- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام اینجا کیک ها و شیرینی هایی که درست میکنین بزارین. اگر لینک دستورش تو انجمن هست بزارین همراهش خیلی خوبه. بفرماااااااااااااایید :hapydancsmil: 30 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کیکی که امروز درست کردم : بار اولم بود می خواستم با خامه کار کنم ببخشین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 زبرا کیک هست که دستورشو اگر انجمن نبود بعدا می زارم. زبرا کیک یک رو نصف کردم و بهش عسل حل شده در آبجوش که خنک شده زدم.کیک هم کاملا سرد شده بود.عسل برای چسبیدن بهتره خامه زدم.بعد خامه فرم گرفته زدم و روی اون گردو. نیمه دوم کیک هم عسل و آب زدم و خامه فرم گرفته زدم و گذاشتم روی نیمه قبلی و کل کیک رو خامه زدم. کیک یک ساعتی تو یخچال بود و بعد روش ژله نوشتاری زدم.(دستور ژله نوشتاری هم بعدا می زارم ) ژله نوشتاری (پايپينگ ژل ) کیک رو دوباره یک ساعتی گذاشتم تو یخچال که ژله نوشتاری سفت تر بشه. اینم برش خورده ی کیک 36 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ کیک ساده با روکش گاناش 28 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ خوشبحالت سارا چقد کیکت خوبه من نمیدونم چرا کیک اسفنجی درس میکنم همش میسوزه... تو دستور کیک نوشته 40 دقیقه تو ماکروفر با درجه 180...مال من 10 دقیقه ای که پخت هیچ انقد سفت شد خاک تو سر این ماکروفر مضخرف 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ خوشبحالت سارا چقد کیکت خوبهمن نمیدونم چرا کیک اسفنجی درس میکنم همش میسوزه... تو دستور کیک نوشته 40 دقیقه تو ماکروفر با درجه 180...مال من 10 دقیقه ای که پخت هیچ انقد سفت شد خاک تو سر این ماکروفر مضخرف عزیزم کاری نداره خو فقط تمرین می خواد من تا حالا با ماکروفر کیک درست نکردم ولی 40 دقیقه برای ماکروفر زیاده ها تو فر 40 دقیقه می زارن 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ عزیزم کاری نداره خو فقط تمرین می خواد من تا حالا با ماکروفر کیک درست نکردم ولی 40 دقیقه برای ماکروفر زیاده ها تو فر 40 دقیقه می زارن من انگیزه تمیرنو از دست دادم قدیما که با کیک پز درست میکردم اصن مشکلی نداشت...الان با ماکروفر 40 مین که هیچ...5 مینی میسوزه! بعد اصن این شکلی نمیشه که روش طلایی باشه...ی نقاط خاصی از وسطش میسوزه...من خوب و یدست همش زدم....نمیدونم چ دردشه! 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ من انگیزه تمیرنو از دست دادم قدیما که با کیک پز درست میکردم اصن مشکلی نداشت...الان با ماکروفر 40 مین که هیچ...5 مینی میسوزه! بعد اصن این شکلی نمیشه که روش طلایی باشه...ی نقاط خاصی از وسطش میسوزه...من خوب و یدست همش زدم....نمیدونم چ دردشه! انگیزه داشته باش خو من کلا ماکروفر رو دوست ندارم اما اونایی که با ماکروفر درست کردن بلدن حتما. لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ من انگیزه تمیرنو از دست دادم قدیما که با کیک پز درست میکردم اصن مشکلی نداشت...الان با ماکروفر 40 مین که هیچ...5 مینی میسوزه! بعد اصن این شکلی نمیشه که روش طلایی باشه...ی نقاط خاصی از وسطش میسوزه...من خوب و یدست همش زدم....نمیدونم چ دردشه! مقدار قدرت اشعه رو باید تنظیم کنی رو قسمت پخت نون...من چند بار با ماکروفر درست کردم اصلا خوب نمیشه ظاهرش خوب شده ها ولی کلا کیک قبل از اینکه پف کنه میپزه به خاطر همین یه حالت حجیم پیدا میکنه،پوک و سبک نمیشه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ این کیک های اسفنجی کاکائویی (شکلاتی ) چجوری دست می کنن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده