دختر باران 18625 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان اینم چندتا از کارایی که میگن هنره! ادامه دارد.... 62 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ادامه دارد.... 57 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احسنت خیلی خط قشنگی دارید هنرمندید دخترباران اما چرم دوزی وکیف درست کردن یک کار هنری نیست هنر یعنی خلق آثاری متفاوت و بخشیدن روح از همین جهت کیف پول که هیچ روحی نداره که اسمشو بشه گذاشت کار هنری ولی کار چرمه دوزیتون هم قشنگه 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احسنتخیلی خط قشنگی دارید هنرمندید دخترباران اما چرم دوزی وکیف درست کردن یک کار هنری نیست هنر یعنی خلق آثاری متفاوت و بخشیدن روح از همین جهت کیف پول که هیچ روحی نداره که اسمشو بشه گذاشت کار هنری ولی کار چرمه دوزیتون هم قشنگه ممنونم.اوهوم.حق با شماست 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنونم.اوهوم.حق با شماست واقعا عالین ، بهتون تبریک میگم . میشه یه توضیحی واسه چرم دوزی بدی؟ خیلی ناز و قشنگن 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا عالین ، بهتون تبریک میگم . میشه یه توضیحی واسه چرم دوزی بدی؟ خیلی ناز و قشنگن مرسی عزیزم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرم کلاس نرفتم.خودم چرم خریدم و دوختم.اون قهوه ایه اولیشه.کیف دستی هم دوختم حالا فردا فرصت بشه میذارمشون. بعضی ها با الگو کار میکنن.من خودم مثلا 1 کیف ببینم از روش میدوزم.خودم هم بعضی چیزاشو خوشم نیاد تغییر میدم. 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرم کلاس نرفتم.خودم چرم خریدم و دوختم.اون قهوه ایه اولیشه.کیف دستی هم دوختم حالا فردا فرصت بشه میذارمشون. بعضی ها با الگو کار میکنن.من خودم مثلا 1 کیف ببینم از روش میدوزم.خودم هم بعضی چیزاشو خوشم نیاد تغییر میدم. افرین افرین ، خیلی زیبان .خیلی ممنون لطف میکنی بزاری . من خیلی دوس دارم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دست بندهای بافتنی(البته خودم نمیپوشم)دوس نمیدارم 34 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دست بندهای بافتنی(البته خودم نمیپوشم)دوس نمیدارم یکم با فاصله بیشتر ازش عکس میگرفتی دخترم تا تار نیوفته.. کارهات قشنگه آدم اگه از هنرش لذت نبره پس برای چی خلقش میکنه؟ 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکم با فاصله بیشتر ازش عکس میگرفتی دخترم تا تار نیوفته..کارهات قشنگه آدم اگه از هنرش لذت نبره پس برای چی خلقش میکنه؟ آخه نمیدونستم از نزدیک بندازم تار میشه:icon_pf (34): لذت میبرم.وقتی آماده میشن حس خوبی دارم.اما کلا به جز ساعت چیزی به دستم نمیبندم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسیار زیبا بودند سحر جان.......دستت درد نکنه........ از خطاطی زیبایتان بسی لذت بردیم.......موفق باشی گلم........ 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسیار زیبا بودند سحر جان.......دستت درد نکنه........ از خطاطی زیبایتان بسی لذت بردیم.......موفق باشی گلم........ :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
سامره حاجیان 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ سلام عزیزم خیلی خط زیبایی دارید .به نظر من شما هنرمند هستید .واقعا عالی بود کارات. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ سحر؟:vahidrk: تو که اینهمه هنر داری،چرا ازین چیزی خوشکل برا من آماده نمیکنی که بهم هدیه بدی؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ سلام عزیزم خیلی خط زیبایی دارید .به نظر من شما هنرمند هستید .واقعا عالی بود کارات. ممنون خانمی لطف داری.هنرمند که نه ولی هنر رو دوس دارم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ سحر؟:vahidrk:تو که اینهمه هنر داری،چرا ازین چیزی خوشکل برا من آماده نمیکنی که بهم هدیه بدی؟:vahidrk: چشممممممم.چی دوس داری؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ چشممممممم.چی دوس داری؟ هرچی درست کنی من دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ هرچی درست کنی من دوست دارم چشم خانمی قابلوتو ندارن.همه اش برای تو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ چشم خانمی قابلوتو ندارن.همه اش برای تو ایطوری فایده نداره واقعنی بهم بده 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ ایطوری فایده ندارهواقعنی بهم بده هر موقع اومدی شهرمون چشم.نشدم برات پست میکنم.خوب شد؟راضی شدی؟البته کیف پولا همش به فروش رفنته هاااااااا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده