Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دورد دوستان.. چند سالی هست که از صدقه سری برخی مسئولین زحمتکش :th_scratchhead:که در عرصه مدیریت دارن تاخت و تاز میکنن صنعت کشور بطور اسف باری رکود کرده :w888: و کم کم داره برخی از کارخانجات که داشتن با چنگ و دندون با گرونی ها مبارزه میکردن درشون بصورت خیلی رسمی داره تخته میشه که جا داره بنده به نوبه خودم به مدیران با لیاقت کشور عزیزمون ایران تبریک ویه خسته نباشید بگم ......واقعاً هیچ بلای طبیعی قادر به تخریب این چنینی نبود که شماها با تلاش شبانه روزی خودتون اقتصاد رو افتضاح فلج کردین .. داشتم به این فکر میکردم دلالی بهترین شغلی که تو ایران جواب میده......نه مالیات داره نه عوارض نه هزاران کوفت و زهرمار دیگه...بهت چهار تا دکتر و مهندس هم میچسبونن و آدمی همچون دلالها مثل این حیوان بسیار بسیار زحمت کش که همیشه وظیفش باربردنه، خوشحال میشن (بله درست حدس زدید منظورم به جیگر(شخصیت فیلم کلاه قرمزی) بود!) چرا در جوامعی همچون کشور ما دلالی بهتر از همه شغلها جواب میده؟؟ خصوصاً این دلالهای که با بعضی از این جیگر زادها=آقا زادها هم در ارتباط هستن و به راحتی میتونن حکم رانی کنن.... واقعاً برام سواله؟؟!!! چرا؟؟ 28 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در یک کلام شغل شریف دلالی در یه کلام شغل شریف دلالی چی؟ ایمان جان منم میدونم شریفه خیلی هم شریف ولی چرا؟؟ 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایمان جان منم میدونم شریفه خیلی هم شریف ولی چرا؟؟ چون هیچ کس سر جاش نیست و نبااااااااااااااااااااااید هم باشه به همین دلیل نیازه افرادی این وظیفه خطیر رو به جون بخرن حالا تو فوتباله تو سیاسته تو هر کوفتی! :whistle: 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چون هیچ کس سر جاش نیست و نبااااااااااااااااااااااید هم باشه به همین دلیل نیازه افرادی این وظیفه خطیر رو به جون بخرن حالا تو فوتباله تو سیاسته تو هر کوفتی! :whistle: کاملاً درسته تو مهره های شطرنج رو اشتباه بچینی که نمیتونی بازی کنی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در یه کلام شغل شریف دلالی چی؟ ایمان جان منم میدونم شریفه خیلی هم شریف ولی چرا؟؟ اسمش مهدی بید جاوید جان شغل با درامد میخوای شغل شریف روضه خونی و طلبگی و ... خیلی هم توش پوله و آزادی و .... 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چون دغل بازی وزیر آبی رفتن واسه هرکاری تو کشور ما لازمه یه عده از استعدادای وافرشون تو دودوزه بازی وپشت هم اندازی استفاده میکنن و بعضی کارا رو بهتر از من و شمای بی استعداد تو این امر انجام میدن اینجوری میشه که تو امور مختلف میشن واسطه و دلال چون بهتر بلدن کار و با دغل بازی پیش ببرن اتفاقا مائم با طیب خاطر به بعضیاشون حق الزحمه هم میدیم یه عدشونم البته نیاز به حقالزحمه من وشما ندارن خودشون گلیمشونو خوب از آب بیرون میکشن! 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جاوید جان حیف که نمیشه اسمش رو گفت والا می گفتم فقط بگم اسمش رو بد کردن که دست رو دست زیاد نشه تازه از اون بالا بالاها که کفتر میاد بیشتر میتونی این چیزارو ببینی هرچند که نیاز به گفنتش نیست خود استادی و نا گفته هارو بهتر از من می دونی 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسمش مهدی بید جاوید جان شغل با درامد میخوای شغل شریف روضه خونی و طلبگی و ... خیلی هم توش پوله و آزادی و .... میدونستم ولی نخواستم هویتش رو برملاء کنم اونا که شغل نیستن......همه میدونیم اونا چی هستن 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چون دغل بازی وزیر آبی رفتن واسه هرکاری تو کشور ما لازمه یه عده از استعدادای وافرشون تو دودوزه بازی وپشت هم اندازی استفاده میکنن و بعضی کارا رو بهتر از من و شمای بی استعداد تو این امر انجام میدن اینجوری میشه که تو امور مختلف میشن واسطه و دلال چون بهتر بلدن کار و با دغل بازی پیش ببرن اتفاقا مائم با طیب خاطر به بعضیاشون حق الزحمه هم میدیم یه عدشونم البته نیاز به حقالزحمه من وشما ندارن خودشون گلیمشونو خوب از آب بیرون میکشن! پاراگرف اول رو گرفتم بعدی رو نه منظورت کدوم دسته از افراد که ما بهشون حق الزحمه میدیم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جاوید جان حیف که نمیشه اسمش رو گفت والا می گفتم فقط بگم اسمش رو بد کردن که دست رو دست زیاد نشه تازه از اون بالا بالاها که کفتر میاد بیشتر میتونی این چیزارو ببینی هرچند که نیاز به گفنتش نیست خود استادی و نا گفته هارو بهتر از من می دونی بله میدونم لزومی به گفتن اسم نیست!! چه خوب بود ما هم دلال میتونستیم باشیم 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ البته دلالی یک شغله. با افزایش جمعیت و توسعه شهرنشینی برای ایجاد ارتباط و اتصال مشتری با ارائه دهنده بعضی محصولات و خدمات وجود دلالها ضروری شده.وجود آژانسها و دلالها برای تمرکز و مشخص شدن و شناخت مراجعه برای بازار ضروری شده. به ویژه در سطح بین المللی و برای بازاریابی فروش. دلال حکم معرفی کننده مشتری و فروشنده رو داره. مشاوره میده و تا حدی ضمانتگر هستش و بخشی از مراحل قانونی معامله رو انجام میده ودست مزد میگیره. اما در کشور ما بخاطر رانت خواری،باند بازی ،اقتصاد بیمار و مریض و بستر مناسب برای دغل بازی،دلالی تبدیل شده به یه شغل کلاه برداری که خیلیاشون از راه حیله گری ارتزاق میکنن. ولی خب توجیه خیلی خوبی هم شده برای آقایون که بالا رفتن قیمتها و تورمو بندازن گردن دلالها!!! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ البته دلالی یک شغله.با افزایش جمعیت و توسعه شهرنشینی برای ایجاد ارتباط و اتصال مشتری با ارائه دهنده بعضی محصولات و خدمات وجود دلالها ضروری شده.وجود آژانسها و دلالها برای تمرکز و مشخص شدن و شناخت مراجعه برای بازار ضروری شده. به ویژه در سطح بین المللی و برای بازاریابی فروش. دلال حکم معرفی کننده مشتری و فروشنده رو داره. مشاوره میده و تا حدی ضمانتگر هستش و بخشی از مراحل قانونی معامله رو انجام میده ودست مزد میگیره. اما در کشور ما بخاطر رانت خواری،باند بازی ،اقتصاد بیمار و مریض و بستر مناسب برای دغل بازی،دلالی تبدیل شده به یه شغل کلاه برداری که خیلیاشون از راه حیله گری ارتزاق میکنن. ولی خب توجیه خیلی خوبی هم شده برای آقایون که بالا رفتن قیمتها و تورمو بندازن گردن دلالها!!! جالب فقط میگن دلالها.....بابا اسمش رو با آدرسش رو بگید من خودم میرم خفشون میکنم.... آخه تقصیر ندارن چون همشون به نوعی دلال هستن و نمیشه آدرس این همه دلال رو به دیگران بدی 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جالب فقط میگن دلالها.....بابا اسمش رو با آدرسش رو بگید من خودم میرم خفشون میکنم.... آخه تقصیر ندارن چون همشون به نوعی دلال هستن و نمیشه آدرس این همه دلال رو به دیگران بدی ای جاوید شیطون زندونه را دیدی میخوای بری ادم کشی 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای جاوید شیطون زندونه را دیدی میخوای بری ادم کشی نه بابا زندون چیه آدم بخاطر خفه کردن دیگران که زندون نمیره اسپم نکن که مجبور میشم اول تو رو خفه کنمااااااا 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جالب فقط میگن دلالها.....بابا اسمش رو با آدرسش رو بگید من خودم میرم خفشون میکنم.... آخه تقصیر ندارن چون همشون به نوعی دلال هستن و نمیشه آدرس این همه دلال رو به دیگران بدی مگه یادت نیست وقتی ارز گرون شد جمشید بسم الله رو معرفی کردن 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه یادت نیست وقتی ارز گرون شد جمشید بسم الله رو معرفی کردن آره جمشید بسم الله یادمه میدونی کی بود؟ یه جن بود اظهار نظر یکی مسئولین رده بالا بود یاد نیست کی ولی من خودم شنیدم خاک تو سرش 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا زندون چیه آدم بخاطر خفه کردن دیکرانکه زندون نمیره اسپم نکن که مجبور میشم اول تو رو خفه کنمااااااا جرمت سنگین تر شد که :icon_pf (34):تهدید به قتل در ملا عام و قصد و غرض به ارتکاب قتل اصن بمن چه برو همون سیا چال خومون :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جرمت سنگین تر شد که :icon_pf (34):تهدید به قتل در ملا عام و قصد و غرض به ارتکاب قتل اصن بمن چه برو همون سیا چال خومون :icon_razz: بابا حقوق اسپم نکن :vahidrk: بدلیل اسپم کردن در ملا عام و تهدید به سیاه چال تو باید بری زندان 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا حقوق اسپم نکن :vahidrk: بدلیل اسپم کردن در ملا عام و تهدید به سیاه چال تو باید بری زندان دخالت تو کار حقوق و قضا شما محکوم به غرامت مالی هستید همچنان توهین به مقام شامخ یک وکیل پایه یک به 3 روز زندان با اعمال شاقه:vahidrk: خودت که تمام تاپیکو اسپم بارون کردی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده