mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ توجه توجه هم اكنون هويت دوماد ما آشكار ميشه دوماد ما كسي نيس جزززززززززززززززززززززز :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: دوماد حامــــــــــــــــــــــــــــــد :shad: حالا بريزيد پروفايلشو به توپ ببنديد :shad::shad: خانمها هم بريد خواستگاريش :shad::shad: 7 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خو اصن شايد دخمل باشم :there: نخیرم همون پسری کم دیگه گول نمیخورم :w00: 4 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ گفتی که مدیره این که مدیر نیست :w00: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :4564: چرا گيه ميكني؟ 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این کجاش مدیرهههههههههههههههه:w00: 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه مديره نه عضو سيبيلو ها 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ گفتی که مدیره این که مدیر نیست :w00: دقيقا! آخه اينجارو نگفتم كه مديره 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه مديره نه عضو سيبيلو ها آهاااااا اين همون نكته ي ريز بودش من شونصد بار گفتم سيبيلو نيس اما گفتم سيويلوئه امسش سيويل اينجينير هست،منم نصف اسمشو خواستم بگم كه نفهميديد :ws47: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راهنمایی ها منحرفمون کرد درست نبود من دیگه نمیشرکتم 5 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه مديره نه عضو سيبيلو ها گفت جز سیبیلوها نیست...ولی گفت جز سیویلوها هست. منظورش این بود که سیویل میخونه...مهندس عمرانه... مگه ما چندتا مهندس عمران مشهدی داریم اینجا... ولی گفته بود مدیره:w00: 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راهنمایی ها منحرفمون کرد درست نبودمن دیگه نمیشرکتم من هيچ راهنمايي اشتباهي نكردم غير از اينكه مدير گفتم،اونم رسم اين مسابقه بود يكي رو ميشه انحرافي راهنمايي كرد باقيش همش درسته :shad: باشه عزيزم، ميل خودته... دوست داشتي بازم شركت كن 7 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بابا حامد. :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: خوش تیپ. جیگر بابا عجبببببببببببببببب :w42::w14::w14::ws50::w139::w139::ws47::w70::w70::wubpink::wubpink::ws27::w72::w72::ws53::w31::w31::w31::w31::aghosh::aghosh::rose::rose::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile::flowerysmile::gol cheshmak::gol cheshmak::ws53: واقعاً که............. :ws53::ws53: الان میرم پروفایلت رو می ترکونم. حالا ببین. :w02::w02: 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آهاااااا اين همون نكته ي ريز بودش من شونصد بار گفتم سيبيلو نيس اما گفتم سيويلوئه امسش سيويل اينجينير هست،منم نصف اسمشو خواستم بگم كه نفهميديد :ws47: :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راهنمایی ها منحرفمون کرد درست نبودمن دیگه نمیشرکتم من این همه بین مدیرها گشتم تا بجوابم 6 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من به نشانه ی اعتراض به راهنمایی اشتباه کامپیوترم رو خاموش میکنم 5 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من هيچ راهنمايي اشتباهي نكردمغير از اينكه مدير گفتم،اونم رسم اين مسابقه بود يكي رو ميشه انحرافي راهنمايي كرد باقيش همش درسته :shad: باشه عزيزم، ميل خودته... دوست داشتي بازم شركت كن چی میگی تو :w00: اشتباه کردی :w00: حالا وایسا اگه شیشه های مسابقه بعدیت رو پایین نیاوردیم :w00: 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آهاااااااااااااا مموشی راست میگفتا تو لیست دوستاش هم هست چرا به این civilEngineer' شک نکردیم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من به نشانه ی اعتراض به راهنمایی اشتباه کامپیوترم رو خاموش میکنم :ws28::ws28::ws28::ws28: ولی راهنمایی ها اشتباه نبودااااااااا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده