آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونستم ولی نخواستم هویتش رو برملاء کنم اونا که شغل نیستن......همه میدونیم اونا چی هستن فعلا که میبینی اینجا شغل مهم نیست پول مهمه والا الان به منشی میگن رئیس دفتر و مهندس مدرکشم که سیکلمه 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فعلا که میبینی اینجا شغل مهم نیست پول مهمه والا الان به منشی میگن رئیس دفتر و مهندس مدرکشم که سیکلمه آره فقط تو بین مردم ما این مرام هست و پول ارزشش از یه انسان منظورم از یه انسان واقعی،بیشتره که اینم تقصیر ماهاست 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره فقط تو بین مردم ما این مرام هست و پول ارزشش از یه انسان منظورم از یه انسان واقعی،بیشتره که اینم تقصیر ماهاست جاوید من خیلی شاهکار کنم تلاش کنم خودم یه انسان واقعی باشم ، شمام همینطور ولی ما نمیتونیم همه مردم رو تبدیل به انسان واقعی کینم بعضیا واقعا خوی انسانی ندارن . همشم تقصیر ماها نیست ، تقصیر کسایی هم هست که انسانها رو گرسنه میزارن تا انسانها همیشه دست بوسشون باشن ،ادما به حدی میرسن که همه چیز میشه پول ، که وقتی وعده ی یه چیزی ناچیز بهشون میدن انگار دنیا رو دادن و بدون توجه به نتیجه و عاقبت هر کاری رو میکنن ... افسوس بر مردم ... افسوس ... 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جاوید من خیلی شاهکار کنم تلاش کنم خودم یه انسان واقعی باشم ، شمام همینطور ولی ما نمیتونیم همه مردم رو تبدیل به انسان واقعی کینم بعضیا واقعا خوی انسانی ندارن . همشم تقصیر ماها نیست ، تقصیر کسایی هم هست که انسانها رو گرسنه میزارن تا انسانها همیشه دست بوسشون باشن ،ادما به حدی میرسن که همه چیز میشه پول ، که وقتی وعده ی یه چیزی ناچیز بهشون میدن انگار دنیا رو دادن و بدون توجه به نتیجه و عاقبت هر کاری رو میکنن ... افسوس بر مردم ... افسوس ... یارانه ها دقیقاً موافقم با حرفت ولی تقصیر ما چیست نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یارانه ها دقیقاً موافقم با حرفت ولی تقصیر ما چیست نمیدونم گناه ما ناخواسته متولد شدنه، تولدی که نه از دلیلش نه از هدفش نه از اولش نه از اخرش خبر نداریم و نمیدونیم چی به چی شد ، به کجا میریم ، نمیتونیم اونطور که میخوایم زندگی کنیم ، نمیتونیم واسه خودمون و خواسته ی خودمون زندگی کنیم ، نمیتونیم حرف دل و حقیقت رو بزنیم ، نمیتونیم اونطور که میخوایم کار کنیم ، نمیتونیم تشکیل زندگی بدیم ... ما نمیتونیم نفس بکشیم و این نهایت ظلمه ... پس تولد ناخواسته یه ظلمه واقعا فک میکنی خونواده ها وقتی میخوان یه فرزند متولد شه به چیزایی که ما الان فک میکنیم فک کردن؟ مطمئنم هرگز . ما ناخواسته تو این دنیا و زندگی گیر افتادیم . ما ناخواسته عذاب میکشیم 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جاوید جان ماها نمی تونیم دلال باشیم چون برای دلال بودن باید خیلی چیزهارو زیر پا بزاریم و ازش بگذریم که ماها نمی تونیم مخصوصا خطه ما که غیرت و تعصبشون به این چیزها اجازه نمیده ولی یه کاری هم میشه توی این مملکت انجام داد که خیلی هم راحته با یه رئیس بانکی رفیق فاب میشی یه وام میلیاردی میگیری و یه خورده هم به خودش میدی در حد همون میلیارد تا آخر عمرت با خوشی زندگی میکنی رئیس بانک هم کاری میکنه که دیگه نیازی به باز پرداخت وامت نباشه به همین راحتی ، به همین خوشمزه گی 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جاوید جان ماها نمی تونیم دلال باشیم چون برای دلال بودن باید خیلی چیزهارو زیر پا بزاریم و ازش بگذریم که ماها نمی تونیم مخصوصا خطه ما که غیرت و تعصبشون به این چیزها اجازه نمیده ولی یه کاری هم میشه توی این مملکت انجام داد که خیلی هم راحته با یه رئیس بانکی رفیق فاب میشی یه وام میلیاردی میگیری و یه خورده هم به خودش میدی در حد همون میلیارد تا آخر عمرت با خوشی زندگی میکنی رئیس بانک هم کاری میکنه که دیگه نیازی به باز پرداخت وامت نباشه به همین راحتی ، به همین خوشمزه گی بسوزه پدر تجربه وحید جان شوخی کردم بله برای دلالی باید یه شخصیت کاملاً کثیف داشته باشی و بنظر من کسی که روی سفره پدر مادرش بزرگ شده و نون خورده اینکاره نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی من اگه همین الان یه میلیارد (همین الان ها نه فردا ) داشتم حتما سراغ دلالی می رفتمانقده ایده دارم سارا حالا که نداری بس برو سراغ یه چیه دیگه نه وقت خودت رو تلف کن نه ما رو 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی من اگه همین الان یه میلیارد (همین الان ها نه فردا ) داشتم حتما سراغ دلالی می رفتمانقده ایده دارم فدات بشم سارا ،من اگه یه میلیارد میداشتم میزاشتم بانک ماهانه سودشو میخوردم حال میکردم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلالی رو یکی تعریف کنه لطفا 3 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در یک کلام شغل شریف دلالی متاسفانه دقیقا همینه 2 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلالی رو یکی تعریف کنه لطفا دلالی از نظر من تو همه چیزه مربوط به یه کالا یا شیئ خاص نیست درواقع مختصر ومفید بخوام بگم یجور کلاه گذاشتنه مدرنه 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلالی از نظر من تو همه چیزه مربوط به یه کالا یا شیئ خاص نیستدرواقع مختصر ومفید بخوام بگم یجور کلاه گذاشتنه مدرنه این که از یه دست بخری به یه دست دیگه بفروشی چه کلاهبرداری میتونه باشه؟ میتونید بیشتر منظورتونو توضیح بدین؟ 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسوزه پدر تجربه وحید جان شوخی کردم بله برای دلالی باید یه شخصیت کاملاً کثیف داشته باشی و بنظر من کسی که روی سفره پدر مادرش بزرگ شده و نون خورده اینکاره نمیشه ولی من دیدم کسی ک رو سفره ننه باباش نون خورده و اینکاره شده.......... شما فکرشو بکن ی ادمی ک همه شهر میشناسنش و کارمند بانک هس چجوری تونسته تو ی شهر کوچیک ی میلیارد ب جیب بزنه...(البته بزرگش کردن بیچاره 90 میلیون دزدیده) و یا کسی ک کارمند بانک هس بعد از کارهای زیادی ک واسه مردم کرده و اعتمادشونو جلب کرده ,پولای هنگفتی ک از مردم گرفته رو ب جیب بزنه تازه بعد از این کارش اخراج هم نشه و تنها کاری ک مدیران و مسئولین انجام میدن انتقال این فرد ب شهر دیگه ای باشه........(حتما ب دردشون میخوره) البته اینا دلال نبودن......کارمند رسمی دلالی هستن اینا نمونه کوچیکی از افراد عادی هست......تقریبا این مسایل واسه مردم دیگه هظم شده اس:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلالی رو یکی تعریف کنه لطفا دلالی یعنی مشاوره دادن و معرفی مشتری و فروشنده و یا مشتری و ارائه دهنده کالا و خدمات و انجام تشریفات معامله . اگر معامله به مشاوره و معرفی دلال صورت گرفته باشه ،دلال بایستی دست مزد بگیره.معمولا دلالها صاحب کالا و خدمات نیستندو فقط واسطه هستند. انواع مشاغل دلالی:آژانسهای هواپیمائی،آژانسهای تاکسی تلفنی،آژانسهای توریستی،تعاونی های اتوبوسهای مسافرتی،آژانس املاک.... 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلالی یعنی مشاوره دادن و معرفی مشتری و فروشنده و یا مشتری و ارائه دهنده کالا و خدمات و انجام تشریفات معامله . اگر معامله به مشاوره و معرفی دلال صورت گرفته باشه ،دلال بایستی دست مزد بگیره.معمولا دلالها صاحب کالا و خدمات نیستندو فقط واسطه هستند. انواع مشاغل دلالی:آژانسهای هواپیمائی،آژانسهای تاکسی تلفنی،آژانسهای توریستی،تعاونی های اتوبوسهای مسافرتی،آژانس املاک.... درسته من ازین جهت این سوال و مطرح کردم چون اکثر نظر های بچه ها رو که میخوندن دیدم تصویر خوبی از دلالی ندارن تو ذهنشون مثلا می گفتن که سر سفره پدر و مادرش بزرگ نشده یا باید خیلی چیزای انسانی رو زیر پا گذاشت تا دلال شد و ازین قبیل صحبت ها... من هیچ نوع کلاهبرداری توش نمیبینم همین شغلایی که خودتون نام بردین مثال های خوبی هستن مرسی مهرداد جان 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درسته من ازین جهت این سوال و مطرح کردم چون اکثر نظر های بچه ها رو که میخوندن دیدم تصویر خوبی از دلالی ندارن تو ذهنشون مثلا می گفتن که سر سفره پدر و مادرش بزرگ نشده یا باید خیلی چیزای انسانی رو زیر پا گذاشت تا دلال شد و ازین قبیل صحبت ها...من هیچ نوع کلاهبرداری توش نمیبینم همین شغلایی که خودتون نام بردین مثال های خوبی هستن مرسی مهرداد جان البته بچه ها هم کمی حق دارن .معمولا ذهنشون میره به سمت افرادی که با واسطه گری و احتکار مثلا پیاز میخرن کیلویی 200 تومن و بعد میفروشن کیلویی2000 تومن .یا با زبون بازی یه ماشین دربو داغونو به عنوان ماشین نو میفروشن. بنظرم اینجا کمی خلط مبحث شده . در عصر حاضر دلالی یه شغل ضروریه . بستر نامناسب باعث بوجود اومدن فساد دراین پیشه شده. فاسد بودن بعضی افراد در بعضی مشاغل دلیل بر فاسد بودن اون شغل یا پیشه نیست.مثلا یه مهندس هم میتونه در کار خودش فاسد باشه .... 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی من دیدم کسی ک رو سفره ننه باباش نون خورده و اینکاره شده.......... شما فکرشو بکن ی ادمی ک همه شهر میشناسنش و کارمند بانک هس چجوری تونسته تو ی شهر کوچیک ی میلیارد ب جیب بزنه...(البته بزرگش کردن بیچاره 90 میلیون دزدیده) و یا کسی ک کارمند بانک هس بعد از کارهای زیادی ک واسه مردم کرده و اعتمادشونو جلب کرده ,پولای هنگفتی ک از مردم گرفته رو ب جیب بزنه تازه بعد از این کارش اخراج هم نشه و تنها کاری ک مدیران و مسئولین انجام میدن انتقال این فرد ب شهر دیگه ای باشه........(حتما ب دردشون میخوره) البته اینا دلال نبودن......کارمند رسمی دلالی هستن اینا نمونه کوچیکی از افراد عادی هست......تقریبا این مسایل واسه مردم دیگه هظم شده اس:icon_pf (34): دققققققققققیقا:icon_pf (34): یه فردی از فامیل هامون! یه شرکتی زده بود بعد 3-4 سال برامون توضیح داد چیه! چون کارمند بانکه کارایی که مردم وقت نمیکنن انجام بدن مثل گرفتن وام رو انجام میده و به یاری بندگان خدا اعم از روسای شرکت ها پولدارهای طمع کار و ... میشتابه اونوقت بچه های مردم واسه دو قرون وام ازدواج 10 سال معطلن یعنی من عاشق این حس نوع دوستی بعضی کارمندا هستم 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درسته من ازین جهت این سوال و مطرح کردم چون اکثر نظر های بچه ها رو که میخوندن دیدم تصویر خوبی از دلالی ندارن تو ذهنشون مثلا می گفتن که سر سفره پدر و مادرش بزرگ نشده یا باید خیلی چیزای انسانی رو زیر پا گذاشت تا دلال شد و ازین قبیل صحبت ها...من هیچ نوع کلاهبرداری توش نمیبینم همین شغلایی که خودتون نام بردین مثال های خوبی هستن مرسی مهرداد جان هادی دلال چه کار مفیدی روی کالا یا خدمات انجام میده؟ چرا باید جنسو ده برابر قیمت خریدش بفروشه؟ چرا نباید نظارتی هم روش باشه؟ دلالا صنف دارن؟اتحادیه دارن؟قانون دارن؟ چرا باید یه کاری کنن همین دلالا که نه تولید کننده سود کنه نه مصرف کننده؟ کلاهبرداری هم نباشه یه شغل کاملا کاذبه که نبودش هزار برابر بهتر از بودنشه. احتکار و گرونفروشی ریشش همین دلال بازیاس دیگه،نه تولید کننده که. غیر اینه؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده