رفتن به مطلب

نظر شما درباره این عکس چیست ؟

*mehrsa*

ارسال های توصیه شده

یک نانوایی در عجب شیر آذربایجان در صورت بسته بودن مغازه جمله ای را بر روی یک کاغذ نوشته و چسبانده بر روی شیشه:

" در صـورت بستـه بـودن هر بسته 3000 تومـان از بـالا بـنـدازیــد داخـل "

70999_356.jpg

• Like 17
لینک به دیدگاه

این تصویر منو یاد معلم شیمی که داشتیم انداخت

یه بار ازمون امتحان گرفت وقتی برگه ها رو پخش کرد گفت من میرم شما باشید و وجدانتون

اگه دوست داشتید تقلب کنید و گرنه هر چی بلدید بنویسید

ما هم که با وجدان:ws3:

اونی که بلد بودیم و نوشتیم

• Like 11
لینک به دیدگاه

این صداقت و کاردرستی طرفو نشون میده.

شنیدید این ضرب المثل رو که ؟ کافر همه را به کیش خود پندارد... البته این در مورد این شخص برعکسش صدق میکنه چون خودش آدم سالمیه به بقیه هم همونطور نگاه میکنه...

کاش واقعا تو کل جامعه یه روز به اینجا برسیم :a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دقیقا منو هم یاد استاد سنجش میندازه

موقع کوئیز می رفت بیرون ، منو حنانه هم چقد وجدان داشتیم اون از روی یکی بچه ها مینوشت منم که جزوه باز کردم

آخرش فهمید همه تقلبی کردیم برگه ها رو گذاشت روی یکی از میزها و رفت...:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ازآدم‌ها بگذر!

دلت را بزرگتر کن… ناراحت این نباش که چرا جاده‌ی رفاقت با تو همیشه یک‌طرفه است….

مهم نیست اگر همیشه یک‌طرفه‌ای شاد باش که چیزی کم نگذاشته‌ای و بدهکار خودت، وجدانت , رفاقتت و خدایت نیستی...

• Like 4
لینک به دیدگاه
دقیقا منو هم یاد استاد سنجش میندازه

موقع کوئیز می رفت بیرون ، منو حنانه هم چقد وجدان داشتیم اون از روی یکی بچه ها مینوشت منم که جزوه باز کردم

آخرش فهمید همه تقلبی کردیم برگه ها رو گذاشت روی یکی از میزها و رفت...:ws28:

ای بابا

چرا منو قاطی میکنی آخه؟

:4564:مگه یادت نیست من برنامه ریزیمو تو اون برگه نوشتم:ws3:

ولی ترم قبلGISیادته یکی از بچه ها بلند بلند جوابا رو خوند وما هم شروع کردیم به نوشتن بعد استاد یهو اومد تو اما اون همچنان داشته جوابا رو میخونده:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه
از دیدن همچین چیزی تو ایران واقعا خوشحال شدم... مطمئن باشین جایی برای اعتماد دیده که اعتماد کرده... این خیلی خوبه:w16:

منم موافق حرف شمام

همه به کار این نونوایی نگاه میکنند میشه از این دید نگاه کرد که مردم هم طوری رفتار کردند که این کار ادامه پیدا کرده

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم موافق حرف شمام

همه به کار این نونوایی نگاه میکنند میشه از این دید نگاه کرد که مردم هم طوری رفتار کردند که این کار ادامه پیدا کرده

تجربه ثابت کرده وقتی به کسی انگ چیزی نزنی طرف راه راستو میره...مثلا طرف میخواست امتحان بگیره ...گفت شما رو تنها میزارم با خداتون...من یه کلمه تقلب نکردم ...حالا بگو چهارتا مراقب بزارن بنده به شدت حریص میشم ...حالا همه رو بلد باشمم ولی چون 4 تا مراقبه در تلاش چک کردن جوابا میرم:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...