Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این تاپیک رو چند روز بود که من و محمد درگیری که کی این تاپیکو بزنه . هرطور بود با یک سری توجیهات انداختمش گردن محمد خیلی سخت بود زدن این تاپیک انوشه واقعا یکی از بهترینهای ما بوده هم از جهت اخلاق هم از جهت مدیریت کسی که از روز اول همیشه همراه ما بود و هیچوقت تنها نذاشت مارو . تو فرومهای مختلف با اون دردسرهاش بازم تنهامون نذاشت تا این نواندیشان که بناش رو ریختیم کنار ما بوده و هست. بهش خسته نباشید نمیگم چون میدونم اینقدر پرانرژی هست که نیاز بهش نداره و مسلما برنامه هایی که داره خیلی خوب به نتیجه برسونه . فقط ازش یک تشکر جانانه میکنم و برات همیشه آرزوی موفقیت و شادی میکنم مرسی از شما لطف دارید میگم معلومه واسه محمدم زدن تاپیکه خیلی سخت بوده ها.. فکر کنم از 6ماه قبل رو عنوانش فکر کرده بوده پیرمرد دیگه تا بودم تا اونجایی که میشد و در توانم بود حضور داشتم دیگه هرجاش کم و کاستی بوده از دستم برنمیومده بیشتر ... به امید اینکه در آینده موفقیت های بیشتر انجمنمون رو توی همه زمینه ها ببینیم لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه پارازیت برم چرا یکی درمون جواب بچه هارو دادی؟ وقت گران بهاست لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انوش میخوای شیرینیه بازنشتگی بدی؟ کی ایشالا؟ من هروقت شیرینی خوردم تبریک میگم تو چرا بازنشسته شدی شونصد ستاره شدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپید از تو که منو میشناسی گفتن این حرف بعیدهشیرینی؟مگه ما رژیم نیستیم؟ از دار دنیا همین 4تا ستاره واسم مونده دلم به همینا خوشِ خسته نباشی انوشه خانوم گُل متشکرم آقای حمید خانِ گل سلام - منم خسته نباشید میگم ماشالله همه جا حضور داشتید - انشالله در زندگی هم همینطور موفق باشید سلام و ممنون مرسی از دعای خوبتون لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه پارازیت برم چرا یکی درمون جواب بچه هارو دادی؟ وقت گران بهاست ظهری باید میرفتم نمیرسیدم جواب بدم ، انقدر شیطونی نکن لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپید از تو که منو میشناسی گفتن این حرف بعیدهشیرینی؟مگه ما رژیم نیستیم؟ از دار دنیا همین 4تا ستاره واسم مونده دلم به همینا خوشِ یه ردیفشو گرفتن ازت لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عه الان هم باس بتشکریم هم خستت نباشه بگیم؟جفتش با هم؟خو خودمون خستمون میشه ک انوشه هر وقت خواستی پرانرژی برگردی به قول دوستان بگو من بابامو از سرجاش بردارم تورو بزارم جاشجای عمومم دوس داشتی بگو خودم هماهنگش میکنم باست خلاصه اینکه تو فقظ برگرد البت از نوع پرانرژیش کلا ک میدونیم هستی لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):انوشه هم بازنشسته شد..... من که ارادت خاصی نسبت به بانو انوشه عزیز دارم.... دوست خوبم بود و هست و همواره شاهد تلاش هایش بودم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی اش موفق باشه..... لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ظهری باید میرفتم نمیرسیدم جواب بدم ، انقدر شیطونی نکن چشـــــــــــــم :w36: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عهالان هم باس بتشکریم هم خستت نباشه بگیم؟جفتش با هم؟خو خودمون خستمون میشه ک انوشه هر وقت خواستی پرانرژی برگردی به قول دوستان بگو من بابامو از سرجاش بردارم تورو بزارم جاشجای عمومم دوس داشتی بگو خودم هماهنگش میکنم باست خلاصه اینکه تو فقظ برگرد البت از نوع پرانرژیش کلا ک میدونیم هستی نه بابا همین قدر تا اینجا اومدی پست دادی خودش خیلیه!!! جیگرتو برم من عزیزززززم چشم پرانرژِ میام اولم میام پیش خودت سمتی که مورد نظرمرو بهت میگم احتمالا دوست داشته باشم ادمین شم از الآن به فکرش باش!:gnugghender: تو عزیزه دل منی دوستای گلم مثل تورو ببینم مگه میشه کم انرژی باشم! :icon_pf (34):انوشه هم بازنشسته شد..... من که ارادت خاصی نسبت به بانو انوشه عزیز دارم.... دوست خوبم بود و هست و همواره شاهد تلاش هایش بودم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی اش موفق باشه..... آره دیگه ابراهیم جان دیدم همتون رتگتون آبی کمرنگ شده حسودیم شد قربانت مرسی همیشه لطف داشتی ممنوووون منم همین آرزوی خوبو واست دارم لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشی انوشه جان انوشه عزیز خسته نباشی خسته نباشی مرسی دوستای عزیزم :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده