panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در تعجبم ، چطور با این راهنمایی های دقیق متوجه نشدن تویی میدونی شاید فکرِشو نمیکردن من بازم... لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شورشو دراوردین باووو (ولی باحال بود ) 70 تا تشخیص 30 تاش پانی 15 تا پرتو 10 تا هم فافا بقیشم بروبچ ولی دستت درد نکنه همینجوری پیش بریم مسابقات بعدی عکس پیری میزارین میگین اینده کیه (از این نرم افزارا که عکس میزاری پیرت میکنن) بعد میبینی از بدو تولد تا پیری یه چندتا از بچه ها اندازه یه البوم عکس دیدیم (مزاح کردم راحت باشین صدبار دیگه ام سوژه تکراری بزارین باز کلی طول میکشه تا لو بره) لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شورشو دراوردین باووو (ولی باحال بود )70 تا تشخیص 30 تاش پانی 15 تا پرتو 10 تا هم فافا بقیشم بروبچ ولی دستت درد نکنه همینجوری پیش بریم مسابقات بعدی عکس پیری میزارین میگین اینده کیه (از این نرم افزارا که عکس میزاری پیرت میکنن) بعد میبینی از بدو تولد تا پیری یه چندتا از بچه ها اندازه یه البوم عکس دیدیم (مزاح کردم راحت باشین صدبار دیگه ام سوژه تکراری بزارین باز کلی طول میکشه تا لو بره) چرا من 15 تا ؟ بکنش 29 تا ایده خوبی دادی ها . باشه واسه سری های بعدی راستی تو هم عکس بفرست . لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا من 15 تا ؟ بکنش 29 تا ایده خوبی دادی ها . باشه واسه سری های بعدی راستی تو هم عکس بفرست . اسکیوزمی پرتو 29 تا جمعشونم بیشتر از تعداد مسابقات وای چه خنده ای بشه من خودم عکسمو پیر کردم کلی افسردگی گرفتم من تا یه بار برنده نشم عسک نمیدم اصلا ناراحتم تکراریتونم نمیشه تشخیص داد لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من بردم یعنی؟ آره عزیزم تو بردی به خودت مسلط باش لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره عزیزم تو بردی به خودت مسلط باش نمیتونم بالاخره بعد ازمدتها اسپم کردن تو این مسابقه خدا مزد زحماتمو داد من این پیروزی رو مدیون پدر و مادرم هستم جا داره از پشت این تریبون از دوستان و مشوقان خودم تشکر کنم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیتونمبالاخره بعد ازمدتها اسپم کردن تو این مسابقه خدا مزد زحماتمو داد من این پیروزی رو مدیون پدر و مادرم هستم جا داره از پشت این تریبون از دوستان و مشوقان خودم تشکر کنم :ws28: مبارکه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیتونمبالاخره بعد ازمدتها اسپم کردن تو این مسابقه خدا مزد زحماتمو داد من این پیروزی رو مدیون پدر و مادرم هستم جا داره از پشت این تریبون از دوستان و مشوقان خودم تشکر کنم همش واسه تلاش شبانه روزی و بی شائبه خودت بود خدا قوت خواهری واقعا شاهکار کردی شوهرتو شناختی لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسکیوزمی پرتو 29 تا جمعشونم بیشتر از تعداد مسابقات وای چه خنده ای بشه من خودم عکسمو پیر کردم کلی افسردگی گرفتم من تا یه بار برنده نشم عسک نمیدم اصلا ناراحتم تکراریتونم نمیشه تشخیص داد پس دیگه امیدی به برنده شدت نیست . چون این سری اول بود ، پانی قربانی شد :دی دیگه عمراً من یا پانی باشیم . راستی فافا چند بار شرکت کرد؟ فکر کنم شاروک بیشتر از فافا شرکت کردا نمیتونمبالاخره بعد ازمدتها اسپم کردن تو این مسابقه خدا مزد زحماتمو داد من این پیروزی رو مدیون پدر و مادرم هستم جا داره از پشت این تریبون از دوستان و مشوقان خودم تشکر کنم شیرینی بده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیتونمبالاخره بعد ازمدتها اسپم کردن تو این مسابقه خدا مزد زحماتمو داد من این پیروزی رو مدیون پدر و مادرم هستم جا داره از پشت این تریبون از دوستان و مشوقان خودم تشکر کنم عزیزم تبریک میگم سری بعد اولین نفری که دعوت میکنید من باشما ، همیشه درسته حدسام :gnugghender: لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس دیگه امیدی به برنده شدت نیست . چون این سری اول بود ، پانی قربانی شد :دی دیگه عمراً من یا پانی باشیم . راستی فافا چند بار شرکت کرد؟ فکر کنم شاروک بیشتر از فافا شرکت کردا شیرینی بده هان شاروک جا انداختم فافا رو هم نمیدونم ولی زیاد حدس زده میشد فکردم لابد زیاد شرکت کرده عه خب پس اول هر سری جدید و اخر هر سری بدلیل کمبود سوژه و وسط هر سری واسه حالگیری احتمال میره یکی از شما 4تا گوگولی مورد نظر سوژه باشین ...... خب من میخوام از الان تا اخرین دوره گزینه اولم تو باشی گزینه دومم هر دفه عوض کنم قول میدم در سه مسابقه جواب درست باشه حیف که وسطای تاپیک میرسم همیشه خلاصه گول نمیخورم هردفه میگین این اخرین باره لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28: مبارکه مرسی همش واسه تلاش شبانه روزی و بی شائبه خودت بود خدا قوت خواهری واقعا شاهکار کردی شوهرتو شناختی شوورم باید قدرمو بدونه پس دیگه امیدی به برنده شدت نیست . چون این سری اول بود ، پانی قربانی شد :دی دیگه عمراً من یا پانی باشیم . راستی فافا چند بار شرکت کرد؟ فکر کنم شاروک بیشتر از فافا شرکت کردا شیرینی بده شیرینی؟ عزیزم تبریک میگم سری بعد اولین نفری که دعوت میکنید من باشما ، همیشه درسته حدسام :gnugghender: مرسی ونوسی لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هان شاروک جا انداختم عه خب پس اول هر سری جدید و اخر هر سری بدلیل کمبود سوژه و وسط هر سری واسه حالگیری احتمال میره یکی از شما 4تا گوگولی مورد نظر سوژه باشین ...... خب من میخوام از الان تا اخرین دوره گزینه اولم تو باشی گزینه دومم هر دفه عوض کنم قول میدم در سه مسابقه جواب درست باشه حیف که وسطای تاپیک میرسم همیشه خلاصه گول نمیخورم هردفه میگین این اخرین باره گوگولی خودتی تو چرا گول نمیخوری . نه این آخرین بار نیست شیرینی؟ پس چی بستنی میخوای بدی ؟ لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی ای جانم اینو نازیییییی اوخیییی گوگولی خودتی تو چرا گول نمیخوری . نه این آخرین بار نیست واآآ چرا پَ وای بر تو ای فریب ده لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوگولی خودتی تو چرا گول نمیخوری . نه این آخرین بار نیست پس چی بستنی میخوای بدی ؟ نه میخوام امتیازمو بفروشم برم برا آقامون کادو بخرم برا روز مرد میخری امتیازمو؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای جانم اینو نازییییییاوخیییی:cry2: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه میخوام امتیازمو بفروشم برم برا آقامون کادو بخرم برا روز مردمیخری امتیازمو؟ آخی . آره میخرم . یاده داستانه تو کتابمون افتادم . که دختره موهاشو کوتاه کرد و پسره ساعتشو فروخت ... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخی . آره میخرم . یاده داستانه تو کتابمون افتادم . که دختره موهاشو کوتاه کرد و پسره ساعتشو فروخت ... آهان همون که هر کی برا اون یکی خریده بود؟ بخر دیگه 20 میلیون میخوام برا پانی پیژامه بخرم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیتونمبالاخره بعد ازمدتها اسپم کردن تو این مسابقه خدا مزد زحماتمو داد من این پیروزی رو مدیون پدر و مادرم هستم جا داره از پشت این تریبون از دوستان و مشوقان خودم تشکر کنم مدیونِ پدر مادرتی یا شوورِت؟ همش واسه تلاش شبانه روزی و بی شائبه خودت بود خدا قوت خواهری واقعا شاهکار کردی شوهرتو شناختی تو لااقل بگو دخملم؛ که شوورِش هم تلاش کرد مرسی شوورم باید قدرمو بدونه میدونه خیلیم میدونه خانومم نه میخوام امتیازمو بفروشم برم برا آقامون کادو بخرم برا روز مردمیخری امتیازمو؟ جلو من نفروش دیگه آخی . آره میخرم . یاده داستانه تو کتابمون افتادم . که دختره موهاشو کوتاه کرد و پسره ساعتشو فروخت ... آره دِلا بود اسمِ دختره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده