Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در کشور نروژ زندانی وجود دارد که به احتمال زیاد پس از آشنایی با آن تصور شما به طور کل در مورد زندان تغییر خواهد کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، با شنیدن واژه ” زندان ” ما به یاد مکانی تاریک و نمور خواهیم افتاد که پر از افراد مجرمی است که در حال گذراندن دوران محکومیت خود هستند. به شکل کلی زندان ها از نظر ظاهری مکان های مناسبی برای گذران زمان نیستند و بسیاری نیز معتقد هستند که این گونه فضاها باعث می شود تا افراد مجرم پس از آزادی از زندان به سمت خلاف کاری نروند. اما ظاهرا مسئولین در کشور نروژ به گونه ای دیگر فکر می کنند. زندان «باستوی» واقع در جزیره ای در نزدیکی شهر «اسلو» در نروژ عنوان بهشت مجرمان را گرفته است. ۱۱۵ زندانی این زندان نه در سلول هایی با در های فلزی بلکه در کلبه هایی چوبی با رنگ های زیبا زندگی می کنند و در طول روز به ماهیگیری، شنا، بازی تنیس می پردازند و فقط اجازه ندارند از این جزیره زیبا خارج شوند. البته باید گفت که اکثر زندان های کشور نروژ نیز دارای استانداردهای بالای رفاهی هستند و به نظر این حرکت لااقل در جامعه نروژی نتیجه مثبتی داشته است. بر اساس آمار در کشور آمریکا نزدیک به ۴۳ درصد از متهمین که به زندان می روند دوباره به سمت خلاف کاری رفته و به زندان می افتند. اما این آمار برای کشور نروژ با توجه به سیستم متفاوتش تنها ۱۶ درصد است. نکته جالب دیگر در مورد این زندان این است که بخش عمده ای از انرژی مورد نیاز این مجموعه از طریق باطری های خورشیدی تامین شده و بخش زیادی از مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته در این زندان نیز توسط خود محکومین کشت می شود. 47 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگما کسی از زندگی سیر نشده بیاد با من بره اونجا من بکشمش 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برم نروژ یک نفر رو در حد مرگ بزنم دوتا فحش هم به رئیس جمهرشون بدم برم برای خودم تو بهشت !!!:gnugghender: 14 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از ویلای ما امکاناتش بیشتره.... 10 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه جوری میشه زندانیه این زندان شد؟؟؟؟؟؟؟:ws38: 12 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه وسوسه کننده میگما کسی از زندگی سیر نشده بیاد با من بره اونجا من بکشمش چرا سایت اینقد داغونه نقل قول مامیمو میگیرم مال یکی دیگه میاد عرضم به حضورتون من با هادی ناصح میخوایم بریم این زندان متهم به شلیک تیر پای با استعدادهای سایت هستیم :hapydancsmil: هادی بیا تا رزرف نشده بریم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز جان بعد اینا خلاف کارها چطوری ؟از اینکه کار خلاف انجام دادن پشیمون میشن؟؟ من زندان نروژ رو میخوام 10 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای رفتن به همچنین زندانی لیاقت میخواد.َژنتیک درست حسابی میخواد.ما همون لیاقتمون سیاه چال هست 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز جان بعد اینا خلاف کارها چطوری ؟از اینکه کار خلاف انجام دادن پشیمون میشن؟؟ من زندان نروژ رو میخوام جاوید همرا منو هادی بیا میگیم اینم همدستمون بود اقا ما 3 جا را رزرف کردیم نه اصن 4 تا مامیی هم میخواد بیات به جرم دزدی برا عمل مماغ 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا این زندانا مختلطه؟ طمع رو ببین دعا کن نصیبت بشه بعد مختلطشو بخوااااااااااااااااااااااااااه 7 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طمع رو ببین دعا کن نصیبت بشه بعد مختلطشو بخوااااااااااااااااااااااااااه آخه با توجه به تصاویر مربوطه ،اگر چندتایی هم ازین دختران مو طلائی وزیبا روی بلاد کفر اونجا باشن ،دیگه تفاوتی با بهشت وعده داده شده نداره:gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه با توجه به تصاویر مربوطه ،اگر چندتایی هم ازین دختران مو طلائی وزیبا روی بلاد کفر اونجا باشن ،دیگه تفاوتی با بهشت وعده داده شده نداره:gnugghender: ماشالله به این اشتهااااااااااااااااااااا:icon_pf (34): بذار منو هادی بریم به مسئولینشون میگم رفاه کمه چن تا از اون دخمل مو بورا هم برا سری بعدمون اماده کنین 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببینید تو واقعیت چجوری زندگی میکنن که این زندانشونِ. اینجور زندان ها تو یه کشوری مثل همون نروژ، سوئیس و ... جواب میده. زندگی در ایده آل ترین حالتش جریان داره. حتی تو آمریکا هم همچین زندانی نمیتونه باشه. فقط همین کشورهای حوزه اسکاندیناوی که واقعاً بهشتیه برای زندگی. زندان هاشون رو با ما مقایسه کنید به همون میزان شهرها و جوامعشون هم از ما بهتره. وضعیت زندانهاشون از وضعیت شهرها و زندگی خیلی از ماها بهتره. اگر همچین زندانی تو ایران باشه (مثلاً) من تحصیل کرده جامعه و خیر سرم مهندس اولین نفرم که خلاف میکنم تا برم توش و یه زندگی راحتی رو شروع کنم. 10 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من از نظر بچه ها بیشتر تعجب کردم تا این زندانه خدایا وضع ما چطور شده و به کجاها رسیدیم که بروبچ ما همه طالب این زندانه شدن.در حالیکه تو همون نروژ آمار زندانی هایی که دوباره خلاف میکنن فقط 16 درصده. خدا آخرو عاقبت مارو ختم بخیر کنه. 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببینید تو واقعیت چجوری زندگی میکنن که این زندانشونِ.اینجور زندان ها تو یه کشوری مثل همون نروژ، سوئیس و ... جواب میده. زندگی در ایده آل ترین حالتش جریان داره. حتی تو آمریکا هم همچین زندانی نمیتونه باشه. فقط همین کشورهای حوزه اسکاندیناوی که واقعاً بهشتیه برای زندگی. زندان هاشون رو با ما مقایسه کنید به همون میزان شهرها و جوامعشون هم از ما بهتره. وضعیت زندانهاشون از وضعیت شهرها و زندگی خیلی از ماها بهتره. اگر همچین زندانی تو ایران باشه (مثلاً) من تحصیل کرده جامعه و خیر سرم مهندس اولین نفرم که خلاف میکنم تا برم توش و یه زندگی راحتی رو شروع کنم. به قول دوستان چیزایی که واسه ما ارزوست واسه اونا خاطرست و خداوند انسانها را یکسان افرید ... عدالت و برابری؟ بدون هدف و پوچ به دنیا امدیم و پوچ از دنیا خواهیم رفت 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده