parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام گاهی اوقات وقتی باخودمون تنها میشیم به گذشته فکرمی کنیم به کارایی که انجام ندادیم یاکارایی که انجام دادیم ولی ازاین که اون کاراروکردیم پشیمون شدیم والان داریم حسرتشونومی خوریم!حالا شما فکرکنین یه روز بهتون میگن تومی تونی به گذشته برگردیو یه دونه ازکارایی روکه انجام ندادی انجام بدی ویه دونه ازکارایی روکه ازانجام دادنش پشیمونی روانجام ندی!حالا تو بگواگه این فرصتوبهت بدن چه کاریوانجام میدیوچه کاریوانجام نمیدی؟ 7 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام گاهی اوقات وقتی باخودمون تنها میشیم به گذشته فکرمی کنیم به کارایی که انجام ندادیم یاکارایی که انجام دادیم ولی ازاین که اون کاراروکردیم پشیمون شدیم والان داریم حسرتشونومی خوریم!حالا شما فکرکنین یه روز بهتون میگن تومی تونی به گذشته برگردیو یه دونه ازکارایی روکه انجام ندادی انجام بدی ویه دونه ازکارایی روکه ازانجام دادنش پشیمونی روانجام ندی!حالا تو بگواگه این فرصتوبهت بدن چه کاریوانجام میدیوچه کاریوانجام نمیدی؟ میرم زمان کودکی و از خونه مون فرار میکنم ! 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 4سال دانشگاه زنجان ومخصوصا خوابگاه وروزهای شیرین بی دغدغه اون بهترین روزهای زندگیم بوده فقط آرزودارم اون چهارسال سالهای سال برام تکراربشه... 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به عدم و نیستی بر میگشتم !! ازال 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چیزی برای برگشتن وجود نداره. نمیدونم شاید به جای خوندن رشته معماری ، رشته عمران رو میخوندم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من 7 ارديبهشت 83 هيچ وقت از خونه بيرون نميرفتم... يكي از كارايي كه ميكردمم درس خوندن بيشتر بود 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1) بیشتر درس میخوندم 2) از دوست شدن با یکی دوری میکردم .... از دوستای دوران ابتدایی ایم ! اگه این دوتا اتفاق میوفتاد زندگی من با الان خیلی خیلی فرق میکرد 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما یه ماشین پیدا کن ما برگردیم عقب بعد میگم چه میکردم 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیالات فایده ای نداره چون برنمیگرده سعی کنیم آیندمونو گند نزنیم 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه برگردم عقب دوست دارم اصلاً به دنیا نمی اومدم !!!! 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه برگردم عقب دوست دارم اصلاً به دنیا نمی اومدم !!!! منم جوابم همینه دقیقا کاش اصن نبودم از اول 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اگه برگردم عقب ، موقع انتخاب رشته ، عجله نمیکردم و صبر میکردم تکمیل ظرفیت روزانه قبول بشم ،مطمئنم خیلی تاثیر خوبی میذاشت رو زندگیم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سعی میکردم یه مهارتی یاد بگیرم الان انقدر چلمن نباشم . دانشگاهم از اول مثل آدم میرفتم نه اینکه هی رشته عوض کنم . یه نفر هم از زندگیم شوت میکردم بیرون 2 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه سادگی و احساسات رو میزاشتم کنار 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوالایِ فیزیکِ کنکورمو نمیزدم اصن لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه می شد برمیگشتم به نیستی......... یا برمیگشتم به 22 اسفند 91 تا یه بار دیگه اون روزای خوش تکرار شه و جلوی تموم شدنشو میگرفتم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده