parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من ایرانو از همه جابیشتردوست دارم ولی امکانات کشورهای پیشرفته آدمو وسوسه می کنه که ای کاش تواونجابه دنیااومده بود! 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ لیختن اشتاین ، لوکزامبورگ ، گرجستان ، سنگاپور ، اردن 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ فقط ایران..ایران عزیز و آزاد.....اما الان اصلا دوست ندارم که توی ایران واین مقطع زمانی هستم....کاش ایران اینجوری نبود.... اما بین کشورای دیگه عاشق فرانسه هستم.... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ در دنیای متمدن عاری از ایدئولوژی و اراجیف 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ من که فرانسه رو از همه بیشتر دوست دارم. بعدش ایتالیا به خصوص ونیز، فکر کن آدم با قایق بره گردش دوست نداشتم تو هیچ دوره ای و هیچ زمانی تو ایران زندگی کنم. 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ دوست نداشتم تو هیچ دوره ای و هیچ زمانی تو ایران زندگی کنم. عالی... ---- بت ساختن از یک پادشاه قرنها پیش و ... توهمی بیش نیست ... (+ اینکه زندگی باستانی به چه درد میخوره آخه ؟ فکر کن مثلا یخچال نداری .... حالا موبایل و لپتاپ و اینترنت و فیلم و... که بماند ...) 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ عالی... ---- بت ساختن از یک پادشاه قرنها پیش و ... توهمی بیش نیست ... (+ اینکه زندگی باستانی به چه درد میخوره آخه ؟ فکر کن مثلا یخچال نداری .... حالا موبایل و لپتاپ و اینترنت و فیلم و... که بماند ...) اگر واقعا ما نواده های اون آدمایی بودیم که الان دارن برامون تصویر میکنن بعید میدونم که به حال امروز می رسیدیم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ اگه به دوس داشتن من بود که دوس داشتم به دنیا نمیومدم...هیچوقت... فرقی نمیکنه...هرجا باشم قطعا باید این حال میداشتم..."سرنوشت""تقدیر"خدا نوشته هرجور که خواسته.... 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ یه جزیره کوچک وسط اقیانوس با طبیعت خوب و نهایتا 40 تا ساکن... که انقدر پرته هیچ کشوری براش مهم نباشه جزیره جزئی از خاکش باشه... خودگردان باشه هیشکی هم کار ب کارمون نداشته باشه... خودمون بگردونیمش. خودمون قانون بذاریم .. یه جای رویایی اگه نشد همین ایران رو ترجیح میدم. جایی نفرستید منو. مرسی راستی به نظرم نظر سنجی مشکل اساسی داره .. الان یکی بخواد تو همین ایران فعلی خودمون بزاییده می شده مجبوره بزنه سایر کشورها؟! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ همه ی جای جهان سرای من است فرانسه خوبه امریکا هم خوبه سوئد هم خوبه و .. 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ کشورهای اروپا و آمریکای شمالی... 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ یک ضرب المثلی هست که میگه هر جا که ما نبودیم، اونجا خوبه.. فقط زمانی میشه گفت جایی برای زندگی بهتر از مکان فعلی زندگی هست که رفته باشی اونجا و زندگی کرده باشی و بعد بتونی قیاس کنی وگرنه صرف دیدن و شنیدن در مورد یک کشور نمیشه در موردش اظهار نظر کرد حتی مسافرت یک دو هفته ای به یک کشور هم نمیتونه وسیله سنجش مناسبی باشه .. شاید یک نفر به یک روستای دورافتاده مغولستان هم سفر کنه و فوق العاده بهش خوش بگذره چون اونجا براش یکجای نو با تجربیات بدیع است ولی اگه بنا باشه اونجا زندگی کنه براش مقدور نیست.. فقط زمانی میشه در مورد کشوری اظهار نظر کرد که ماهها و سالها اونجا زندگی کرده باشی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده