just work 12355 ارسال شده در 24 تیر، 2010 نرم افزار محاسباتی و مهندسی MATLAB امروزه یکی از پرکاربردترین نرم افزارها در تحلیل مسائل مهندسی است . در این سری اموزشی سعی شده تا به صورت ساده کاربر را قادر به استفاده از این نرم افزار کند . این مباحث اموزشی مشتمل بر 6 قسمت است که بصورت تدریجی ارائه میگردد . توجه : این سری اموزشی برای اولین بار در اینترنت توسط گروه مدیریتی و مهندسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارائه میگردد . تذکر : پس از خارج کردن فایل از حالت فشرده انرا بوسیله ی نرم افزار افیس 2007 اجرا نمایید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
amin 202 مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2010 با سلام....ممنون مهندس...ولی میشه یه توضیحی در مورد نقش matlab تو رشته ی مکانیک بدی؟ در ضمن....مشتاق ادامه ی تدریس شما هستیم...:w139:
baybak 4434 ارسال شده در 8 آبان، 2010 ممنون از ارایه تون فکر کنم این بحث به قسمت نرم ازار منتقل بشه بهتره؟ البته ببخشین فضولی کردم 2
just work 12355 سازنده ارسال شده در 8 آبان، 2010 ممنون از ارایه تون فکر کنم این بحث به قسمت نرم ازار منتقل بشه بهتره؟البته ببخشین فضولی کردم با تشکر از ابراز لطف دوستان معزز . در مورد کاربردهای این نرم افزار با مطالعه ی مطالب ارائه شد به کاربرد ان پی خواهد برد . در مورد انتقال به بخض نرم افزارها با مدیریت محترم تالار بیان خواهم نمود ... 2
ارسالهای توصیه شده