Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 من اینجام نتونستم همه ی پست ها رو بخونم ولی تک تک به حساب همه رسیدگی خواهد شد :167: برای من سیبیل میزارین !!! ___________ حامد فعلا شوما یه راه اسون پیدا کن ما اول شوما رو بکشیم بعد بریم سراغ مهسا اونم بکشیم بعد اگه عمری بود بیا به خدمت تک تکمون برس:icon_razz:خوشتیپ:icon_razz: 7
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 از اونجایی که بچه ها یه هفته خیلی خوب سرکار بودن، با اینکه امتیاز این مسابقه 5 امتیاز بود ولی من واسه حامد و مهسا 10 امتیاز در نظر گرفتم. 9
Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 از اونجایی که بچه ها یه هفته خیلی خوب سرکار بودن، با اینکه امتیاز این مسابقه 5 امتیاز بود ولی من واسه حامد و مهسا 10 امتیاز در نظر گرفتم. پس ماها اینجا هویجیم اینهمه اسپم کردیم تاپیک رو بالا نگه داشتیم:icon_razz::w00: 7
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2010 حامد بود :jawdrop: من این مهسا رو میکشم :w00: یه هفته مردمو سرکار گذاشته گفته جز مدیرای انجمنه :icon_pf (34): ترانه کجایی که خودت بیای مسابقه رو برگزار کنی این مهسا فقط فکرارو منحرف میکنه :w74: :ws47: چه حرصي ميخوره اين ادمينــــــــــــــــــــــي من كجا گفتم مدير انجمنه؟؟ هان؟؟ بعدشم طبق قوانين (رجوع شود به مسابقه اول و انشاءالله ششم ) يه كمي بايد انحراف داد :shad: تازشم من اشتباه چيزي رو نگفتم، فقط يه كم در لفافه راهنمايي كردم كه ذهناي اونايي كه بيتبيته منحرف بشه و فقط باهوشا بمونن :shad: كه متاسفانه نداشتيم باهوش :shad::shad: تایید میشه شدیدا مهسا فقز ما رو منحرفید :ubhuekdv133q83a7yy7 به من چه همتون خنگولي هستين؟؟ :w00::w00: مهسا نیست من هستمآآآآآآآآآآآآااا:w00:دوست داه میتونه منحرف میکنه:2525s: پـــــــــــــــــــــخ :shad::shad: واي واي نمردم يه دفه اين سيبيل ازم حمايت كرد :shad::shad::girl_blush2: خودم و مهسا جایزه رو بردیم :ws3::ws3: :shad::shad: تو فقط ببين من و تو كي هستيم :shad::shad: فعلا شوما یه راه اسون پیدا کن ما اول شوما رو بکشیم بعد بریم سراغ مهسا اونم بکشیم بعد اگه عمری بود بیا به خدمت تک تکمون برس:icon_razz:خوشتیپ:icon_razz: ميگن در خواب بيند پنبه دانه... از اونجایی که بچه ها یه هفته خیلی خوب سرکار بودن، با اینکه امتیاز این مسابقه 5 امتیاز بود ولی من واسه حامد و مهسا 10 امتیاز در نظر گرفتم. :shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad: فقط شما ببينيد اين اادميني كيههههههههه :shad::shad::shad::shad: 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 ميگن در خواب بيند پنبه دانه... خودتییییییییییییییییییییییییی:w00::icon_razz: 4
rahele_s 6472 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2010 خودتییییییییییییییییییییییییی:w00::icon_razz: تويي، من كه ميدوني همچيم حرف نداره، سليقمم كه الان ديدي خودت 5
Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تایید میشه اساسی:icon_razz: تويي، من كه ميدوني همچيم حرف نداره، سليقمم كه الان ديدي خودت اونم تا ببینی با کی رفته بودی بهت کمک کرده تا تونستی اونارو بخری ولی خداییش خوگشل بود 6
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead: تایید میشه اساسی:icon_razz: اونم تا ببینی با کی رفته بودی بهت کمک کرده تا تونستی اونارو بخری ولی خداییش خوگشل بود گفتم كه، سيبيلو رو برده بودم، واسه اينكه حرصش بدم فقط من قبلا اينو در نظر داشتم،انقده راش بردم تا پيدا كردم خريدم :ws3: سليقهام حرف نداره ،خودم ميدونم :shad: 6
NYX 1007 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 پس ماها اینجا هویجیم اینهمه اسپم کردیم تاپیک رو بالا نگه داشتیم:icon_razz::w00: هویج که خوبه :w00::w00: اینهمه منو دعوا کردن اینهمه مرجان وارد زندگیه من کردن :w00::w00: آب هویج شدیم رفت:brodkavelarg: 7
Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 امشب یا به همه ماها 10 امتیاز اضافه میشه یا شیشه میشه برا انجمن نمیذارم:icon_razz: 8
*هانی* 825 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 دروغ نگفتن دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش اید. حالا محمد هم میدونه مموش و حامد مشکل دارن مثل خودش امتیاز هم بهشون میده 4
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 امشب یا به همه ماها 10 امتیاز اضافه میشه یا شیشه میشه برا انجمن نمیذارم:icon_razz: يوحنا جان دلت خوشه ها .. حكايتي رو نقل مي كنم اندر خساست محمدِ مدير ! آورده اند كه روزي محمدِ ادمين (!) با يكي از مديرانِ خود گفت كه از مال خود، پارهاي گوشت بستان و از آن طعامي بساز تا بخورم و تو را آزاد كنم. مدير شاد شد. برياني ساخت و پيش او آورد. محمد خورد و گوشت به مدير سپرد. ديگر روز گفت: بدان گوشت، آبگوشتي زعفراني بساز تا بخورم و تو را آزاد كنم. مدير فرمان برد. محمد نوش جان كرد و گوشت به مدير سپرد. روز ديگر گوشت مضمحل بود و از كار افتاده، گفت: اين گوشت بفروش و مقداري روغن بستان و از آن طعامي بساز تا بخورم و تو را آزاد كنم. مدير گفت: اي محمد، تو را بهخدا بگذار من همچنان مدير تو باشم، اگر خيري در خاطر مبارك ميگذرد، به نيت خدا اين گوشت پاره را آزاد كن! 10
Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 يوحنا جان دلت خوشه ها .. حكايتي رو نقل مي كنم اندر خساست محمدِ مدير ! آورده اند كه روزي محمدِ ادمين (!) با يكي از مديرانِ خود گفت كه از مال خود، پارهاي گوشت بستان و از آن طعامي بساز تا بخورم و تو را آزاد كنم. مدير شاد شد. برياني ساخت و پيش او آورد. محمد خورد و گوشت به مدير سپرد. ديگر روز گفت: بدان گوشت، آبگوشتي زعفراني بساز تا بخورم و تو را آزاد كنم. مدير فرمان برد. محمد نوش جان كرد و گوشت به مدير سپرد. روز ديگر گوشت مضمحل بود و از كار افتاده، گفت: اين گوشت بفروش و مقداري روغن بستان و از آن طعامي بساز تا بخورم و تو را آزاد كنم. مدير گفت: اي محمد، تو را بهخدا بگذار من همچنان مدير تو باشم، اگر خيري در خاطر مبارك ميگذرد، به نيت خدا اين گوشت پاره را آزاد كن! نمرت هزارررررررررررررررررررررررررررررررررر :ws47: ایول منم میدونم که خسیسه:icon_razz: 6 ماهه به ماها حقوق ندادههههههههههههههههههههه:icon_razz: 8
rahele_s 6472 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 دمت گرم ایلیا :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: :ws47: 7
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 پس ماها اینجا هویجیم اینهمه اسپم کردیم تاپیک رو بالا نگه داشتیم نقل است كه روزي محمدِ ادمين نزد شيخ يوحنا آمد و با پوزخندي وي را چنين گفت : اي شيخ دگر كاربران ما براي شرافت اسپم مي كنند آن وقت شما براي امتياز ؟ شيخ در جواب گفت : خوب البت كه هركس براي نداشته هايش اسپم مي كند ! 9
Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 نقل است كه روزي محمدِ ادمين نزد شيخ يوحنا آمد و با پوزخندي وي را چنين گفت : اي شيخ دگر كاربران ما براي شرافت اسپم مي كنند آن وقت شما براي امتياز ؟ شيخ در جواب گفت : خوب البت كه هركس براي نداشته هايش اسپم مي كند ! :ws47::ws47::ws28::ws28::ws47::ws47: بترکی ایلیا مردم از خندهههههههههههههههههههههه دخیخاایولللللللللللللللللللللللللللللللللل:ws47: 6
FrnzT 18194 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 من اینجام نتونستم همه ی پست ها رو بخونم ولی تک تک به حساب همه رسیدگی خواهد شد :167: برای من سیبیل میزارین !!! ___________ حامد خیلی خوش اومدین حامد جان :w00: من به عنوان کوچیک ترین عضو سیبیلوها :banel_smiley_90: و معاون رئیس قبلۀ سیبلوها از رئیسم خواهش میکنم این حامد عزیز :there: رو در برنامۀ آتی ِ حملۀ سیبیلویی قرار بده :gnugghender: خیلی هم زشت بودی :w31: 8
rahele_s 6472 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 فرناز جووونم تایید میشه توپ:icon_pf (17): منم هستمحمایتت میکنم :flowerysmile: 7
ارسال های توصیه شده