامه ؟ 20هزارتومنشو پیژامه و جوراب میخرم بقیشو خودش میخواد بهم بده کادو من میدونم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جورابم میخرم سِت بشه با پیژامت جفتشو بپوش من قربون صدقت برم هی ( فک کن پیژامه باجوراب عجب صحنه ی خنده داری بشه) =))))))))))) بترکی زهرا بخر بخر برام خانومم تیپ( جوراب و بیژامه ) میزنم برات قربون صدقم برو لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 20 میلیون یه پیژامه ؟ نه بابا فوقِش 20 تا هزاری میده به من بقیشو خودِش برمیداره 20هزارتومنشو پیژامه و جوراب میخرمبقیشو خودش میخواد بهم بده کادو من میدونم دیدی گفتم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ =)))))))))))بترکی زهرا بخر بخر برام خانومم تیپ( جوراب و بیژامه ) میزنم برات قربون صدقم برو فدای شوهر خوشتیپم راه راه برات میخرم جلو مهمونم کلاس داشته باشه بپوشی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا فوقِش 20 تا هزاری میده به من بقیشو خودِش برمیداره دیدی گفتم من و تو نداریم که لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیـــــــــــــــــــــرون همه هر چی هیچی نمیگم مامانمو تیکه پاره کردن واسه خودشون لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدای شوهر خوشتیپم راه راه برات میخرم جلو مهمونم کلاس داشته باشه بپوشی خال خالی باکِلاس تَر نیس؟ من و تو نداریم که نه که نداریم زودَم خَر میشم بیـــــــــــــــــــــرون همه هر چی هیچی نمیگم مامانمو تیکه پاره کردن واسه خودشون دخملم اصن بیاد بغلم ببینم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خال خالی باکِلاس تَر نیس؟ نه که نداریم زودَم خَر میشم دخملم اصن بیاد بغلم ببینم خال خالیَم میخرم برات دور از جونت دشمنت خَر بشه الهی لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خال خالیَم میخرم براتدور از جونت دشمنت خَر بشه الهی مرسیــــــــــ الــــــــهیـــــــــ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 20هزارتومنشو پیژامه و جوراب میخرمبقیشو خودش میخواد بهم بده کادو من میدونم نه بابا فوقِش 20 تا هزاری میده به من بقیشو خودِش برمیداره دیدی گفتم =)))))))))))بترکی زهرا بخر بخر برام خانومم تیپ( جوراب و بیژامه ) میزنم برات قربون صدقم برو فدای شوهر خوشتیپم راه راه برات میخرم جلو مهمونم کلاس داشته باشه بپوشی خدا شانس بده لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا شانس بده ببین بهت حسودی میکنن خانومم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دخملم اصن بیاد بغلم ببینم مامی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم پیژامه میخواهم ..... کی تقبل میکنه ؟؟؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس لدفن چارخونه بنفش باشه با راه راه های قرمز لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پانی مسابقه ی بعدی رو کِی میزنی ؟ شب صوبت میکنم باهات دربارش لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب صوبت میکنم باهات دربارش با منم صوبت کن لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب صوبت میکنم باهات دربارش با من صوبت نمیکنی؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با منم صوبت کن با من صوبت نمیکنی؟ بذارید شب شه با همـــــــــتون صوبت میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده