Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ هر موقع اومدی شهرمون چشم.نشدم برات پست میکنم.خوب شد؟راضی شدی؟البته کیف پولا همش به فروش رفنته هاااااااا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کیف نمیخوام از همین جینگیل میکنگیلیا مث دستبندات میخوام 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ کیف نمیخواماز همین جینگیل میکنگیلیا مث دستبندات میخوام چشم.البته من خودم از اینا دوس ندارم.اینا هم یه دفه برادرم برای گردن اسبش میبافت من ازش یاد گرفتم بافتم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ چشم.البته من خودم از اینا دوس ندارم.اینا هم یه دفه برادرم برای گردن اسبش میبافت من ازش یاد گرفتم بافتم:icon_pf (34): بی تلبیت من اسبم؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ بی تلبیت من اسبم؟ نهههههه.تو فرشته اییییییییی اسپم نکن تو کارای هنری دختر باران 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ نهههههه.تو فرشته اییییییییی اسپم نکن تو کارای هنری دختر باران دلم خواست باشه دیگه اسپم نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ بابا هنرمند خیلی هنرمندی خوش به حال ما از شوخی گذشته عالی بودن کارات عالی دختر رین 2 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ Sie sind sehr schön... Vielen Dank für ihre muhe..toll:w16: ساعت 1 به بعد من آلمانی م گل می کنه "ترجمه: خیلی قشنگن...ممنون از زحماتت...عالی" 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ بابا هنرمند خیلی هنرمندی خوش به حال ما از شوخی گذشته عالی بودن کارات عالی دختر رین ممنوننظر لطفتونه Sie sind sehr schön... Vielen Dank für ihre muhe..toll:w16:ساعت 1 به بعد من آلمانی م گل می کنه "ترجمه: خیلی قشنگن...ممنون از زحماتت...عالی" این آلمانی بود؟چقد سخته.لدفن 1 به بعد با من صحبت نکنیدممنون دوست عزیز 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ واقعا عالین ، بهتون تبریک میگم . میشه یه توضیحی واسه چرم دوزی بدی؟ خیلی ناز و قشنگن مرسی عزیزم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرم کلاس نرفتم.خودم چرم خریدم و دوختم.اون قهوه ایه اولیشه.کیف دستی هم دوختم حالا فردا فرصت بشه میذارمشون. بعضی ها با الگو کار میکنن.من خودم مثلا 1 کیف ببینم از روش میدوزم.خودم هم بعضی چیزاشو خوشم نیاد تغییر میدم. سحر جون تاپیک آموزششو نمیزنی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سحر جون تاپیک آموزششو نمیزنی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه نمیدونم چجوری آموزشش بدم:icon_pf (34):.یکی بچه ها تاپیک زده بود تو همین تالار هنر اگه دوست داری بدوزی بگو تا کمکت کنم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ بادیدن هنرتون وسوسه شدم دوباره برم سراغ خوشنویسی... سرشار از آرامشه این کار... تبریک میگم زیبامینویسید وزیبا کارمیکنید(برای چرم) 3 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ این آلمانی بود؟چقد سخته.لدفن 1 به بعد با من صحبت نکنیدممنون دوست عزیز بله آلمانی بود :icon_pf (34): چشم... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ سحر جون تاپیک آموزششو نمیزنی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عزیزم اینجا [h=3]آموزش چرم دوزی[/h]آموزشش هست . باهاش همکاری کنید تا ادامه بده . سحر جون هم میتونه کمکتون کنه. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ این خط خودتههههههههههههههه؟؟؟؟ بابا هنرمند خطاط احمد اریا منش امین زند میرزا رضی اذربایجانی مرسییی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ این خط خودتههههههههههههههه؟؟؟؟بابا هنرمند خطاط احمد اریا منش امین زند میرزا رضی اذربایجانی مرسییی:hapydancsmil: آوره خط خودمه.ممتازمده ساله کار میکنم خجالت آوره:icon_pf (34):البته به قول استادم حساب کنم رو هم رفته یک سال رفتم کلاس.اما ده ساله شروع کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما هم که خوشنویسی کار میکنی خطتو بذار صفحه اول هم هست چند تایی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ آوره خط خودمه.ممتازمده ساله کار میکنم خجالت آوره:icon_pf (34):البته به قول استادم حساب کنم رو هم رفته یک سال رفتم کلاس.اما ده ساله شروع کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما هم که خوشنویسی کار میکنی خطتو بذار صفحه اول هم هست چند تایی 15 ساله کار نکردم منم مینوشتم ... یاد جونیها بخیر مگه این عصر دیجیتال میزاره ادم بنویسه خیلی داریم به دلمون ظلم میکنیم خداییش الان بوی مرکب و جیر جیر قلم رو کاعذ و پخش دونه های کوچیک مرکب روی کاغذ یادم افتاد هیییییییییی بنویس تا میتونی بنویس بارون گل و هنرمند خودمون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده