panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این شما و این هم سریِ جدیدِ مسابقاتِ تشخیص هویت سلام تو این مسابقه بر خلاف همیشه عکس نداریم اینجوریه که بر اساس راهنمایی ها حدس میزنید ؛ هر کسی هم عکس داره بفرسته واسه سری های بعدی ( ) قانونِ مهمِ این سری (حتما بخونید) هر کسی حق داره فقط و فقط 2تا حدس بزنه نه بیشتر. البته اگه مثلا یکی 3 تا حدس زد عیبی نداره اما حدسِ سومِش اگه درست باشه دیگه به حساب نمیاد... به طورِ مثال اگه یکی حدسِ سومِش درست بود و نفرِ بعدی به عنوانِ حدسِ اول یا دومِش حدسِ سومِ نفرِ قبل رو بزنه نفرِ دوم برندست پس سعی کنید حدساتونو حروم نکنید ویرایش هم نداریم بقیه قوانین تویِ سریِ قبل نوشته شده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ راهنمایی ها: 1- جنسیت : دختر 2- درجه ی احساسات : 76 ( توضیحات : احساساتی اما با احساسات تصمیم نمیگیره ) 3- درجه ی شیطَنَت : 81 (توضیحات : خیلی شیطونه این بشر ) 4- نوعِ فعالیت : خودِش میگه علمی (توضیحات : تویِ رشته ی خودش فعالیت داره ) 5- خصوصیتِ بارز : مهربووون 6- اجتماعی (توضیحات : اینو میشه از تعداد دوستاش هم فهمید . خاطرخواه هم زیاد داره اصلاً) راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... هویتِ مجهول تابلو بازي در نياره .... که من و زهرا ميكشیمش ... قرار شد یه عکس از چش ابرویِ الانِ نی نی بذاریم که شما راحت تر حدس بزنین حالا نفری یدونه دیگه حدس میتونین بزنین xxxxxx من بودم . . . . . . . . . . . . . کاشفمم : .Apameh . . . . . .. . . . 24 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چل الخالق.. علم غیب اینا داریم؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چل الخالق.. علم غیب اینا داریم؟ حتما علمِ غیب اینا داری که دعوتت کردم دیگه عیزم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین دلنوازیان.. مینی مینایی.. لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم خود شخص میدونه؟ گفتم شاید من باشم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم خود شخص میدونه؟گفتم شاید من باشم آره میدونه این سری بهش گفتیم ولی اگه تابلو بازی دربیاره دیگه از سری هایِ بعدی نمیگیم بهشون لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره میدونه این سری بهش گفتیم ولی اگه تابلو بازی دربیاره دیگه از سری هایِ بعدی نمیگیم بهشون سراغ منم بیاید حتما لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس میم شیمی نیس شاید باشه و داره رد گم میکنه سراغ منم بیاید حتما حتـــــــــــــــما عزیزم لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه ساعت داشتم صفحه رو رفرش میکردم با مرورگرهای مختلف باز کردم و پروکـ سی که چرا عکسش باز نمیشه ! لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه ساعت داشتم صفحه رو رفرش میکردمبا مرورگرهای مختلف باز کردم و پروکـ سی که چرا عکسش باز نمیشه ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خو اول بخون مطالبشو لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ *مینی* من عکس و نمیبینم اصن .... ولی با این راهنمایی ها حدس میزنم مینی باشه :biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده