parisa.na 1558 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سلام گاهی اوقات وقتی باخودمون تنها میشیم به گذشته فکرمی کنیم به کارایی که انجام ندادیم یاکارایی که انجام دادیم ولی ازاین که اون کاراروکردیم پشیمون شدیم والان داریم حسرتشونومی خوریم!حالا شما فکرکنین یه روز بهتون میگن تومی تونی به گذشته برگردیو یه دونه ازکارایی روکه انجام ندادی انجام بدی ویه دونه ازکارایی روکه ازانجام دادنش پشیمونی روانجام ندی!حالا تو بگواگه این فرصتوبهت بدن چه کاریوانجام میدیوچه کاریوانجام نمیدی؟ 7
edvin 456 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 سلام گاهی اوقات وقتی باخودمون تنها میشیم به گذشته فکرمی کنیم به کارایی که انجام ندادیم یاکارایی که انجام دادیم ولی ازاین که اون کاراروکردیم پشیمون شدیم والان داریم حسرتشونومی خوریم!حالا شما فکرکنین یه روز بهتون میگن تومی تونی به گذشته برگردیو یه دونه ازکارایی روکه انجام ندادی انجام بدی ویه دونه ازکارایی روکه ازانجام دادنش پشیمونی روانجام ندی!حالا تو بگواگه این فرصتوبهت بدن چه کاریوانجام میدیوچه کاریوانجام نمیدی؟ میرم زمان کودکی و از خونه مون فرار میکنم ! 3
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 4سال دانشگاه زنجان ومخصوصا خوابگاه وروزهای شیرین بی دغدغه اون بهترین روزهای زندگیم بوده فقط آرزودارم اون چهارسال سالهای سال برام تکراربشه... 4
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 چیزی برای برگشتن وجود نداره. نمیدونم شاید به جای خوندن رشته معماری ، رشته عمران رو میخوندم 6
VINA 31339 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 من 7 ارديبهشت 83 هيچ وقت از خونه بيرون نميرفتم... يكي از كارايي كه ميكردمم درس خوندن بيشتر بود 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 1) بیشتر درس میخوندم 2) از دوست شدن با یکی دوری میکردم .... از دوستای دوران ابتدایی ایم ! اگه این دوتا اتفاق میوفتاد زندگی من با الان خیلی خیلی فرق میکرد 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 شما یه ماشین پیدا کن ما برگردیم عقب بعد میگم چه میکردم 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 خیالات فایده ای نداره چون برنمیگرده سعی کنیم آیندمونو گند نزنیم 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 اگه برگردم عقب دوست دارم اصلاً به دنیا نمی اومدم !!!! منم جوابم همینه دقیقا کاش اصن نبودم از اول 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 مرداد، 2013 من اگه برگردم عقب ، موقع انتخاب رشته ، عجله نمیکردم و صبر میکردم تکمیل ظرفیت روزانه قبول بشم ،مطمئنم خیلی تاثیر خوبی میذاشت رو زندگیم
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 سعی میکردم یه مهارتی یاد بگیرم الان انقدر چلمن نباشم . دانشگاهم از اول مثل آدم میرفتم نه اینکه هی رشته عوض کنم . یه نفر هم از زندگیم شوت میکردم بیرون 2
MahSa.92 2151 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 اگه می شد برمیگشتم به نیستی......... یا برمیگشتم به 22 اسفند 91 تا یه بار دیگه اون روزای خوش تکرار شه و جلوی تموم شدنشو میگرفتم:icon_pf (34):
ارسال های توصیه شده