دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ به زندان قفس مرغ دلم چون شاد میگردد مگر روزی که از این بند غم آزاد میگردد طپیدن های دلها ناله شد آهسته آهسته رساتر گر شود این ناله ها فریاد می گردد... فرخی یزدی 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ مـــــــــــــــــرسی سحرناز بانوی قشنگم..بــــــــــه بـــــــــــــــه 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ مـــــــــــــــــرسی سحرناز بانوی قشنگم..بــــــــــه بـــــــــــــــه قلم درشت بود یکم مرکب اولش زیاد شد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :aghosh: 5 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ کار هنریتون زیاده پیام خصوصیتون بسته هست چندتا سوال سخت ازتون داشتم البته اگه بتونید جواب بدید 2 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ کار هنریتون زیاده پیام خصوصیتون بسته هست چندتا سوال سخت ازتون داشتم البته اگه بتونید جواب بدید مهندس شما به کار هنری علاقه داری؟به نظر من اگه علاقه ی زیادی به اینجور تاپیکا داری یه تاپیک مخصوص کارهای هنریت بزن ما حتما استقبال میکنیم 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ به زندان قفس مرغ دلم چون شاد میگردد مگر روزی که از این بند غم آزاد میگردد طپیدن های دلها ناله شد آهسته آهسته رساتر گر شود این ناله ها فریاد می گردد... فرخی یزدی خطتتون فوق العاده اس، تبریک میگم 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ مرررسي لحظات لذت بخشي تو تاپيكتون سپري شد 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ این خط هم تقدیم به دوستان گل نو اندیش عالی سحری، دست مریزاد خانومی البته سهم من جداس به واسطه نسبت فامیلیمون 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ به نظر من هرکی خطش خوبه و عالیه خدا هم خیلی بهش نظر مثبت داره . خطت عالیه عزیزم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ عالی سحری، دست مریزاد خانومی البته سهم من جداس به واسطه نسبت فامیلیمون مرسی آرام جونمممممممممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حتماااااااااااااااااااا.یه شعر خط خوشگل مینویسم مخصوص خودت:aghosh: به نظر من هرکی خطش خوبه و عالیه خدا هم خیلی بهش نظر مثبت داره .خطت عالیه عزیزم ممنون شهدخت جان لطف داری خانمی.:boos: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ عالی:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ فرصت شمار صحبت کز این دو راهه منزل چون بگذریم دیگر نتوان بهم رسیدن از جان طمع بریدن آسان بود ولیکن از دوستان جانی مشکل توان بریدن 9 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ بسیار عالی و زیبا و پر از احساس :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ بسیار عالی ... فقط یکم یه جاها میترسی، یکمم نقاشی میکنی همین .. ولی در کل عالیه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ بسیار عالی ... فقط یکم یه جاها میترسی، یکمم نقاشی میکنی همین .. ولی در کل عالیه مرسی حمید خان:icon_gol: یکم با مرکب مشکی مشکل دارم.جاهایی که مرکب نمیرسه مجبورم نقاشی کنم:icon_pf (34): با رنگی روون تر مینویسم 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی حمید خان:icon_gol: یکم با مرکب مشکی مشکل دارم.جاهایی که مرکب نمیرسه مجبورم نقاشی کنم:icon_pf (34): با رنگی روون تر مینویسم با سفید تست کن.. رو کاغذ مشکی .. خیلی باحاله 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ با سفید تست کن.. رو کاغذ مشکی .. خیلی باحاله سفید اصلا روون نیست.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده