just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نرم افزار محاسباتی و مهندسی MATLAB امروزه یکی از پرکاربردترین نرم افزارها در تحلیل مسائل مهندسی است . در این سری اموزشی سعی شده تا به صورت ساده کاربر را قادر به استفاده از این نرم افزار کند . این مباحث اموزشی مشتمل بر 6 قسمت است که بصورت تدریجی ارائه میگردد . توجه : این سری اموزشی برای اولین بار در اینترنت توسط گروه مدیریتی و مهندسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارائه میگردد . تذکر : پس از خارج کردن فایل از حالت فشرده انرا بوسیله ی نرم افزار افیس 2007 اجرا نمایید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام....ممنون مهندس...ولی میشه یه توضیحی در مورد نقش matlab تو رشته ی مکانیک بدی؟ در ضمن....مشتاق ادامه ی تدریس شما هستیم...:w139: لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از ارایه تون فکر کنم این بحث به قسمت نرم ازار منتقل بشه بهتره؟ البته ببخشین فضولی کردم 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از ارایه تون فکر کنم این بحث به قسمت نرم ازار منتقل بشه بهتره؟البته ببخشین فضولی کردم با تشکر از ابراز لطف دوستان معزز . در مورد کاربردهای این نرم افزار با مطالعه ی مطالب ارائه شد به کاربرد ان پی خواهد برد . در مورد انتقال به بخض نرم افزارها با مدیریت محترم تالار بیان خواهم نمود ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده