Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28::ws28: یه تابلویی تو اورژانس همه بیمارستانها هست واسه مقررات و این صوبتا نوشته کتک ردن کادر بیمارستان اهانت و توهین بهشون 70 ضربه شلاق داره --اینو بابام بهم نشون داد چون دقیق همه جا رو مطالعه میکنه میخواستم به دلیل تزریق بد پنی سیلین پرستاره رو لهش کنم---- خوبه مردک معتاد سعه صدر نشون داد وگرنه میگرفتنت.... ایرانه دیگه پارتی بازی غوغا میکنه دیگه یه حرفی زدم که طرف رو تو نطفه خفه کردم معتاد تو بیمارستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوشبختانه ما تو شهرمون پرسنل بیمارستان ها معتاد نیستن.شاید خیلی اعصاب نداشته باشن اما میشه تحملشون کرد.دو تا داد سرشون بکشی غر میزنن اما کارشونو انجام میدن.تجربه دارم ولی پارتی بازی رو هستم.عین خوره افتاده تو مملکت.والا ما که تو هفت آسمون یه ستاره که نه چراغ نفتی هم نداریم.نه سهمیه ای نه پارتی نه... بله خیلی جای تعجب نداره که اینجا ایرانه..........خب همین نداریم داریم نقدشون میکنیم دیگه اگه داشتیم که الان اینجا باید از این حرف ها نمیزدیم لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ والااین چیزاتومملکت ماعادی شده اگه نبینی بایدتعجب کنی 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا هم تو بیمارستانها معتاد نیستند پرسنلش ولی واقعا بعضی از مردم با توقعهای بیجاشون به پرسنل مخصوصا نگهبانها توهین میکنند.. کاری ندارم به برخورد بد افراد ولی خب اگه فقط خودتونو بذارید جای پرسنل میفهمید چقدر استرس دارند و باید همه جا رو کنترل کنند.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده