- Nahal - 47858 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سلام اینجا کیک ها و شیرینی هایی که درست میکنین بزارین. اگر لینک دستورش تو انجمن هست بزارین همراهش خیلی خوبه. بفرماااااااااااااایید :hapydancsmil: 30
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2013 کیکی که امروز درست کردم : بار اولم بود می خواستم با خامه کار کنم ببخشین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 زبرا کیک هست که دستورشو اگر انجمن نبود بعدا می زارم. زبرا کیک یک رو نصف کردم و بهش عسل حل شده در آبجوش که خنک شده زدم.کیک هم کاملا سرد شده بود.عسل برای چسبیدن بهتره خامه زدم.بعد خامه فرم گرفته زدم و روی اون گردو. نیمه دوم کیک هم عسل و آب زدم و خامه فرم گرفته زدم و گذاشتم روی نیمه قبلی و کل کیک رو خامه زدم. کیک یک ساعتی تو یخچال بود و بعد روش ژله نوشتاری زدم.(دستور ژله نوشتاری هم بعدا می زارم ) ژله نوشتاری (پايپينگ ژل ) کیک رو دوباره یک ساعتی گذاشتم تو یخچال که ژله نوشتاری سفت تر بشه. اینم برش خورده ی کیک 36
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 دی، 2013 خوشبحالت سارا چقد کیکت خوبه من نمیدونم چرا کیک اسفنجی درس میکنم همش میسوزه... تو دستور کیک نوشته 40 دقیقه تو ماکروفر با درجه 180...مال من 10 دقیقه ای که پخت هیچ انقد سفت شد خاک تو سر این ماکروفر مضخرف 7
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 23 دی، 2013 خوشبحالت سارا چقد کیکت خوبهمن نمیدونم چرا کیک اسفنجی درس میکنم همش میسوزه... تو دستور کیک نوشته 40 دقیقه تو ماکروفر با درجه 180...مال من 10 دقیقه ای که پخت هیچ انقد سفت شد خاک تو سر این ماکروفر مضخرف عزیزم کاری نداره خو فقط تمرین می خواد من تا حالا با ماکروفر کیک درست نکردم ولی 40 دقیقه برای ماکروفر زیاده ها تو فر 40 دقیقه می زارن 4
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 دی، 2013 عزیزم کاری نداره خو فقط تمرین می خواد من تا حالا با ماکروفر کیک درست نکردم ولی 40 دقیقه برای ماکروفر زیاده ها تو فر 40 دقیقه می زارن من انگیزه تمیرنو از دست دادم قدیما که با کیک پز درست میکردم اصن مشکلی نداشت...الان با ماکروفر 40 مین که هیچ...5 مینی میسوزه! بعد اصن این شکلی نمیشه که روش طلایی باشه...ی نقاط خاصی از وسطش میسوزه...من خوب و یدست همش زدم....نمیدونم چ دردشه! 1
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 24 دی، 2013 من انگیزه تمیرنو از دست دادم قدیما که با کیک پز درست میکردم اصن مشکلی نداشت...الان با ماکروفر 40 مین که هیچ...5 مینی میسوزه! بعد اصن این شکلی نمیشه که روش طلایی باشه...ی نقاط خاصی از وسطش میسوزه...من خوب و یدست همش زدم....نمیدونم چ دردشه! انگیزه داشته باش خو من کلا ماکروفر رو دوست ندارم اما اونایی که با ماکروفر درست کردن بلدن حتما.
ooraman 22216 ارسال شده در 24 دی، 2013 من انگیزه تمیرنو از دست دادم قدیما که با کیک پز درست میکردم اصن مشکلی نداشت...الان با ماکروفر 40 مین که هیچ...5 مینی میسوزه! بعد اصن این شکلی نمیشه که روش طلایی باشه...ی نقاط خاصی از وسطش میسوزه...من خوب و یدست همش زدم....نمیدونم چ دردشه! مقدار قدرت اشعه رو باید تنظیم کنی رو قسمت پخت نون...من چند بار با ماکروفر درست کردم اصلا خوب نمیشه ظاهرش خوب شده ها ولی کلا کیک قبل از اینکه پف کنه میپزه به خاطر همین یه حالت حجیم پیدا میکنه،پوک و سبک نمیشه 2
ارسال های توصیه شده