Armita66 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشید هرچند من تازه اومدم و از زحماتتون بی اطلاعم ولی امیدوارم پاینده باشید لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باتشکر از زحماتتون و خسته نباشید لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با اینکه نمیدونیم چرا مدیریت رو تحویل دادی و کدوم عزیزی به جای شما انتخاب شده ولی بابت همه زحمت هایی که کشیدی و وقت زیادی برای پیشرفت تالار گذاشتی تشکر میکنیم امیدوارم در زندگی خودت هم همینطور موفق باشی :icon_gol: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خــــســـتــه نباشیـــــــد لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشين و موفق باشين اقاي خاص لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من این همه نیستم بسیار ممنون از لطف دوستان عزیزم چوبکاری میفرمایید لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون از میم شیمی به خاطر استارت این تاپیکــــــــــ آقای خاص یکی از مدیرانی بود که همیشه دلسوز تالار مکانیک بوده وهست......،واقعا جمع شدن دوباره بچه های مکانیک سخت بود ،که ایشون اینکارو به خوبی انجام دادند. آقا اسماعیل خسته نباشید به خاطر تمام زحماتی که بی چشم داشت واسه تالار مکانیک کشیدین ..... :icon_gol: امیدوارم بازهم در کنار بچه های مکانیک به فعالیتتون ادامه بدید وسر زنده وشاداب باشین لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشید و امیدوارم موفق باشید در تمامی مراحل زندگی......... لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون مهندس بابت زحماتی که این مدت کشیدی خسته نباشیامیدوارم همیشه و در همه عرصه های زندگی همیشه موفق باشی لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسماعیل جان خسته نباشی امیدوارم در تمامی عرصه های زندگی موفق و موید باشی لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا قوت مهندس... سپاس گذار زحمتهای بیکران به جهت پیشرفت برای تالار مهندسی مکانیک بدرود...هرجا هستین موفق و شاد باشین.:icon_gol: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من این تاپیک رو ندیده بودم بهتون تبریک میگم اسماعیل آقا و واقعا خسته نباشید همه میدونیم که کار بزرگی رو انجام دادید دستتون درد نکنه و امیدوارم همیشه شاد باشید لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقای خاص که همه راههای ارتباطی رو بستین....من فردا فقط فرصت دارم...لطفا طرح رو بدستم برسونید لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم خسته نباشین میگم مهندس امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده