رفتن به مطلب

اگه قراربودزمان به عقب برگرده...

parisa.na

ارسال های توصیه شده

سلام :icon_gol:

گاهی اوقات وقتی باخودمون تنها میشیم به گذشته فکرمی کنیم به کارایی که انجام ندادیم یاکارایی که انجام دادیم ولی ازاین که اون کاراروکردیم پشیمون شدیم والان داریم حسرتشونومی خوریم!حالا شما فکرکنین یه روز بهتون میگن تومی تونی به گذشته برگردیو یه دونه ازکارایی روکه انجام ندادی انجام بدی ویه دونه ازکارایی روکه ازانجام دادنش پشیمونی روانجام ندی!حالا تو بگواگه این فرصتوبهت بدن چه کاریوانجام میدیوچه کاریوانجام نمیدی؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام :icon_gol:

گاهی اوقات وقتی باخودمون تنها میشیم به گذشته فکرمی کنیم به کارایی که انجام ندادیم یاکارایی که انجام دادیم ولی ازاین که اون کاراروکردیم پشیمون شدیم والان داریم حسرتشونومی خوریم!حالا شما فکرکنین یه روز بهتون میگن تومی تونی به گذشته برگردیو یه دونه ازکارایی روکه انجام ندادی انجام بدی ویه دونه ازکارایی روکه ازانجام دادنش پشیمونی روانجام ندی!حالا تو بگواگه این فرصتوبهت بدن چه کاریوانجام میدیوچه کاریوانجام نمیدی؟

میرم زمان کودکی و از خونه مون فرار میکنم !

• Like 3
لینک به دیدگاه

4سال دانشگاه زنجان ومخصوصا خوابگاه وروزهای شیرین بی دغدغه اون بهترین روزهای زندگیم بوده فقط آرزودارم اون چهارسال سالهای سال برام تکراربشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه

1) بیشتر درس میخوندم

2) از دوست شدن با یکی دوری میکردم .... از دوستای دوران ابتدایی ایم !

اگه این دوتا اتفاق میوفتاد زندگی من با الان خیلی خیلی فرق میکرد :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

من اگه برگردم عقب ، موقع انتخاب رشته ، عجله نمیکردم و صبر میکردم تکمیل ظرفیت روزانه قبول بشم ،مطمئنم خیلی تاثیر خوبی میذاشت رو زندگیم hanghead.gif

لینک به دیدگاه

اگه می شد برمیگشتم به نیستی.........

یا برمیگشتم به 22 اسفند 91 تا یه بار دیگه اون روزای خوش تکرار شه و جلوی تموم شدنشو میگرفتم:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...