partow 25305 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 آهان همون که هر کی برا اون یکی خریده بود؟بخر دیگه 20 میلیون میخوام برا پانی پیژامه بخرم 20 میلیون یه پیژامه ؟
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 بگردم خانوممو بیژامه دوس ندارم جوراب بخر لدفن فدات شم عب نداره که اصن بازم عکسِتو میذارم چشاتو ببند عکس بگیر نمیشناسَنِت جورابم میخرم سِت بشه با پیژامت جفتشو بپوش من قربون صدقت برم هی ( فک کن پیژامه باجوراب عجب صحنه ی خنده داری بشه)
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 20 میلیون یه پیژامه ؟ 20هزارتومنشو پیژامه و جوراب میخرم بقیشو خودش میخواد بهم بده کادو من میدونم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2013 جورابم میخرم سِت بشه با پیژامت جفتشو بپوش من قربون صدقت برم هی ( فک کن پیژامه باجوراب عجب صحنه ی خنده داری بشه) =))))))))))) بترکی زهرا بخر بخر برام خانومم تیپ( جوراب و بیژامه ) میزنم برات قربون صدقم برو
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2013 20 میلیون یه پیژامه ؟ نه بابا فوقِش 20 تا هزاری میده به من بقیشو خودِش برمیداره 20هزارتومنشو پیژامه و جوراب میخرمبقیشو خودش میخواد بهم بده کادو من میدونم دیدی گفتم
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 =)))))))))))بترکی زهرا بخر بخر برام خانومم تیپ( جوراب و بیژامه ) میزنم برات قربون صدقم برو فدای شوهر خوشتیپم راه راه برات میخرم جلو مهمونم کلاس داشته باشه بپوشی
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 نه بابا فوقِش 20 تا هزاری میده به من بقیشو خودِش برمیداره دیدی گفتم من و تو نداریم که
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 بیـــــــــــــــــــــرون همه هر چی هیچی نمیگم مامانمو تیکه پاره کردن واسه خودشون
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2013 فدای شوهر خوشتیپم راه راه برات میخرم جلو مهمونم کلاس داشته باشه بپوشی خال خالی باکِلاس تَر نیس؟ من و تو نداریم که نه که نداریم زودَم خَر میشم بیـــــــــــــــــــــرون همه هر چی هیچی نمیگم مامانمو تیکه پاره کردن واسه خودشون دخملم اصن بیاد بغلم ببینم
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 خال خالی باکِلاس تَر نیس؟ نه که نداریم زودَم خَر میشم دخملم اصن بیاد بغلم ببینم خال خالیَم میخرم برات دور از جونت دشمنت خَر بشه الهی
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2013 خال خالیَم میخرم براتدور از جونت دشمنت خَر بشه الهی مرسیــــــــــ الــــــــهیـــــــــ
partow 25305 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 20هزارتومنشو پیژامه و جوراب میخرمبقیشو خودش میخواد بهم بده کادو من میدونم نه بابا فوقِش 20 تا هزاری میده به من بقیشو خودِش برمیداره دیدی گفتم =)))))))))))بترکی زهرا بخر بخر برام خانومم تیپ( جوراب و بیژامه ) میزنم برات قربون صدقم برو فدای شوهر خوشتیپم راه راه برات میخرم جلو مهمونم کلاس داشته باشه بپوشی خدا شانس بده
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2013 پانی مسابقه ی بعدی رو کِی میزنی ؟ شب صوبت میکنم باهات دربارش
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2013 با منم صوبت کن با من صوبت نمیکنی؟ بذارید شب شه با همـــــــــتون صوبت میکنم
ارسال های توصیه شده