panisa 12132 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2013 پانیسائه پانیسااااااااااااااااا:hapydancsmil: دو بار دیگم بگو پانیسا من چشام مشکی نیس که عسلیم:biggrin:
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 دو بار دیگم بگو پانیسا من چشام مشکی نیس که عسلیم:biggrin: میگم پانیساس من شوور خودمو میشناسم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2013 میگم پانیساسمن شوور خودمو میشناسم تو شووَرِتو نمیشناسی ینی هنوز؟ ندیدی چشام عسلیه؟ بذار بریم خونه من باختم.. پانیه پانــــــــــــــــــی.. بلو بابا تو بردی کجایِ کاری تو هم ندیدی مگه چشایِ منو؟:| من مشکی نیس چشام :|
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 تو شووَرِتو نمیشناسی ینی هنوز؟ندیدی چشام عسلیه؟ بذار بریم خونه بلو بابا تو بردی کجایِ کاری تو هم ندیدی مگه چشایِ منو؟:| من مشکی نیس چشام :| من میشناسم تو نمیشناسی خودتو هنوز بزار بریم خونه
Valentina 13664 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 تو شووَرِتو نمیشناسی ینی هنوز؟ندیدی چشام عسلیه؟ بذار بریم خونه بلو بابا تو بردی کجایِ کاری تو هم ندیدی مگه چشایِ منو؟:| من مشکی نیس چشام :| الان مقایسه کردم شبیه توئه چشاش.. اینم عسلیه نور افتاده معلوم نیس..
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 قبلا کسی نگفته بود؟؟؟ بعید میدونم پس جایزمو بده برم برا روز مرد برات کادو بخرم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2013 الان مقایسه کردم شبیه توئه چشاش.. اینم عسلیه نور افتاده معلوم نیس.. عسلیه چشایِ من همیشه معلومه من میشناسم تو نمیشناسی خودتو هنوز بزار بریم خونه میخوای بزنیم؟
panisa 12132 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2013 قبلا کسی نگفته بود؟؟؟بعید میدونم پس جایزمو بده برم برا روز مرد برات کادو بخرم با 20 امتیاز میخوای چی برام بخری؟ جوراب؟
Valentina 13664 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 ولی خو هرچی میبینم میبینم نورش اونقدرام تاثیر نداره.. پانی نیس من باختم باز..
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 عسلیه چشایِ من همیشه معلومه میخوای بزنیم؟ نه دو شب از شام خبری نیس با 20 امتیاز میخوای چی برام بخری؟جوراب؟ 20 امتیازمو میفروشم به مدیرایی که افسردگی گرفتن باهاش میشه 2جفت جوراب با 1 پیژامه خرید
ارسال های توصیه شده