pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم این روز رو به بانوان و خصوصا مادران عزیز تبریک میگم... امیدوارم یه روز بتونیم حداقل ذره ای از زحمتهاشون رو جبران کنیم... لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روز خانم ها مبارک خدا حفظشون کنه تنشون سلامت اگه نباشن بقیه موجودات خونه- قاعدتا مذکرین- از گشنگی میمیرن:w12: لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک به همگی بانوان انجمن به خصوص مامانای گل :w330::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:heartshape2::4uboxsmiley::w330::mbj6ivxkw3ccem7bie7:w42::w14::dancegirl2::ha5t4lmd53df3cpu2lq یادمون باشه و یادتون باشه که زمین و زمان از فخر وجود زنان استوار بوده و هست لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باوووووووو چه خودشونم تحویل میگیرن. منم به همه خانم ها تبریک میگم. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باوووووووو چه خودشونم تحویل میگیرن.منم به همه خانم ها تبریک میگم. من گرفتم بابا لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خانم های انجمن مامانای گل روزتون مبارک لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این روز رو به همه خانومای ایرانی خصوصا گلهای نواندیشان تبریک میگم.......... لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روز مادر یعنی به تعداد همه روزهای گذشته تو، صبوری! روز مادر یعنی به تعداد همه روزهای آینده تو ،دلواپسی! روز مادر یعنی به تعداد آرامش همه خوابهای کودکانه تو، بیداری ! روز مادر یعنی بهانه بوسیدن خستگی دستهایی که عمری به پای بالیدن تو چروک شد روز مادر یعنی بهانه در آغوش کشیدن او که نوازشگر همه سالهای دلتنگی تو بود روز مادر یعنی باز هم بهانه مادر گرفتن :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: مادرم روزت مبارک... :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: به بهشت نمیروم ...اگر مادرم آنجا نباشد مادر بهشت من همه آغوش گرم توست... لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روز مادر و زن رو اول به همه مادران گل دوستان نو اندیشم تبریک میگم سپس به همه دخترخانم ها و مادران عزیز نو اندیشم تبریک میگم و برای همشون سلامتی و سعادت آرزو میکنم لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol:مادر روزت مبارک:icon_gol: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نام تو رازی نوشته بر بال پروانه هاست . . . گلها همه به نام تو مشهورند . . . آیینه های از انعکاس نام تو می خندند و من تنها برای تو می گویم : زندگی کن تا زنده بمانم . . . :ha5t4lmd53df3cpu2lqمامی panisa عزیزم روزت مبارکــــــــــــــــ :4uboxsmiley: :heartshape2:بانوان نفس بهترینای دنیا واسه شما :heartshape2: قربونت برم عزیـــــــــزم خیلی خجالت زدم کردی فاطمه جون :aghosh: ایشالا روزِ دختر جبران کنم برات لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرگز صدای مهربانت را که هر شب برایم لالائی می خواند فراموش نمی کنم، همان صدای قشنگی که حالا نیز به تمام دلتنگی هایم پاسخ می دهد و آغوش گرم و مهربانش را پناهگاه تمام دلتنگی هایم کرده است. مادر عزیزم روزت مبارک. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط یک مادر می داند که چه وقت در حال تقلب کردن هستی . می تواند همراه پست آغوش گرم بفرستد می تواند از گروهی افراد متفاوت خانواده تشکیل دهد از پنجره با فریادی از ته گلو صدایت کند در حالی که آنچه را که جا گذاشته ای تکان می دهد . فقط یک مادر ... مادر روسریت را بردار تا ببینم بر شب موهایت چند زمستان برف نشسته است تا من به بهار رسیده ام مامانای عزیز روزتون مبارک مامان خیلی دوستت دارم خیییییلللییی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با1روز تاخیر منم به همه مادران و بانوهای انجمن تبریک میگم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده