Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دست هایت که آیینه تلاش روزگارند، پر برکت باد! توانِ دست هایت را می ستایم ای سازنده ترین نقش هستی در قاموس آفرینش روز کارگر مبارک 22 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هم به نوبه خودم به همه این عزیزان و زحمت کشان جامعه تبریک میگم و یه خسته نیاشید گرم و صمیمی از ته دلم براشون میگم و براشون سلامتی آرزو میکنم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم به این عزیزان زحمت کش که پاکترین قشر جامعه هستن تبریک میگم امیدوارم روزی برسه تا همه واقعا قدر زحماتشونو بدونن لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریــــــــــــــــــک میگم لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم به این قشر مظلوم و زحمتکش لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ضمن تبریک این روز ، دوستان عزیز مهندس خودشون رو از جامعه کارگری جدا ندونن ما مهندسا همگی کارگر محسوب میشیم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقد ما قشر کارگر مظلوم ایییم داریم با قرارداد های ماهیناه زندگی میکنیم یعنی نمیدونیم ماه بعد سر کار هستیم یا نه با پایه 479 هزار تومانی داریم زنده مانی میکنیم 90 هزار حقوق زیاد کردن اما مالیات رو زیاد نکردن دارن شدید مالیات و بیمه میگیرن روزمون مبارک:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نوبه خودم که عضوی از این قشر(بسیار ضعیف و زحمت کش) هستم این روز رو تبریک میگم... روزمون مبارک... لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم این روز رو به قشر زحمت کش و پر تلاش کارگر تبریک میگم به امید اینکه بشه تغییری در فضای واقعی ایجاد کرد، فراتر از تبریک لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم این روز تبریک میگم و برای این قشر زحمت کش آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون رو دارم. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم کاشکی یکی برا ما معلم هام تاپیک بزنه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تبریک مگم بهشون خسته نباشید میگم و ایشالا تنشون سالم باشه لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم این روز رو به خودم و به همه کارگران زحمتکش تبریک میگم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده