رفتن به مطلب

کدوم نوع مراسم عروسی رو ترجیح میدین؟ :-)

عمو سام

کدوم نوع مراسم عروسی رو ترجیح میدین؟  

28 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدوم نوع مراسم عروسی رو ترجیح میدین؟

ارسال های توصیه شده

من با حد وسط موافقم اول شب جدا برگذار بشه مذهبی ها یچی کوفت کنن برن بعدش مراسم روح بگیره

خو چرا مذهبی دعوت میکنی که کوفت کنه ؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

چه ربطی به مذهب داره اصلا؟!!!!!!!!!!

من مذهبی نیستم ولی اعتقاداتی دارم که حاضرنیستم زیر پابذارم.

منکه خودم کلا مخالف عروسیم.....اونم الان!!!!!!

عروسی جدارو واسه راحت بودن ترجیح میدم......

مختلط هیجان داره ولی میشینیم سنگین یه گوشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
خو چرا مذهبی دعوت میکنی که کوفت کنه ؟

چون بعضی هاشون فامیل خیلی نزدیکن نمیشه دعوت نکرد

البته من با مراسم عروسی مخالفم به نظرم زندگی مشترک باید با یه شب عالی شروع کرد که هنوز فکر نکردم به چجوری بودنش

• Like 2
لینک به دیدگاه
من با حد وسط موافقم اول شب جدا برگذار بشه مذهبی ها یچی کوفت کنن برن بعدش مراسم روح بگیره

اینجوری خطاب کردن مذهبی ها درست نیست. :-(

درسته آدم افراطی تو مذهبی و غیر مذهبی هست ولی حتی مختلط رو هم میشه داشت و لباس درست پوشید.

عروسی های مردم تو کردستان و شمال و اینا همش مختلطه، اما توش بی عفتی هم نیستش.

• Like 9
لینک به دیدگاه

درسته آدم افراطی تو مذهبی و غیر مذهبی هست ولی حتی مختلط رو هم میشه داشت و لباس درست پوشید.

بی عفتی یعنی چی؟ کی تو محیط عمومی بی عفتی میکنه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
بی عفتی یعنی چی؟ کی تو محیط عمومی بی عفتی میکنه؟

شما فکر میکنییی بی عفتی چیه :-؟

به نظرتون رابطه ای بین پوشش و عفت هم هستش؟

من اگه ندونم شما واژه عفت رو تو چی میدونی، چی بگمممم !! :-|

کی تو محیط عمومی بی عفتی میکنههه!! o_O

این فیلما که میاد بیرون پس چیه؟

عروسی مختلط توی مریوان و سنندج دیدی، مرد و زن با هم هستن ولی پوشش هاشون هم درست هستش نه خیلی بدن نما. :-(

• Like 3
لینک به دیدگاه

یکی از هم کلاسیام عروسی مختلط گرفتن خیلی داغون بود مراسم،اصلا انتظار نداشتیم.مختلط باشه خب،لباسا خیلی باز باشن خب،با عرض معذرت کم مونده بود چنتا مراسم پاتختی هم برگزار بشه همونجا،این دیگه جای بحث داشت.:banel_smiley_4:

ران پای عروس تو فیلما تو جمع معلوم بود،دیگه سطح مراسمو خودتون تصور کنین دیگه.:ws3:

چند روز دیگه هم مراسم عروسی دختر دایی مامانمه که مختلطه،فامیلای مادریشون که تجربه ی تلخی از مراسم عروسی یکی دیگه از خواهرای عروس که مختلط بود داشتن گفتن نمیان،خانواده ی ما هم که اصلا اهل لباسای باز پوشیدن نیستن تو جمع مردا.مامانمو دوتا از خاله هام و مادر عروس و جمعی از دختر عموهای عروس با چادر میشینن.:ws3:

چه عروسی بشه این عروسییییییییییییییییییییییی

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو فامیل و دوست، مراسم عروسی دعوت میشیم.

یه سری معتقدن عروسی باید جدا باشه و تو باشگاه باشه، مردا جدا و خانم ها جدا !!

یه سری هم معتقدن مرد و زن در این شب شادی باید باهم باشن و نباید جداشون کرد.

شاید باز یه عده بگن به ما چه !!! ولی این برای خیلی از خانواده ها شده مسئله !!! :-|

یکی میگه مختلط باشه نمیام، یکی میگه گرفتن تو باشگاه روح نداره و....

یکی مذهب رو قاطی عروسی میکنه و یکی نمیکنه و یکی میگه یه شب هزار شب نمیشه !!!

مثلا تو فامیل خالم اینا بیشتر اهل شادی و بزن برقص هستن.

اما همسر جدیدش بیشتر مذهبیه و میگه عروسی باید جدا باشه، اون میگه نه حتما باید مختلط باشه و خوشم نمیاد.

خلاصه سر همین خیلییی درگیری هستشش. :-(

شما فکر میکنین برگزاری کدوم نوع مجلس عروسی مناسب تره و مزیت هاش بر اون یکی چیه؟ :-))

خودتون ترجیح میدین برای خودتون رو از چه نوعیش بگیرین؟

به نظرم باید یه جایی باشه که به قول خودتون روح داشته باشه یه باغ خعلی خاص .

مختلط بودنشم بستگی به فرهنگ داره .

ما چون مراسممون طوریه که یه شب یا دوشب قبل از مراسم جشن عروسی مراسمی با عنوان حنا بندون داریم مراسمی خودمانی برگذار میکنیم ومختلطه - و شب جشن عروسی که فامیل دور هم تشریف دارن جشن جدا و آخر شب که غریبه ها تشریف میبرند مختلط میشه و کلی هم خوش میگذره .

اینم فامیل دور تو جشن عروسی :

images?q=tbn:ANd9GcTFAgMjjsk2T2Pvur24Db1qhAxMJCH1c0A8BfgTWZgXGoUJ-4gxaw

• Like 4
لینک به دیدگاه

عروسی مختلظ توی تالار ! ( چرا باغ حالا ) :w58:

مزیت ها و ایراداتش خب سلیقه ایه و به خواست و اعتقاد هر خونواده ای برم یگرده دیگه .به نظرم منم بهتره آدم ببینه چجور فامیلی داره.اگه قرار باشه مختلط باشه و همه روسری به سر یه گوشه بشینن و نگاه کنن ، خب جداش کنن بهتره:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

منظورتون از شمال ، مراسم محلی هست که توی روستاها برپا می شه؟؟ یا عروسی های معمولی؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما فکر میکنییی بی عفتی چیه :-؟

به نظرتون رابطه ای بین پوشش و عفت هم هستش؟

من اگه ندونم شما واژه عفت رو تو چی میدونی، چی بگمممم !! :-|

کی تو محیط عمومی بی عفتی میکنههه!! o_O

این فیلما که میاد بیرون پس چیه؟

عروسی مختلط توی مریوان و سنندج دیدی، مرد و زن با هم هستن ولی پوشش هاشون هم درست هستش نه خیلی بدن نما. :-(

من بی عفتی *** زن و مرد متاهل با کسی دیگه در مکان عمومی میدونم و اگر نه مشروب خوردن و لباس شب پوشیدن و رقصیدن اصل یک مهمونیه اگه این شرایط نباشه از نظر من عزا هست و با مراسم هفتم که 4 نفر میشینن حرف میزنن و منتظر شام هستن فرقی نداره

لینک به دیدگاه

ما عروسيامون همه مختلط بوده جز چند تا...من بعنوان مهمان دوست دارم عروسي مختلط برم..هر كسي دوست داره روسيري سر ميكنههر كي ام نه كه نميكنه...خوبه ادم كنار خونوادشه ..با داداشاش ميرقصه :ws3: ولي من اگه قرار باشه خودم عروسي بگيرم جدا ميگيرم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من اصلا دلم نمیخواد جشن عروسی بگیرم:ws3: به دلایلی!!!!!:whistle:

ولی اگه اصرار باشه جدا.

ضمن اینکه هی جمع نبندین تو شمال اینجوری و اونجوری والا من تو عروسی شهرای مذهبی ایران چیزایی دیدم که که ماها نداریم خوبه منم بگم اونجاها فلان طوره؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورتون از شمال ، مراسم محلی هست که توی روستاها برپا می شه؟؟ یا عروسی های معمولی؟؟

عروسی مختلط رو همون عروسی های سنتیی منظورم هستش.

که تو شهر میتونه نباشه.

اینیی که گفتم واسه یکی از دوستامون بودش توی اون محله روبروی باغ پرندگان رشت هستش، روستا هم نیست.

ولی قاطی بود و همه پوشش درست و سنتی و جالب داشتن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من بی عفتی *** زن و مرد متاهل با کسی دیگه در مکان عمومی میدونم و اگر نه مشروب خوردن و لباس شب پوشیدن و رقصیدن اصل یک مهمونیه اگه این شرایط نباشه از نظر من عزا هست و با مراسم هفتم که 4 نفر میشینن حرف میزنن و منتظر شام هستن فرقی نداره

معلوم نیست چطوری به عروسی های شاد توی کردستان و ... میگی عزا !!!

فکر کنم مشروب و برهنگی از نظر شما شدن دوتا اصل که نبودش شادی رو از بین میبره.

من خودم هم به مختلطش رای دادم ولی نه با این چیزا، بتونم هم توی کردستان عروسی میگیرم تا تهران. :-)

بی عفتی رو هم در محدوده پوشش پرسیدم از نظرتون چیه، نه توی رفتار.

جدیدا هم که مهمان دارهایی تو تهران واسه عروسی خانم هایی میارن که لب استخر با لباس هایی خیلی کم، مشروبجات سرو میکنن.

اینم جز شادی ها هستش؟ یا اون پارتی های مسخره مختلط تو استخر.

اختلاط هم حدی داره. :-((

باز خوبه میگیییی برای مرد و زن شوهر دارد بدههه، روشنفکری امروز که میگه کلا تعهد کشکه، مهم لذت خودته.

• Like 2
لینک به دیدگاه

ضمن اینکه هی جمع نبندین تو شمال اینجوری و اونجوری والا من تو عروسی شهرای مذهبی ایران چیزایی دیدم که که ماها نداریم خوبه منم بگم اونجاها فلان طوره؟:banel_smiley_4:

تعریف شمال کردم و بد شمال رو نگفتم !!!

گفتم هنوز هم توی خیلی جاهای شمال عروسی های مختلط هستش که پر از شادیه و پوشش ها مناسبه و حتی رقص هم دارن، اما بی عفتی نمیکنن و حرمت همو دارن.

بدشو نگفتمممم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظرم مشکل مختلط بودن یا نبودن عروسی نیست.مشکل چجوری مختلط بودن یا جدا بودنه اونه.

مختلط باشه اما حداقل یه حد و حدودی داشته باشه که مشکلی نداره،مشکل نداشتن حد و حدود تو یه سری مجالسه که باعث میشه وقتی اسم عروسی مختلط بیاد یه عده بگن نه خانواده ی ما اونجوری نیستن و...

وگرنه مختلط بودن به خودی خود مشکلی نداره به نظرم.

بازم این یه مسئله ی شخصیه که هرکسی عروسیشو چجوری بگیره و اگه کسی دوست نداشت شرکت نکنه.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...