parisa.na 1558 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 من ایرانو از همه جابیشتردوست دارم ولی امکانات کشورهای پیشرفته آدمو وسوسه می کنه که ای کاش تواونجابه دنیااومده بود! 2
yade dirooz 1814 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 لیختن اشتاین ، لوکزامبورگ ، گرجستان ، سنگاپور ، اردن 2
Astraea 25354 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 فقط ایران..ایران عزیز و آزاد.....اما الان اصلا دوست ندارم که توی ایران واین مقطع زمانی هستم....کاش ایران اینجوری نبود.... اما بین کشورای دیگه عاشق فرانسه هستم.... 4
sara kia 3158 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 من که فرانسه رو از همه بیشتر دوست دارم. بعدش ایتالیا به خصوص ونیز، فکر کن آدم با قایق بره گردش دوست نداشتم تو هیچ دوره ای و هیچ زمانی تو ایران زندگی کنم. 3
yade dirooz 1814 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 دوست نداشتم تو هیچ دوره ای و هیچ زمانی تو ایران زندگی کنم. عالی... ---- بت ساختن از یک پادشاه قرنها پیش و ... توهمی بیش نیست ... (+ اینکه زندگی باستانی به چه درد میخوره آخه ؟ فکر کن مثلا یخچال نداری .... حالا موبایل و لپتاپ و اینترنت و فیلم و... که بماند ...) 1
sara kia 3158 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 عالی... ---- بت ساختن از یک پادشاه قرنها پیش و ... توهمی بیش نیست ... (+ اینکه زندگی باستانی به چه درد میخوره آخه ؟ فکر کن مثلا یخچال نداری .... حالا موبایل و لپتاپ و اینترنت و فیلم و... که بماند ...) اگر واقعا ما نواده های اون آدمایی بودیم که الان دارن برامون تصویر میکنن بعید میدونم که به حال امروز می رسیدیم 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 22 فروردین، 2015 اگه به دوس داشتن من بود که دوس داشتم به دنیا نمیومدم...هیچوقت... فرقی نمیکنه...هرجا باشم قطعا باید این حال میداشتم..."سرنوشت""تقدیر"خدا نوشته هرجور که خواسته.... 1
a.namdar 5908 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 یه جزیره کوچک وسط اقیانوس با طبیعت خوب و نهایتا 40 تا ساکن... که انقدر پرته هیچ کشوری براش مهم نباشه جزیره جزئی از خاکش باشه... خودگردان باشه هیشکی هم کار ب کارمون نداشته باشه... خودمون بگردونیمش. خودمون قانون بذاریم .. یه جای رویایی اگه نشد همین ایران رو ترجیح میدم. جایی نفرستید منو. مرسی راستی به نظرم نظر سنجی مشکل اساسی داره .. الان یکی بخواد تو همین ایران فعلی خودمون بزاییده می شده مجبوره بزنه سایر کشورها؟! 1
afshin18 11176 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 همه ی جای جهان سرای من است فرانسه خوبه امریکا هم خوبه سوئد هم خوبه و .. 1
استرالیا 2015 1461 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 یک ضرب المثلی هست که میگه هر جا که ما نبودیم، اونجا خوبه.. فقط زمانی میشه گفت جایی برای زندگی بهتر از مکان فعلی زندگی هست که رفته باشی اونجا و زندگی کرده باشی و بعد بتونی قیاس کنی وگرنه صرف دیدن و شنیدن در مورد یک کشور نمیشه در موردش اظهار نظر کرد حتی مسافرت یک دو هفته ای به یک کشور هم نمیتونه وسیله سنجش مناسبی باشه .. شاید یک نفر به یک روستای دورافتاده مغولستان هم سفر کنه و فوق العاده بهش خوش بگذره چون اونجا براش یکجای نو با تجربیات بدیع است ولی اگه بنا باشه اونجا زندگی کنه براش مقدور نیست.. فقط زمانی میشه در مورد کشوری اظهار نظر کرد که ماهها و سالها اونجا زندگی کرده باشی 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری